Skicka paket billigt Danmark

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Lägsta pris för porto till Danmark för paket som ska skickas från Sverige till Danmark

Du måste lämna in ett paket till Danmark, det finns stora fördelar för dig genom att välja ett rederi som har verksamhet i Danmark. Du kan alltså få både de lägsta priserna och bästa kundservice. Paket.se har en syster division - Pakke.dk - som har många års erfarenhet av att skicka frakt till Danmark och erfarenhet kan vara det som gör att du har en bra upplevelse när du behöver skicka paket till danmark. Vår kundtjänst är mycket erfaren i att hjälpa kunderna att både import och export till och från Danmark, och har under flera år varit rankad på Trustpilot, som en av de allra bästa rederier i Danmark. På samma sätt paket.se också bland de 3 fraktbolag i Sverige enligt kunderna. Vi är mycket tacksamma och vi vill ge dig samma upplevelse, och du behöver inte bara lyssna till andra kunder, kan du även prova det genom att beställa din paket till Danmark via prisuträknare ovan.

Skicka oss ett billigt paket till Danmark

Om du inte bara vill ha bra kundservice, men också lågt pris, så välj paket.se. Vi har inte någon portotabellen Danmark, eftersom du får bästa pris varje gång. När frakt företag erbjuder ett fast pris för ett helt land, så att de förlorar pengar på områdena längst bort, till öarna utan broar, etc. För att kompensera för förlusten, du som kund betala mer för att skicka paket till billig destinationer. Vi gör det inte för att vi tror att det är mer rättvist att alla betalar för vad de får, varken mer eller mindre. Det innebär att du aldrig behöver betala för din granne skickar sina paket till dyra destinationer om du använder paket.se när du skickar oss en paket till Danmark. I hörnet här uppe till höger kan du se hur billigt det kan vara att skicka både till och från Danmark. Du kan även få ett pris på din specifika destination på några sekunder genom att ange några detaljer om din leverans till Danmark, i räknaren högst upp på sidan. Det gäller även last och dokument pall, oavsett vad du behöver skicka, kan vi hjälpa dig med det.

Gratis experthjälp - Frakt till Danmark

Frakt kan vara så billigt att det blir dyrt. Om du köper last som är så billig att de inte har råd att ge dig ordentlig kundservice, då de pengar du sparar på din leverans till Danmark snabbt bli en dyr besparingar. Om du inte har tillräckligt med information om vad du kan och måste skicka eller om hur man förpacka den i, eller vilka regler du bör vara medveten om, så riskerar du ditt paket antingen skadad eller i värsta fall försvinner under transporten.

Vår prioritet är att göra det enkelt för dig att skicka paket och det gör vår prisuträknare och vårt koncept, och om det är något som återigen lämna våra kunder för att hjälpa dig, så får det bästa priset, inte bara här och nu, men också i det långa loppet.

Prova själv - kontakta oss här.

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+