Porto Paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Är det dags att skicka ett paket? Ta del av goda råden och tipsen på hur ett paket skickas på ett säkert och tryggt sätt. Nyfiken på hur? Läs om det här!

Viktigt att packa rätt för säker transport

Det finns inte mycket som är värre än ta emot ett paket som har gått sönder och att innehållet har blivit skadat, oavsett hur mycket porto som avsändaren har betalat. För att undvika detta kommer det vara möjligt att ta del av våra goda råd och tips på hur man som avsändare packar porto paket på bästa sätt och på samma gång göra mottagaren glad.

Alla paket som skicka hanteras av maskiner, fraktas med lastbilar och kommer lastas tillsammans med andra paket i olika storlekar, vikt och former. Därför är det all idé att se till att paket är packat så bra som möjligt för att sedan skicka iväg till mottagaren.

Skydda innehållet på det allra bästa sättet

En avsändare har ansvaret för att paketet packat på ett tryggt och säkert sätt. Här kommer några goda råd och tips som gör att innehållet i paketet blir skyddat på bästa möjliga sätt:

Börja med att packa in sakerna med något som är mjukt, såsom exempelvis bubbelplast. Därefter läggs dem i en lagom stor låda av kartong, vilket kommer skydda sakerna från att bli klämda. Tänk på att skydda sådana detaljer som sticker ut extra mycket eftersom de är ömtåliga. Skickas mer än en sak i lådan ser man till att det finns mellanrum mellan dessa och fyller upp med stötdämpande material emellan, vilket förhindrar att sakerna skadar varandra.

Börja med att fyll kartongens botten med stötdämpande material, som till exempel tidningspapper eller frigolitbitar. Lägg sedan i saken/sakerna och fyll upp med stötdämpande material i resterande plats i lådan. Detta gör man för att förhindra att lådan sjunker ihop när tyngre paket ställs ovanpå.

Något som man bör beakta är att det är mycket små eller tunga saker som ska skickas bör dessa fixeras i lådan, så att innehållet kan skadas kartongen inifrån. Är innehållet ömtåligt kan paketet markeras med texten “Ömtåligt” och “Denna sida upp”.

Glöm inte bort att tejpa ordentligt så att inte paketet kan öppnas under tiden det fraktas till mottagaren. För att vara säker på att man har packat rätt, bör man skaka lådan försiktigt och skramlar innehållet är det bara packa om. Därefter är det dags att skicka kartongen och betala för paket + porto, för att sedan koppla av.

Skicka flytande innehåll

Lägg först behållaren med det flytande innehållet i en återförslutningsbar plastpåse och för att sedan rulla i den i bubbelplast. Därefter fylls botten, sidorna och ovanpå med absorberande stötdämpande material (tidningspapper, hushållspapper). Detta är en säkerhetsåtgärd. Dels för att skydda behållaren, men också för om den skull gå sönder och vätska rinner ut, så sugs det flytande upp av det stötdämpande material. Tejpa ihop paketet ordentligt och kolla om det skramlar, klart!

Att tänka på...

Det är alltid bra att lägga i en lapp med adressen till mottagaren eller ett visitkort, vilket underlättar om adresslappen har lossnat under tiden som paketet har transporterats. När man skickar ett paket ska det inte finnas några skador på det sedan tidigare eftersom det kan skada andra paket, maskinpark, men framför allt personal som hanterar paketet.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+