Villkor och cookies

Posten paket - sök priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rør
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagar

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa erbjudandet och spara pengar.

Posten paket

Behöver du få iväg en försändelse kan du välja att skicka ett Posten paket. Numera är Posten mer kända som PostNord, efter att de sammanslagit med Post Danmark, men de erbjuder inte desto mindre utmärkta leveranstjänster för paketskick för privatpersoner såväl som för företag. Som det ledande transport- och logistikföretaget i Norden utgör de inte bara hela Sveriges postservice, utan är även leverantör av ett omfattande utbud lösningar för alltifrån de minsta till de största försändelserna. Dessutom verkar de även i internationell utsträckning med export på global nivå. Ett Posten paket kan du därför skicka inte bara över hela Sverige och Norden, utan även till länder i Europa samt övriga världen.

För privatpersoner finns två tjänster att välja mellan för paketskick: Postpaket inrikes och Postpaket utrikes. Bortsett från den stora skillnaden att den ena skickar inom Sverige medan den andra skickar internationellt, är dessa två tjänster mycket lika i vad de erbjuder. Med båda kan du skicka ett paket med en vikt på upp till 20 kg, och båda levererar via ombud. I den utrikes varianten ingår dock hemleverans för vissa länder. Leveranstiderna skiljer sig också åt mellan de två; inrikes paket levereras redan nästa arbetsdag efter beställning, medan utrikes leveranser har varierande tider beroende på sträcka samt var paketet skickas.

För företag finns en något bredare katalog tjänster att välja bland. Paket inom landet kan framförallt skickas med Expresspaket inrikes. Denna smidiga expresstjänst levererar upp till 30 kg över hela Sverige och är framme innan kl 10:00 arbetsdagen efter beställning. En liknande variant är PostNord Parcel, som erbjuder paketskick från företag till företag inom Sverige, Norge och Danmark. Upp till 35 kg kan då hämtas upp direkt vid avsändarens dörr, och anländer vid mottagarens dörr kl 18:00 samma dag om de befinner sig i Sverige. Finns mottagaren i Norge eller Danmark är leveranstiden något längre och varierar beroende på plats.

Företagsleveranser inom Europa kan istället skickas med MyPack Collect eller MyPack Home. Dessa tjänster har respektive maxvikter på 20 kg och 35 kg, och levererar via ombud eller direkt hem till mottagaren. Slutligen finns International Parcel för globala leveranser, som skickar upp till 20 kg från dörr till dörr över hela världen.

Genom Paket.se kan du smidigt skicka det sortens Posten paket som passar dig bäst. Använd vår prisräknare för att snabbt ta reda på vilket erbjudande som är mest lönsamt för din försändelse, och boka sedan din leverans direkt.

Paket.se
Rated 4.6/ 5 based on 203 reviews at Google+