Villkor och cookies

DHL Express

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM

paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM

transport

Rör

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 3 CM

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagar

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa erbjudandet och spara pengar.

Om du har en brådskande leverans kan du skicka din försändelse med DHL Express. DHL:s division för expresstransporter skickar paket med flyg till länder över hela världen. Den drivs av kvalificerade specialister inom internationell handel och kurirleverans, som med hög expertis garanterar sina kunder såväl snabba leveranser som förstklassig service.

DHL Express är därför den  perfekta tjänsten för dig som är ute efter de bästa transport- och logistiklösningarna för global kommunikation. Inte nog med att de erbjuder ett omfattande utbud tjänster till företag, utan  privatpersoner har också möjlighet att ta del av deras expressleveranser genom den smidiga och enkla tjänsten DHL Express Easy.

Om du som företagskund vill skicka paket med DHL Express finns ett flertal leveranstjänster att välja mellan. I kategorin Day Definite ingår tjänsten Economy Select för paketskick. Economy Select skickar pallar alternativt en eller flera kollin dörr till dörr, och anländer hos mottagaren inom  ett antal arbetsdagar. Detta mer kostnadseffektiva alternativ passar bra för mindre brådskande samt

tyngre försändelser. För tidsbestämd transport finns istället tjänsterna inom Time Definite. Dessa inkluderar Express Worldwide som levererar till dörren innan slutet på nästa arbetsdag, och Express Envelope som är samma tjänst fast för dokument på upp till 300 gram. Kategorin innefattar även Express 12:00 och Express 9:00, som levererar dörr till dörr nästa arbetsdag innan dessa respektive klockslag. Slutligen finns Same Day för de allra mest brådskande leveranserna. Med deras Jetlineflyg och Sprintline-bilar skickas då paketet dörr till dörr inom kortast möjliga tid.

Är du privatkund kan du istället vända dig till DHL Express Easy, vilket är en DHL Express-tjänst specifikt inriktad till privatpersoner. Med denna tjänst anländer ditt paket till mottagaren innan slutet på nästa arbetsdag. Paketet lämnas då in och hämtas ut hos några av DHL:s så kallade Service Point-ombud. Express Easy finns endast tillgängligt hos ett antal utvalda Service Points, och vilka dessa är finns information om på DHL:s hemsida.

Här på Paket.se finns DHL:s expresstjänster samlade tillsammans med expresserbjudanden från andra leveransföretag. Med en enkel sökning i vår prisräknare får du snabbt och smidigt reda på vilken av dessa som passar bäst för just din försändelse och dina behov. Ange bara uppgifter om försändelsetyp, vikt, storlek och transportsträcka, och vi räknar automatiskt ut de bästa alternativen.

Välj sedan den leveranstjänst från DHL Express eller annan leverantör som du föredrar, och boka direkt på sidan.

Med Paket.se blir den redan snabba expressleveransen ännu snabbare!

Paket.se
Rated 4.7/ 5 based on 111 reviews at Google+