Skicka paket utomlands billigt

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

SKICKA UTOMLANDS SNABBT OCH ENKELT

Om du behöver skicka ett paket utomlands, kan du snabbt och enkelt få reda på vad det kostar, genom att fylla i vår prisuträknare här.

Vill du även att paketet levereas mycket snabbt, så kan vi också att skicka expressbrev utomlands för några av branschens lägsta priser - det går vansinnigt fort. Du väljer helt enkelt "kurir" och vi kommer att skicka paket utomlands så snabbt som det kan göras. Det kostar litan mer, men så fly paket också direkt från A till B.

Snabb transport kan vara avgörande, men vanligtvis ligger fokus någon annanstans. Det är vår erfarenhet att när vi skickar ett paket utomlands priser mer sig lyckliga om de låga priser än på snabb leverans, men tyvärr kan vi inte göra det långsammare. Ursäkta.

Är du redo? Så beställ nu med hjälp av miniräknare.

SKICKA PAKET UTOMLANS BILLIGT

Du måste ha post utomlands kosta dig så lycklig än att landas på en sida där du kan få några av branschens bästa priserna på några sekunder, bara genom att klicka här.

Vem du än väljer att skicka paket utomlands, är det ofta samma rederier som hamnar hanterar försändelsen när alla de stora företag använder varandra för att utnyttja den totala kapaciteten som möjligt. Detta innebär att kvaliteten inte varierar lika mycket som det gjorde en gång, och det viktiga är därför snarare vilket pris du ska ge.

Paket.se använda en priskalkylator så att du alltid får det bästa pris vi kan ge dig. Det finns ingen "gungor och karusell här, som skulle ses av många leverantörer.

Den faktiska kostnaden för att skicka e-post utomlands varierar kraftigt från postnummer till postnummer, så när du ser samma pris för ett helt land, då rederiet beslutat att låta du betalar för mycket för billiga platser för att säkerställa att det finns pengar för att säkerställa den önskade resultatet av de dyra platser. Hos oss får du priset det kostar. Det är därför vi har tillbringat flera år med att utveckla den enorma beräkning av zoner och broar och perifera vägar, som nu representerar vår prisuträknare.

 

Skicka paket utomlands utan problem tull- och moms

När du vill skicka något över gränsen, så det är viktigt att veta vilket paket utomlands kommer att acceptera och vilka som kommer att avvisas. Men en sak är vilken typ av post utomlands acceptera, och en annan sak är vilken typ av varor det är möjligt att skicka med flygfrakt. Om det är nödvändigt. mer om vad föremål är förbjudna från att skicka här. På Paket.se vet vi en hel del om vad som är tillåtet att skicka, men varje land har sina egna seder, är det viktigt att veta om du vill vara säker på att ditt paket inte kommer att omfattas av tullar. Vi skickar ungefär 200 länder runt om i världen, och vi har en ganska bra känsla för vad paket utomlands acceptera, men ansvaret för vad som skickas är rättsprocesser mellan dig som avsändare, tullmyndigheterna i det land du skickar från det land du skickar till, och den person som tar emot. Varför vårt råd är inte mycket, om någon tull kod till exempel, har ändrats innan paketet når. Därför rekommenderar vi att du kontaktar tullen i destinationslandet innan du skickar om det finns tvivel, så att du kan vara säker på att sända utan problem. Behöver du hjälp? Så prata med oss ??här, ring +46 10 884 81 31 eller skicka ett e-postmeddelande.

Skandinavien

Här kan du send pakke til udlandet i Danmark eller sende pakke til utlandet i Norge.

 

SKICKA PAKET UTOMLANDS - ELLER SKICKA PAKET FRÅN UTOMLANDS

Du kan beställa leveranser utomlands här, men du kan också boka din frakt FRA utomlands här.

Vi hanterar både import och export för både privatpersoner och företag. Beroende på leverantören dina kontakter utomlands använder, så finns det goda besparingar att göra genom att skicka varorna genom oss. Inlägget utomlands skickar till Sverige prissätts enligt överenskommelse leverantören är i detta land. När vi har starka avtal om bättre priser, så det innebär att du kan bli av med porto utomlands tar att skicka paket genom att gå igenom Paket.se. I så fall, helt enkelt skicka streckkoden för att ta emot och ordna en pickup tid - vi packa för dig. Vi vet i vilken av leverantörerna utomlands gods är billigare och kunskap kan komma till din fördel. Får du se priset för din nästa import här.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+