Postnord spåra

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

PostNord spåra

När du beställer en leverans från PostNord kan du spåra paketet under transportens gång. PostNords spåra-funktion ger dig god information om allt du skulle behöva veta om din försändelses transportförlopp, så att du kan ha full koll genom hela resan. Att som avsändare släppa ifrån sig ett paket och lita på att det kommer fram kan kännas osäkert, speciellt om du skickar till en plats långt bort. Men med paketspårning kan du känna dig säker. Från att du lämnar in paketet hos ett ombud eller lämnar av det vid din dörr, till att det anländer hos mottagaren, har du enkel tillgång till vetskapen om paketets plats och färdväg.

Spåra Paket

Genom PostNords spårningsverktyg kan du bland annat se hur lång sträcka ditt paket har färdats, samt hur lång sträcka som är kvar innan det nått destinationen. Du kan utifrån denna information få en uppfattning om hur lång tid som återstår till dess att paketet är framme. Speciellt om du är företagskund kan detta markant underlätta din ogistikplanering. Du får också en uppfattning om paketets färdriktning, och därmed om det är påväg åt rätt håll eller inte. Ser du att färdriktningen verkar märklig kan du då kontakta PostNord och styra upp problemet innan paketet hamnar alltför långt bort.

Även mottagaren har möjlighet att spåra paketet, med tillgång till samma omfattande information om dess plats och sträcka. På så vis kan också den du skickar till vara säker på att det är påväg åt rätt håll och anländer i tid. Inte minst underlättar detta för en god kommunikation mellan er två. När paketet antingen har anlänt hos det lokala ombudet, eller vid fallet för direktleverans är påväg att anlända vid mottagarens dörr, blir både avsändare och mottagare meddelade via e-post eller sms.

Spårningsfunktionen ingår i flera former av försändelser inom PostNords sortiment. Det inkluderar både enkla brev och paket, samt större försändelser i form av pall. Även alla sorters sträckor är spårbara. Vare sig du ska skicka inom Sverige, eller till ett avlägset land i en annan världsdel, kan du spåra paketet hela vägen. Skulle din försändelse bestå av flera paket som ska till olika platser, kan också varje enskilt paket spåras på ett smidigt sätt. Så om du till exempel tillhör ett företag inom e-handeln som skickar stora kvantiteter på löpande band, kan du enkelt hålla koll på företagets  alla leveranser.

Så hur gör du för att spåra ditt paket? PostNord själva ger dig flera alternativ att välja mellan. Dels kan du gå in på deras hemsida och klicka dig fram till sidan för paketspårning. Väl där kan du i sökfältet söka på antingen leveransens försändelse-ID, det logistikkundnummer du har som avsändare, eller en sms-avisering. Utöver denna sökmotor har PostNord spåra  också en app, som bland annat kommer med en spårningsfunktion.

Om du däremot beställer din leverans med Paket.se slipper du klicka dig igenom deras hemsida eller ladda hem en app. Du skriver helt enkelt ditt ordernummer i sökmotorn under Spåra Ditt Paket, och får upp all spårningsinformation direkt. Med oss är det enkelt att spåra.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+