Fraktkompaniet - sök priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Vilka är Fraktkompaniet och NTEX?

Om du aldrig tänkt på Fraktkompaniet eller NTEX tidigare så kommer du direkt att känna igen dem när du ser deras unika logga.

Fraktkompaniet bytte under 2020 namn till NTEX Inrikes och är ett fraktbolag med över 100 anställda inom Sverige. De har kontor och är specialiserade inom frakt från Sverige till England, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland, Finland och såklart Norge.

NTEX använder sig av frakt genom bilar, tåg, flyg och båt, och just NTEX Inrikes har även egna terminaler för omlastning och lossning. Det gör att de även kan förvara oförtullat gods så man slipper betala tull och moms under lagringstiden.

Från Fraktkompaniet till NTEX Inrikes

Fraktkompaniet startade redan 2006 i Göteborg och byggde snabbt upp många kunder, lastbilar och anställda. Deras huvudfokus har varit lastbilar med låga utsläpp och förare utbildade i sparsam körning. Det var under 2020 som företaget blev uppköpta av NTEX och därmed ändrade Fraktkompaniet sitt namn till NTEX Inrikes den första januari 2021.

Trots det stora namnbytet och uppköpet så kommer NTEX Inrikes inte att ändra sina fraktrutiner utan fortsätta att leverera paket, gods och pallar till hela Sverige sju dagar i veckan. Detta tack vare att de blivit ett dotterbolag till NTEX istället för helt integrerade.

NTEX Inrikes och Paket.se

Vi har självklart ingått i samarbete med NTEX här på Paket.se och vi är väldigt glada att kunna jobba med en sådan punktlig och lokal firma som NTEX är. Dessutom eftersom vi jobbar i ett sådant tätt förhållande med NTEX så kommer du även att kunna förvänta dig bättre och snabbare fraktalternativ än om du kontaktade dem direkt.

Detta gör vi eftersom vi kan förhandla fram billigare priser åt dig och dessutom tar vi hand om det vi kan allra bäst – kundkontakten med dig. Då kan NTEX fokusera på det de är experter på, nämligen frakt och transport, medan du får en kontakt genom oss som bara har fokus på dig. Det är helt enkelt en win-win-win.

Så här bokar du frakt med NTEX genom oss

Det är lätt att boka din nästa försändelse här på Paket.se, oavsett om du är privatkund och har ett paket som ska till mormor eller om du är ett företag som ska exportera pallar med varor till Tyskland. NTEX transporterar bara åt företag, men processen är fortfarande densamma även som privatperson – du får bara förslag på en annan fraktfirma istället.

Så här går det till. Du gör lätt din sökning genom att klicka på Företag, väljer postnummer på adressen som föremålet ska från och sedan postnumret det ska till. Därefter kan du smidigt skriva in storlek och vikt på paketet, godset, pallen eller något annat du ska skicka. När du gjort detta så är det bara att luta sig tillbaka och se hur alla fraktförslag radar upp sig.

Välj det som passar dig

När du har gjort din sökning så kommer alla fraktförslag upp som är möjliga för dig. Här kan du även se detaljer som fraktfirma, klimatkompensation, leveranstid och självklart även priset.

Det kan inte bli lättare att boka din nästa försändelse genom NTEX eller någon annan av våra många fraktalternativ här på Paket.se. Skulle du ha några frågor så är du även såklart varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi svarar så snabbt vi kan!

Fraktkompaniet

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+