Posten frakt - priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Klarer Posten frakt för dig eller ditt företag?

Som Postnord skriver på sin hemsida, lever vi i en tid då globaliseringen ökar behovet av gränsöverskridande kommunikations- och logistiklösningar. Det är Paket.se helt överens. Detta är den tid som har gjort Posten var till Postnord, och därmed också den tid som har gjort att det inte längre som vi känner dem. Allt verkar förändras, även gamla berömda branscher och företag, t.ex. gods och transporter till många länder, har hanterats genom att helt eller delvis statligt ägda institutioner, såsom Posten.

När företag tar så central och ideella en uppgift, då kommer vi ofta att ha en speciell relation med bolaget. På detta sätt, de flesta svenskar naturligtvis en nära relation med Posten, på gott och ont. Även svenskar som älskar att hata Posten kommer dock fortfarande föredrar att använda svenska Posten framåt för Deutsche Post eller amerikaner United Parcel Service. Or. Hur var det minst en gång. Och den tid det gav också mer mening att säga det. Idag har globaliseringen inneburit nämligen att även om Posten fortfarande skicka brev och fraktpaket, de är långt ifrån ensamma i den, och skickar Posten utrikes, så det är mycket begränsad i hur mycket av rutten Posten själv står för. I själva verket är det bara Posten att ordna, eller beställa varor via andra globala rederier som Deutsche Post eller UPS USA. Så när du skickar paket eller post utrikes så tjänar Posten pengar som du skickar paket med UPS eller andra i Postens namn och Postens ansvar. Så även Posten idag kallas Postnord, det är en lång tid sedan Posten bar dina paket och post utrikes.
 
Paket.se kan göra det bättre och billigare.
Globaliseringen som gjort inträde till Postnord har också gjort det möjligt för dig att skicka e-post och paket både billigare och bättre än du Postnord erbjuder. Detta är möjligt eftersom många rederier har många olika priser, eftersom de alla har olika kostnader för byggnader och transporter samt olika samarbetsavtal och därmed olika kostnader för frakt. Vissa har därför låga priser på vissa destinationer och dyra priser i andra och vice versa. Postnord är inte längre ett statligt monopol, och är nu bara en av många rederier i branschen. Liksom alla andra har Postnord därmed högre priser för vissa destinationer och låga priser på andra. Det är i princip ganska enkel. Men det är detta system som tillåter dig att få några av de lägsta priserna via Paket.se, och även lägre än Postens last- och post priser. Anledningen till detta är att Paket.se inte har kostnader som de stora rederierna, byggnader, bilar, fartyg, tåg och flygplan, etc. Paket.se stället specialiserat sig på att leverera exceptionella kundservice för lite pengar och att upprätta partnerskap med de stora i branschen.
Detta innebär att genom att använda Paket.se kan få dina grejer skickas med de stora i branschen, att samma säkerhet, men med exceptionell kundservice, och till ett pris inte att täcka utgifter för byggnader och transporter. När du skickar utomlands som ett företag, får du också ett lägre pris om du skickar en hel del. Paket.se skickar verkligen mycket varje dag, och volymrabatt kommer att föras vidare till kunderna, vare sig det är privat eller företag, så om du vill sen ett paket utrikes, klicka här.
Du är också välkommen att ringa Paket.se och erfarenhet kundservice på +46 10 884 81 31 , via online chat-funktionen, eller mail@paket.se.
 

Posten frakt

Posten skicka paket

 

 

frakt posten
posten frakt
Posten utrikes

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+