Skicka paket billigt

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka Paket

Ska du skicka ett paket? Då har du hittat rätt leverantör!

Som vår värld blir allt mindre, skickar vi fler och fler paket. De fysiska brev är inte så bra med - vi har aldrig skickat så lite post som vi gör i dag, men vi har aldrig skickat så många paket som vi gör idag. Världens största rederiet UPS skickade förra året 4,7 miljarder (firetusindesyvhundredemilliarder) paket. Det har många paket och med över 500 flygplan och cirka 100.000 fordon, är praktiskt taget obegränsad intervallet. Hela världen kan nås på ett par dagar. Det finns naturligtvis delar av världen är det svårare att nå än andra, men när infrastrukturen är i sin ordning, kan det verkligen gå fort. Visste du att du kan skicka paket från Stockholm till Hong Kong i mindre än två dagar för mindre än 500, - kronor? Bokstavligen från den ena sidan av jordklotet till den andra, och det kan komma före helgen för mindre än det kostar att köra en enda lastbil från Malmö till Köpenhamn. Det är nästan otroligt att det kan göras, men icke desto mindre möjligt.

Skicka paket lätt!

Att
skicka paket utomlands är därmed snabbt och billigt, men visste du att det är också lättare än det någonsin har varit? Skulle din paket till Storbritannien? Så du behöver inte lämna rummet. Om du har 30 kg i ett paket till Tyskland? Du behöver fortfarande inte sätta en enda fot utanför dörren. Oavsett hur du skickar gå, Paket.se hämta paketet till din adress, eller den adress där paketet är och skicka den till den destination du vill.

Det enda du behöver är att hitta ett pris (här) och tryck på boken. Så får du ett mail med en etikett som du skriva ut och avsmalning av ditt paket kommer att göra resten Paket.se. Du kan skicka upp till 70 kg utomlands på detta sätt. Det enda kravet är att du har extraherat paketet stadigt på, och att man bryr sig om att öppna dörren när bäraren anländer efter ditt paket. Om du inte är hemma, kan du också välja att ha paketet plockas upp på din dörr, på din vän, på jobbet eller på närmaste bensinstation du litar på. Om bara Paket.se få en adress, då paketet plockas upp där och skickas utomlands. När det skall levereras till destinationen, det finns alltid upp till tre leveransförsök i priset, det gäller oavsett om du skickar ditt paket till Danmark eller om du skickar till Kina. Detta innebär att mottagaren kommer att besökas upp till tre gånger innan föraren sätta en anteckning ber mottagaren att kontakta, så en lämplig tidpunkt för överföring av paketet kan hittas.

Skicka paket från utlandet

Detta sätt att skicka paket innebär att du även kan skicka ett paket från andra platser för dig. Om bara du kan få din avsändaren att skriva ut etiketten du får och se till att föraren kan behöva hämta paketet, så kan du använda Paket.se. Detta kommer att importera från utlandet också ett alternativ. Som alltid bör du naturligtvis vara medveten om hur din produkt i förpackningen måste importeras och vad kostar det innebär och vilka lagar och regler som gäller för din produkt i de länder du skickar till och från.

Få experthjälp när du skickar paket utomlands.

Det är lätt att beställa och skicka paketet. Det kan vara en utmaning, är de saker du bör vara medveten om att paketet anländer i gott skick och i tid. Lyckligtvis Paket.se en expertgrupp redo att hjälpa dig med din sändning, så tveka inte att ringa innan du skickar ditt paket för att säkerställa support för att det ska vara en bra erfarenhet för dig att skicka paket utomlands.

Skicka paket Europa

Skicka paket Fedex

Skicka paket DHL

Skicka paket UPS

Skicka paket privat

Skicka paket privatperson

Skicka paket snabbt

skicka paket till usa kostnad

skicka paket utomlands pris

Skicka rekommenderat paket

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+