DHL spåra

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

DHL Spåra 

Med DHL kan du spåra ditt paket under hela dess resa. På så vis har du full koll på din försändelses position och resväg, och slipper oroa dig över om den kommer fram till rätt plats vid rätt tid. DHLs spåra paket verktyg finns tillgängliga för alla deras former av leveranstjänster; från vanliga paket till express och frakt, inrikes och globalt, för privatkunder och företagskunder. Oavsett om du är privatperson och skickar ett enkelt paket inom Sverige eller Norden, eller tillhör ett storföretag på den globala marknaden med ständiga försändelser till Europa och resten av världen, finns paketspårning till hands.

Som ett av världens ledande företag inom transport och logistik, besitter DHL omfattande resurser för alla sorters försändelser. Med över 350 000 anställda och ett nätverk som täcker mer än 220 länder och territorier världen över, erbjuder de smidiga leveranser till när och fjärran. Via vägtransport, flyg, sjöfart och järnväg transporterar de alltifrån paket och dokument, till pallar, stycke- och partigods samt containrar. Alla dessa varianter är spårbara genom DHLs diverse spårningsverktyg. Så om du som privatperson skickar paket med deras standardtjänst, kan du efter att du lämnat in paketet till ditt närmaste ombud följa dess resa fram till mottagaren. Detsamma gäller om du som företag beställt en snabbleverans med dhl express, eller en större leverans med DHL Freight.

Oavsett i vilken form och utsträckning din försändelse rör sig om, finns många fördelar med paketspårning. Dels låter det dig hålla reda på om transporten går som den ska eller om den har stött på problem. Det kan handla om att paketet sorterats fel när det gått igenom en terminal, och därmed transporteras åt fel håll. Detta kan du då se i paketspårningen, och kontakta DHL för att få paketet på rätt bana igen. Det kan också handla om att det vid utrikes transport fastnar i tullen, och bliver försenat eller i värsta fall tillbakaskickat. Med paketspårning ser du i så fall om paketet är fast på en plats under en längre tid.

Därutöver kan paketspårning i vidare mening även underlätta den administrativa logistiken för företag. Om du till exempel tillhör ett företag inom e-handeln eller liknande, är det vanligt med löpande leveranser till platser utspridda över hela världen. Genom möjligheten att spåra dessa leveranser, kan du dels hålla koll på varje enskild försändelse i detalj, men också få en heltäckande överblick över hela ditt leveransnätverk.

DHL spåra erbjuder en spårningstjänst på deras hemsida. Beroende på vilken leveranstjänst du skickar med finns där en respektive sida för paketspårning. På denna sida skriver du in din försändelses spårningsnummer i ett sökfält, och får sedan upp all spårningsinformation. Men med Paket.se slipper du leta dig fram till den specifika sidan för din leverans. När du beställer via oss kan du bara söka på ditt ordernummer i fältet under Spåra Ditt Paket, oavsett vad för sorts leverans du skickar med. Detta gäller även leveranser från övriga leverantörer. På Paket.se är allt samlat under ett tak, för den optimala smidigheten för dig som beställare.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+