Skicka företagspaket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Vad är ett företagspaket?

Normalt när man pratar om företagspaket så menar man paket som skickas från företag till privatperson eller annat företag. Detta eftersom det är lättare för Postnord, DHL eller någon annan fraktfirma att hitta och komma fram och dessutom är ofta paketen förberedda och allting går snabbt och smidigt för fraktfirmorna.

Just termen företagspaket är ett namn på en tjänst som Postnord erbjöd tidigare men som nu har bytt namn till Postnord Parcel, MyPack, Paketbox, m.fl. De har alltså inte ett namn för en tjänst utan erbjuder flera olika lösningar till företag. DHL skickar också företagspaket, men samlingsnamnet för alla olika tjänster kallas fraktlösningar för företag.

Hur skickar man företagspaket?

Som företag kan du snabbt och lätt boka dina försändelser hos oss, speciellt om du ska skicka till andra företag. Vi kan hjälpa dig att hitta mycket billigare försändelser till speciellt utlandet. Vi förhandlar åt dig så att du slipper lägga massor av tid och energi för att kunna spara pengar. Du kan nämligen hitta extra bra priser på nolltid hos oss.

För att boka din försändelse hos oss använder du bara sökalternativet där du fyller i postnummer, typ av paket och vikt. Sen får du en rad alternativ som du kan välja mellan, helt enkelt det smidigaste sättet att boka en billig försändelse på.

Hur skickar man paket till företag som privatperson?

Det är normalt inte en vanlig present som man vill skicka när man pratar om att skicka paket till företag som privatperson. Ofta är dessa försändelser returer och om man handlat från bra företag så får man med en retursedel. Då är det bara att klistra på lappen på samma paket du fick och skicka iväg genom närmaste ombud.

Har du inte fått en retursedel eller kanske handlar det om ett garantiärende? Eller har du någon annan anledning till att du behöver skicka paket till ett företag? Då kan du få hjälp av oss. Normalt är det väldigt uppskattat av fraktfirmor att leverera till företag och vi kan nog hjälpa dig att pressa priset ytterligare än om du går direkt till t.ex. dhl eller postnord.

Skicka paket från företag till annat företag

När man är småföretagare kan det vara svårt att veta hur man skickar paket från sitt företag till sin företagskund. Men även vana användare av B2B-logistikföretag behöver ibland skicka ett enkelt paket som inte täcks av det förutbestämda upphämtningsschemat. Eller bara skicka iväg ett paket i rekordfart från ett av de egna kontoren till ett annat.

Då är Paket.se ett fantastiskt alternativ för dig där du kan hitta snabba, billiga och bra alternativ. Hos oss tävlar de olika firmorna om din uppmärksamhet och eftersom vi står för all kundsupport så får du oftast billigare priser hos oss än direkt hos DHL, Postnord, Schenker eller någon helt annan firma.

Använd vårt sökverktyg

Har du inte använt vårt sökverktyg tidigare? Det är otroligt lätt:

  1. Ange land och postnummer som paketet ska till och kommer från
  2. Välj storlek eller fyll i exakta mått själv
  3. Ange vikt

Så lätt är det! Efter du klickat på Hitta ditt pris så får du massor av olika förslag på försändelser. Här ser du hur mycket de olika alternativen kostar, om du kan få paketet upphämtat, om försändelsen kan klimatkompenseras och mycket mer.

Du hittar vårt sökverktyg på startsidan.

 

företagspaket postnord
postnord företagspaket
skicka företagspaket
skicka företagspaket postnord
skicka paket till företag

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+