1. Först beställer du Bring frakt här:  HER

Bring utlämningsställe

2. Hitta Bring utlämningsställe här, och skicka din Bring paket:

Bring utlämningsställe service point

 

Bring utlämningsställe

Ska du skicka ett paket med Bring kan du smidigt leverera det genom något av deras utlämningsställen. Brings utlämningsställe är transportföretagets vanligaste leveranssätt och finns i två olika varianter: ombud och paketautomater. Ombuden sköts genom lokala platser såsom kiosker, närbutiker och mataffärer, medan paketautomater är förvaringsskåp för paket som likaså är placerade på diverse lokala platser. Efter att du har beställt din leverans och fått iväg din försändelse, transporteras den till det utlämningsställe som ligger närmast mottagarens adress. Mottagaren blir då aviserad via sms eller e-post, och kan sedan hämta ut paketet hos utlämningsstället. För ombud så behöver mottagaren ha med sig aviseringen samt giltig legitimation, men för paketautomater behöver de bara knappa in aviseringskoden i automatens kodlås.

Utifrån den angivna adressen räknas automatiskt ut vilket utlämningsställe paketet anländer till. Skulle dock ett alternativt utlämningsställe vara mer fördelaktigt, till exempel om mottagaren finner det smidigare att hämta ut paketet nära arbetet än nära hemmet, kan det manuellt väljas vid bokningen. Bring har sammanlagt över 6 000 utlämningsställen utplacerade runtom i Norden, varav 1 400 finns i Sverige. Dessa täcker alltifrån de nordligaste till de sydligaste delarna av landet, så varje mottagare lär garanterat ha ett nära sig. Leveranstiden för paketskick via utlämningsställen är 1-4 dagar inom hela Norden.

Vissa försändelser, som till exempel pallar, kan dock vara för stora och skrymmande för att hanteras på ett Bring utlämningsställe. Då kan du istället välja att skicka det till ett av Bring terminal eller Bring hämta självlager. Dessa är större anläggningar där alla försändelser hanteras av Bring för logistik och utskick. Men här kan även mottagare direkt hämta ut sina större varor. Liksom med utlämningsställen finns ett flertal hämta själv-lager utspridda över Norden, dock är de något färre i antal. Adresser, öppettider och vägbeskrivningar till alla dessa finns på Brings hemsida.

Vare sig du behöver skicka ett paket eller en pall med Bring kan du smidigt boka din leverans genom Paket.se. Här finns alla Brings leveranstjänster för utlämningsställe och hämta självlager samlade. Med vår prisräknare slipper du själv lista ut vilken av dessa tjänster som är mest lönsam för dig. Allt du behöver göra är att ange uppgifter om din försändelse – typ, vikt och dimensioner, antal, samt var den ska skickas från och till – och de bästa alternativen räknas automatiskt ut. När du sedan bokat din leverans utförs den på precis samma vis som om du hade bokat på Brings hemsida.

bring utlämningsställe


Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+