Skicka paket till Storbritanien

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

skicka paket till england billigt

Frakt till Storbritannien

Behöver du skicka ett paket snabbt till London? Paketet kan vara framme imorgon innan kl.12:00 om du bokar innan chauffören har hunnit köra sin sista upphämtningsrunda i ditt område. Fyll prisberäknaren omedelbart och få ett pris på paket till London på bara några sekunder. Paket.se kan leverera till London på mindre än en dag under vardagar. Det kan verka för bra för att vara sant när ett vanligt paket inrikes från Malmö till Stockholm vanligtvis tog längre tid med gamla PostNord. Men det är inte för bra för att vara sant. Vi hämtar paketet i dag och om det önskas kan det levereras i London dagen efter. Om det skulle vara nödvändigt kan det även göras ännu snabbare. Genom att använda vår kurirtjänst så anländer ditt paket i London så fort som möjligt.

Om det är viktigare att det är billigt än att det ska gå snabbt, så vi kan vi erbjuda ett något långsammare alternativ och därmed otroligt billiga priser på alla typer av frakt till England, fx med DHL england eller UPS. Kategorien "Frakt Storbritannien" hos hos innebär ett brett utbud av olika typer av frakt till England.

 Dokument, paket, post och pallar - allt kan skickas till Storbritannien med Paket.se

All tänkbar frakt till England är i grund och botten en transport som Paket.se kan hantera. Ska du flytta till England? Då har du hittat rätt. Välj fliken ”Flytta” i vår prisberäknare och du får en offert på bara några sekunder. Vi har en lång erfarenhet av flyttgods och London är bara en av många platser vi har flyttat gods till. Om du väljer en flytt till London med oss, kan du dra nytta av våra erfarna experter. Sjöfrakt är också en del av de tjänster Paket.se erbjuder i dag, oavsett om det är en container eller bara några pallar. Ring vår Trustpilot hyllade kundservice och höra mer om det via telefonnummer +46 10 884 81 31 om du behöver prata med en expert innan du beställer din frakt till Storbritannien.

Med andra ord kan vi hjälpa dig, oavsett vilken typ av gods som du behöver frakta till Storbritannien – vare sig det gäller att skicka paket, dokument, flyttgods, sjöfart till London. You name it, skicka snabbt eller använd det billigaste alternativet – båda är säkra sätt att skicka till London. Boka nu och följ transporten hela vägen via Paket.se.

 

Skicka till hela England - ALL England

Vi erbjuder inte endast frakt till en stor stad i England - vi skickar över hela landet. Det som gäller för London angår även hela landet med vår England Delivery och du väljer kategori:

Dansk?

Er du dansk og søger information om pakkepost eller fra til England? Så besøg denne side: https://www.pakke.dk/send-pakke-til-england

Norsk?

Er du norsk og ser etter informasjon om pakkepost eller fra til England? Så besøk denne siden: https://billigpakke.no/send-pakke-til-England

 

skicka paket till england
skicka paket till storbritannien

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+