Skicka paket billigt

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

DPD Finns överallt

Har du hört talas om DPD förut? Detta företag har Europas mest innovativa tjänster och det ligger verkligen något bakom de orden. DPD är ett internationellt fraktföretag som har funnits sedan 1999. När det hela begav sig så fanns de huvudsakligen i Frankrike men idag har DPD utvidgats och deras serviceställen och självbetjäningsskåp finns på över 46 000 platser runt om i Europa. De är så väl utspridda att DPD har ett "Pickup point" inom 15 minuter för 95% av alla européer. Detta gäller även för oss i Sverige och DPD hanterar massor av svenska försändelser varje dag.

5,3 miljoner försändelser per dag

DPD står för Dynamic Parcel Distribution och även om du kanske inte tänker att du vet vilka de är så kommer du garanterat att känna igen deras logga. DPD har funnits i Sverige och Europa under lång tid och de är den näst största CEP-leverantören (Courier Express Parcel) i Europa med 5,3 miljoner försändelser till hela världen varje dag. Det är inget konstigt med detta, DPD är som sagt en av de mest innovativa fraktföretagen vi har. De jobbar med inte bara drönare och konstant förbättrar sin tjänst, DPD levererar också paket med självkörande bilar och är den största frivilligt miljövänliga leverantören inom CEP. DPD erbjuder även att hämta upp dina försändelser under gröna tidpunkter när de redan är i närheten av dig och kan därmed spara på utsläppen.

DPD i Sverige

Så hur fungerar DPD i Sverige? Var kan man få tag på dessa fantastiska och innovativa tjänster? Det är lätt som en plätt, du behöver bara använda vår sökfunktion för var du vill att ditt paket ska hämtas upp, var det ska skickas till och hur stort det är. Sedan får du leveransalternativen som finns tillgängliga för dig och DPD kommer säkerligen att vara en av dem. Detta eftersom DPD har ett tätt samarbete med PostNord och levererar dina paket så snart de lämnar Sveriges gränser. Så om du ska använda dig av DPD i Sverige så kan du lita på att det automatiskt kommer lämnas över till deras trygga och miljövänliga händer när det lämnar ett PostNord-kontor.

Få hjälp med paket utomlands

På tal om att skicka utomlands, hur fungerar det med tull? Vi hjälper dig att fylla i alla papper och visar dig vilka dokument som ska fyllas i beroende på vart ditt paket ska någonstans. Det är superenkelt och oavsett om ditt paket kommer att tas om hand om av DPD eller av någon annan, så kan du vara säker på att det kommer komma fram snabbt, smidigt och utan problem när du fyller i dina tullpapper som vi hjälper dig med. Men det är inte bara när du skickar iväg paket som DPD hjälper dig, om du har mottagit ett paket inom EU så har det säkert varit i händerna på en av DPD:s 77 000 anställda.

Så nästa gång du ka skicka ett paket och vill tänka på miljön och vår teknologiska framtid så rekommenderar vi att du tar en liten extra koll på DPD och deras leveranstjänster. Du kommer inte att bli besviken!

 

dpd express
dpd sverige

 

 

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+