Skicka paket till Tyskland

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka snabbt och billigt till Tyskland!

Billig frakt till Tyskland PÅ GRUND AV professionell kundservice

Paket.se du få den billigaste frakt till Tyskland, och med kundservice som är på toppen av vad industrin kan uppnå om du frågar de svenska fraktkunder och Trustpilot. Vi är inte felfria, men vi är ärliga, och även om du får det billigaste paketet för Tyskland, så att du får riktiga gods med mindre fel än vad som annars skulle vara möjligt. Om du har hört nog, så klicka här och få ett pris omedelbart.

Anledningen till god kundservice sänker priset

Om du är mer nyfiken, så titta på detta utrymme. Hur kan vi göra färre misstag än andra leverantörer? Hur kan vi höja kvaliteten och ändå erbjuder billig frakt till Tyskland? Vi kan bland annat eftersom vi inte har lastbilar och flygplan, och kan därför inte orsaka skada eller fel leverera paket till Tyskland PostNord kan förlora paketet, eftersom de inte perfekt, men eftersom vi aldrig har paketet i handen är inte är fysiskt möjligt för oss att skada ditt paket frakt till Tyskland.

Men hur kan vi minska antalet fel när vi använder PostNord eller skicka en GLS paketet till Tyskland? Tja, är förklaringen relativt enkelt - vår kundtjänst är en av de bästa som finns i den här branschen (vi har varit i topp 3 på Trustpilot i hela tiden vi har funnits) och det betyder att vi upptäcka saker som andra inte upptäcker . Vi säljer vår last att GLS avgifter när vi använder GLS, men vi föredrar att fråga en gång för mycket än en för lite, eftersom det är vår erfarenhet att vi därigenom kan undvika några av de fel som annars skulle uppstå. En sändning till Tyskland är lätt gjort, eftersom det inte finns någon tull och moms som ger utmaningar. Fortfarande finns det saker som är värt att veta när jobbet låter "skicka paket till Tyskland - med lätthet". Det är saker som förpackningar av lasttyper som är bäst lämpade för vilka produkter, vilka skillnader för kunden vid låg gods till Tyskland och snabb leverans till Tyskland etc.

Vi informerar och ställa så mycket som vi kan när vi har intrycket att det är nödvändigt. Därför finns det många problem att våra leverantörer inte får när det pakke.dk leverera kundservice bara för att våra kunder är bättre informerade och därmed göra de rätta valen när de skickar sina paket till Tyskland. Men detta är bara ord - prova själv att kontakta vår kundtjänst på   +46 10 884 81 31 , via chatt här elller fånga dem med e-posten support@paket.se

Skicka billigt till Tyskland, eller importera billigt från Tyskland

Vi kan för väldigt lite pengar att skicka paket till Tyskland, men vi har också möjlighet att erbjuda leverans av varor från Tyskland. Kategorin "paket Tysklands gäller både fram och tillbaka. Principerna för en billig frakt till Tyskland, åt båda hållen, som kundservice är samma kundservice och framgång för att minska fel därmed också samma framgång. När du behöver ditt paket från Tyskland till Sverige, är det också samma nummer du ringer -   +46 10 884 81 31 - eller samma chatt du skriver på. Är prioriteten för ett paket till Tyskland pris, sedan Paket.se ett bra val, eftersom vi kan erbjuda priser från flera leverantörer i både import och export. Vi kan både leverera ett paket till Tyskland och en pall leverans, och om behovet finns, kan vi även erbjuda full last och containrar. Oavsett, så börja boka här.

 

paket till tyskland
skicka paket till tyskland
skicka paket tyskland

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+