Vad kostar det att skicka ett paket till Danmark

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Det finns många svenska webbutiker som har etablerat sig på den danska marknaden. Det är nämligen enkelt att skicka paket över sundet eftersom Danmark är en del av EU precis som Sverige. Dessutom finns det inte heller några speciella tullregler som du behöver ta med i beräkningen innan du skickar paket till Danmark.

 

Skicka paket till Danmark

 

Billiga paket till Danmark

Danskarna är vårt broderfolk och det finns mängder av bra förbindelser mellan Danmark och Sverige. Många svenskar har också bosatt sig i Danmark tack vare närheten till Skåne och de goda transportmöjligheterna över Öresundsbron. Skicka paket DanmarkDet korta avståndet mellan Danmark och Sverige och de goda trafikförbindelserna innebär också att paket kan skickas till Danmark med kort leveranstid. Ofta är leveransen lika snabb som den är om du skickar ett paket inom Sveriges gränser. Infrastrukturen i Danmark är utmärkt och fullt utbyggd precis som i Sverige. Därför kan du skicka paket till Danmark snabbt och enkelt oavsett var i Sverige du bor.

Det finns många fraktföretag som kan hjälpa dig med att leverera ditt paket. En del av företagen som skickar paket från Sverige till Danmark är: Bring, Post Nord, UPS, Schenker och TNT. Det är därför mycket konkurrens på marknaden, vilket är en fördel för dig som ska skicka paket eftersom det också innebär att det är konkurrens om fraktpriserna.

Vad kostar det att skicka ett paket från Sverige till Danmark?

Priset för att skicka paket till Danmark varierar mycket, och beror på flera faktorer såsom: paketets vikt, paketets storlek och leveranstiden. Ett prisexempel visar dock att cirkapriset för att skicka ett paket på 1-5 kg från Sverige till Danmark är 210 kr. Men du kan inte bara skicka mindre paket till Danmark. Om du har behov av att frakta större försändelser kan du också skicka en hel pall med en vikt på upp till 300 kg för ca 1000 kr. Paket.se hjälper dig med försändelsen, oavsett om det är en liten eller stor försändelse du behöver frakta till Danmark.

På Paket.se kan du göra en prissökning där du bara anger vart du ska skicka ditt paket från och till. Paket.se undersöker sedan snabbt priserna hos en stor del av de fraktföretag som erbjuder leveranser till Danmark, så att du inom kort får en bra överblick över priserna.

När du har valt rätt leverantör skriver du bara ut en fraktetikett till ditt paket så kommer Paket.se att hämta upp det och se till att paketet levereras till rätt adress i Danmark.

Skicka paket till Danmark

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+