Skicka stora paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Ska du skicka stora paket så har vi lösningen för dig. Vare sig du är privatperson eller företag, ska skicka inrikes eller utrikes, hittar du här det bästa alternativet för dina mer skrymmande försändelser.

Genom att fylla i uppgifter om utsändare och mottagare i vår prisräknare får du snabbt upp erbjudanden från en rad ledande leverantörer. Beroende på hur stor din försändelse är kan du välja mellan olika försändelsetyper: från ett enkelt paket, till pall för lite större kvantiteter, till container för de riktigt stora leveranserna. Därtill kan du även ange mer detaljerade uppgifter om vikt och dimensioner. Klicka på ”hitta ditt pris” och få fram de bästa alternativen utifrån dessa uppgifter. Bland resultaten väljer du det erbjudande som passar dig bäst utefter pris och leveranstid, och kan sedan beställa din leverans direkt på sidan.

Vi jämför priser från några av Nordens och världens ledande leveransföretag. Det inkluderar PostNord, UPS, FedEx, DHL, TNT, DB Schenker, med mer. Med andra ord har vi en rik databas fylld med de mest optimala lösningarna för att skicka stora paket av alla dess slag. Alltifrån enskilda föremål till masskvantiteter går att skicka. Är du endast ute efter det billigaste priset så hittar du det. Om du istället vill få ditt paket skickat så snabbt som möjligt finns också alternativ för det också såsom expressleveranser. Allt du behöver göra är att fylla i uppgifter i prisräknaren, och du får fram skräddarsydda resultat som uppfyller just dina behov.

Att skicka stora paket kan kräva en hel del resurser gällande logistik. Erbjudanden från de olika leveransföretagen måste samlas ihop och jämföras, vilket tar både tid och energi.

Vår service gör dock hela processen markant smidigare, från att hitta bäst alternativ till själva beställningen av leveransen. På så vis sparar du både tid och pengar.

 

skicka stora paket
skicka stort paket
skicka större paket

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+