Hur hittar du rätt bärare

Om du har behov av att ha varor som skickas runt – antingen till kunder eller till kollegor och affärspartners, är det viktigt att du alltid har rätt transportör.

Och bara ordet ”riktigt” betyder mycket. Eftersom det kan finnas en stor skillnad i fraktpriserna. Betyder det att du alltid måste gå för den billigaste? Absolut inte. Det kan finnas en stor skillnad mellan vad du behöver och fraktföretaget erbjuder.

Som ett klassiskt exempel blev Postnord stor på att leverera brev och paket – och leverera till både privat och företag. Det vill säga att genom att använda dem kan du erbjuda att även de minsta privata kunderna levererade sina grejer direkt till dörren. Naturligtvis har andra leverantörer kommit efter det, och nu erbjuder de också dörr till dörrleverans, men poängen är densamma. Det finns en skillnad mellan tjänster och därför är priserna också olika.

Postnord

Betyder historien någonting?

För många människor är postnord förmodligen det första som kommer att tänka på när man tänker på frakt. Företagets historia är lång och intressant, men det råder ingen tvekan om att företaget har utvecklats mycket över tiden. Men en sak är fast men. Alla vet om postnumret. Och det kan väl vara en bra anledning att välja dem. Om du arbetar i en bransch där det är viktigt att lita på operatören, kan det fungera underverk att den person som möter din kund bär en uniform som kunden kan relatera till.

Verkligen nog. I vissa fall spelar det ingen roll om vem som levererar paketet – och det ger givetvis inte bonuspoäng om uniformen har en viss färg. Men det är också mer att illustrera att det i vissa fall kan ge dig mycket värde, välja en partner med en historia som människor kan relatera till. Här på vår sida kan du vara helt säker, eftersom alla våra affärspartners har ett gott rykte och är kända för att leverera kvalitet i klassen. Således behöver du inte oroa dig för din leverans så fort den har blivit upptagen.

Hur hittar du rätt pris?

Ofta kan det vara svårt att hitta rätt pris för leveransen. Och dessutom gäller det om det är ett postord eller någon annan. Det kan snabbt bli tidskrävande att behöva gå igenom många erbjudanden, bara för att ta reda på att priserna kan vara låga, men att tjänsten inte passar dina behov.

Därför måste du alltid se till att det är exakt vad du behöver när det gäller frakt. Är de olika storlekar och viktklasser varje gång? Eller är de ganska standardiserade beställningar du jobbar med? För då kan det vara meningsfullt att köpa en hel stapel etiketter på en gång, så att du både uppnår volymrabatter och sparar tid på kontoret.

Skicka paket Postnord

Omvänt kommer det aldrig att vara bra om dina beställningar är mycket varierande i både vikt och dimensioner, och här får du mer av att jämföra priser från tid till annan. Lyckligtvis har vi gjort det enkelt – om du beställer 100 paketetiketter i taget, eller det är bara en enda. Vi tycker att det måste vara enkelt att få dina saker runt – och att det också måste betalas.