Skicka paket inom Sverige

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Behöver du skicka paket inom Sverige? Då finns en mängd alternativ att välja mellan. Inrikes leveranser är idag tillgängligare än någonsin, med tjänster från i princip alla stora transport- och logistikföretag. Det gäller inte bara leverantörer inom Norden såsom PostNord och Bring. Även utländska företag som UPS, FedEx, DHL, TNT och DB Schenker är väletablerade i Sverige, med omfattande transportnätverk som sträcker sig över hela landet. Oavsett om du är privatperson eller tillhör ett företag, ska skicka ett enskilt paket eller flera stora försändelser på löpande band, finns en lösning för dig.

Det vanligaste alternativet för att skicka paket inom Sverige är förmodligen PostNord. De är trots allt Nordens ledande företag för kommunikations- och logistiklösningar, och bekanta för de flesta då de står för hela Sveriges och Danmarks postservice. Med runt 1 600 ombud och 300 utlämningsställen, belägna hos såväl rikstäckande dagligvarukedjor som lokala verksamheter, levererar de paket från och till landets alla håll och kanter. Men även andra företag har vidsträckta ombudsnätverk som de erbjuder tillgänglig paketleverans genom. Både DB Schenkers ombud, DHL:s ombud, Brings utlämningsställen och UPS Access Points finns på över 1 000 platser, hos bland annat mataffärer, närbutiker, kiosker och bensinmackar.

Utöver ombudsleverans finns också många tjänster för direkt leverans. Dels kan paket till privatpersoner levereras hem till mottagaren, och dels kan paket företag sinsemellan levereras dörr till dörr. Är du företag finns dessutom flera mer förmånliga och avancerade tjänster för särskilda behov, som exempelvis expressleveranser för brådskande försändelser, eller frakttjänster för försändelser i stora volymer och kvantiteter. Oavsett i vilken utsträckning du behöver skicka paket inom Sverige finns en leverantör och lösning att vända sig till.

På Paket.se hittar du snabbt och enkelt lösningen för just ditt behov. Genom vår paketräknare och direktbokning är din beställning av paketskick inom Sverige klar på bara några minuter.

Skickat paket som privatperson

Att skickat paket som privatperson kan i vissa fall bli en dyr historia. Särskilt då man inte har de förmånliga fraktavtal som många företag har. Men genom att vara lite extra noggrann kan du gör väldigt mycket för att minska det frakt pris som du i slutändan kommer att betala. Här är tipsen som gör skillnad.

När det gäller frakt så är fraktsatser och pris av naturliga skäl väldigt viktiga saker. Men ofta så betalar man för mycket utan att ens vara medveten om det. Att skicka paket som privatperson kan därför i många fall bli väldigt mycket mer förmånligt.

Vår jämförelsetjänst säkerställer att du säkerställer ett frakt pris som är förmånligt på alla sätt och vis. Men vad bör man egentligen tänka på för att få så låga fraktsatser som möjligt?

Möjlighet att få lägre pris

Post och transporttjänster har vid det här laget funnits i århundraden. Traditionellt sett har det varit ett väldigt enkelt sätt att skicka paket. Det är både pålitligt eftersom transportkanalerna är beprövade, och man har alltid någon att kontakta om det skulle uppstå problem. De senaste åren har däremot antalet skickade paket runt om i världen definitivt skjutit i höjden.

Bekvämligheten med att kunna köpa frakt online och säkerställa enkel leverans har gjort saker och ting avsevärt mycket smidigare. Man kan boka frakt när som helst och därefter lämna in paket när det passa bäst. Konkurrensen mellan olika fraktbolag har gjort att det i många fall går att få ett väldigt bra frakt pris. Men det finns en del saker att tänka på.

Viktigt att välja rätt

Innan du bestämmer dig för en tjänst är det viktigt att jämföra de olika egenheterna och fördelarna med tjänsten. Detta kommer att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Med vår automatiska jämförelsetjänst får du möjligheten att välja mellan ett väldigt stort antal fraktbolag. På så sätt kan du välja det som ger bäst och mest förmånligt pris utifrån dina specifika behov.

Men ibland räcker det inte med att jämföra. Du kan ofta spara pengar genom att vara extra noggrann med hur du planerar din transport och paketerar det som du vill frakta. Det första du ska göra är att identifiera dina behov och önskemål. Vilka är dina krav? Vilka är dina preferenser? Vilka är dina prioriteringar? När du har identifierat dessa kan du börja minimera mängden skrymmande material och på så sätt få ett mer fördelaktigt slutpris.

Att skicka paket som privatperson handlar därför mycket om att vara noggrann med dels vad man skickar, men även hur man skickar det. Ibland använder man alldeles för mycket emballage och vaddering med följd att man får betala onödigt mycket. Noggrann planering är nyckeln till framgång. Det är viktigt att planera i förväg och se till att du har all nödvändig information innan du tar ett beslut.

Välj billigaste alternativet utifrån dina förutsättning

Det bästa sättet att skicka paket billigt är genom att välja ett fraktbolag som kan ge förmånliga priser för det som du faktiskt försöker skicka. Därför kan olika alternativ vara mer förmånliga för vissa sorters paket. Nuförtiden är det svårt att bestämma sig för vilken fraktmetod man ska välja. Särskilt då det finns många alternativ och tillägg. Undvik att välja mer omfattande frakttjänster än du faktiskt behöver.

En bra sak för dig som privatperson är att konkurrensen bland företag har fått priserna att sjunka och om du bara tar dig tid att jämföra priser går det ofta att spara mycket pengar när du skickar paket. Att förbereda dig och hitta rätt fraktbolag hjälper dig att skicka ut ditt paket så billigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att skicka paket inom Sverige?

everanstiden för att skicka ett paket inom Sverige varierar beroende på typen av försändelse och eventuella tillval. Generellt sett kan du förvänta dig att ett paket levereras inom en arbetsdag om det skickas inrikes. Detta gäller för standardleveranser utan särskilda omständigheter eller tillval som kan påverka leveranstiden. Det är viktigt att notera att leveranstiden också kan variera på grund av oförutsedda händelser under transporten. För mer detaljerad information och för att se om det finns specifika omständigheter som kan påverka leveranstiden till en viss ort, rekommenderas att besöka PostNords hemsida eller använda deras tjänster för att få en mer exakt tidsuppskattning.

 

skicka paket privatperson
Skicka paket som privatperson
Sverige paket

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+