Skicka paket inom Sverige

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Behöver du skicka paket inom Sverige? Då finns en mängd alternativ att välja mellan. Inrikes leveranser är idag tillgängligare än någonsin, med tjänster från i princip alla stora transport- och logistikföretag. Det gäller inte bara leverantörer inom Norden såsom PostNord och Bring. Även utländska företag som UPS, FedEx, DHL, TNT och DB Schenker är väletablerade i Sverige, med omfattande transportnätverk som sträcker sig över hela landet. Oavsett om du är privatperson eller tillhör ett företag, ska skicka ett enskilt paket eller flera stora försändelser på löpande band, finns en lösning för dig.

Det vanligaste alternativet för att skicka paket inom Sverige är förmodligen PostNord. De är trots allt Nordens ledande företag för kommunikations- och logistiklösningar, och bekanta för de flesta då de står för hela Sveriges och Danmarks postservice. Med runt 1 600 ombud och 300 utlämningsställen, belägna hos såväl rikstäckande dagligvarukedjor som lokala verksamheter, levererar de paket från och till landets alla håll och kanter. Men även andra företag har vidsträckta ombudsnätverk som de erbjuder tillgänglig paketleverans genom. Både DB Schenkers ombud, DHL:s ombud, Brings utlämningsställen och UPS Access Points finns på över 1 000 platser, hos bland annat mataffärer, närbutiker, kiosker och bensinmackar.

Utöver ombudsleverans finns också många tjänster för direkt leverans. Dels kan paket till privatpersoner levereras hem till mottagaren, och dels kan paket företag sinsemellan levereras dörr till dörr. Är du företag finns dessutom flera mer förmånliga och avancerade tjänster för särskilda behov, som exempelvis expressleveranser för brådskande försändelser, eller frakttjänster för försändelser i stora volymer och kvantiteter. Oavsett i vilken utsträckning du behöver skicka paket inom Sverige finns en leverantör och lösning att vända sig till.

På Paket.se hittar du snabbt och enkelt lösningen för just ditt behov. Genom vår paketräknare och direktbokning är din beställning av paketskick inom Sverige klar på bara några minuter.

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 221 reviews at Google+