Posten spåra

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

https://paket.se/spara-ditt-paket

Posten spåra 

Ett paket som du skickar med Posten går att spåra under dess resa. Detta ger dig möjligheten att ha full koll på din försändelses transportväg, från att det skickas iväg till att det anländer. När Posten slogs ihop med Posten Sverige för att bilda PostNord blev de Nordens ledande företag inom transport och logistik. Med omfattande resurser erbjuder de en snabb, smidig och säker leveransservice. En utav dessa resurser är verktyget för paketspårning. Med detta verktyg slipper du oroa dig över om ditt paket kommer fram som det ska, utan har full möjlighet att själv följa paketets resa från avgång till ankomst.

Utöver att se var paketet befinner sig, kan du med Posten spåra verktyg också se dess färdsträcka, såväl till avgångs- som destinationsplats. Detta ger dig en inblick i tidslängden på försändelsen och huruvida den kommer att komma fram i tid. Vid behov av att räkna in leveranstiden i planering och logistik kan detta vara en markant underlättnad. Därtill ger spårningen också en idé om leveransens riktning. Så om paketet skulle se ut att vara påväg åt helt fel håll, kan det snabbt rättas och du undviker felleverans.

Funktionen för paketspårning är även tillgänglig för mottagaren, inklusive alla detaljer kring plats och sträcka. Den som väntar på paketet kan på så vis också ha full koll på att det levereras som det ska. Detta ger er inte minst möjlighet till en smidigare kommunikation sinsemellan. Dessutom får båda ett meddelande via mail eller sms när paketet är på ingång – antingen om det anlänt hos mottagarens närmaste ombud, eller om det snart är framme vid deras dörr ifall det rör sig om en direktleverans

Såväl brev som paket och pallar går att spåra när du skickar med Posten. Spårningen sträcker sig även till alla geografiska omfattningar. Oavsett om ditt paket skickas inom Sveriges gränser, eller utrikes till ett fjärran land, är det spårbart under hela resan. Har du ett större antal paket att skicka, där dessutom var paket för sig ska till en enskild plats, kommer spårningsverktyget till användning. Du kan då nämligen spåra varje paket för sig, samtidigt som du har en överblick över hela leveransen.

Posten erbjuder två olika verktyg för att spåra paket. Det första alternativet är att besöka deras hemsida, och där leta upp sidan för spårning. På denna sida finns en sökmotor där du kan söka på tre former av uppgifter för att få upp din försändelse. Du kan söka på leveransens försändelse-ID, ditt logistikkundnummer som avsändare, eller en sms-avisering. Det andra verktyget som Posten erbjuder är deras app. Där läggs din leverans in automatiskt efter att du beställt den, med full spårningsinformation tillgänglig.

Utöver dessa två erbjuder Paket.se ett tredje alternativ. När du beställer leverans hos oss kan du smidigt spåra paketet direkt på vår sida. Allt du behöver göra är att skriva in ditt ordernummer i vår spårningssökare, och alla spårningsuppgifter blir direkt tillgängliga. Du slipper då klicka dig igenom Postens hemsida eller ladda ner deras app. Med oss är paketspårning lika enkel och smidig som beställning.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+