För med sig vad som behövs i en konkurrenskraftig frakt industri?

Det är långt ifrån någon hemlighet att det finns extremt hög konkurrens inom godstrafik. Det är naturligtvis en tävling som för kunderna till Good-og som tvingar företag till innovativa lösningar.

Detta innebär dock också att det för många företag kan vara svårt att följa. och i en värld som nästan absorberas av en handfull stora aktörer i lasten, få en fräsch och dynamisk slag mot scenen.

Bring – ett skandinaviskt varumärke

Där Bring inte sticker ut lite från de större konkurrenterna, är att du har att göra med ett lokalt företag. Åtminstone när man tittar på helheten. Bring är ett skandinaviskt företag och har en stor närvaro i Sverige. Det innebär att du alltid kommer att ha en ”lokal” tjänst som förstår den nordiska marknaden och vet vilka utmaningar det kan vara.

bring sverige

Detta innebär också att man inte ska kämpa med internationella kulturella skillnader, som till exempel av tyska och amerikanska fraktföretag. Vi vet inte om det kan vara en av anledningarna till att våra kunder är så nöjda med Bring. Det kan naturligtvis också vara tjänsten, men kanske också för att vi ofta tänker ungefär en?

Ta vid första anblicken

En av de mest anmärkningsvärda sakerna med företaget här är att bakom de gröna bilarna det döljer en affärspraxis utan lika. Det finns alltid möjlighet att få kompetent rådgivning, och förarna har i allmänhet också en särskilt hög grad av tillfredsställelse med kunderna. Detta är kanske därför, i skrivande stund, de har en imponerande 6: e plats på Trustpilot, över mest rankade kurir företag.

Som företag ägare, kanske du tror att det kommer att bli lite för söt för socker. Men det kommer knappast som en överraskning att dina kunder märker den tjänst du tillhandahåller-och tjänsten stannar bara när kunden har fått paketet i handen. Därför är det viktigt att du håller koll på din sändning och att de medarbetare du väljer behandlar dina kunder som om de vore deras egna.

Särskilt fokus på tempererad transport

Om du har objekt som kräver speciella temperaturer-antingen frost eller köl, kan det ofta vara svårt att hitta ett rederi som kan ge en ständig service. Vid Bring Express finns det alltid möjlighet att få både kyld och frys transporteras, och de kan också lagras i lager och terminaler runt om i Skandinavien. Det ger dig extremt hög flexibilitet i en särskilt krävande bransch, och ser till att dina artiklar är fräscha när dina kunder får dem.

Förutom det faktum att dina varor transporteras vid rätt temperatur, är det också värt att notera att alla bilar, terminaler och lager på Bring (som bär denna typ av last) är godkända i förhållande till alla regler för konst. Då behöver du inte oroa dig för det!

Flexibilitet runt

Oavsett om dina varor kommer att svalna eller inte, är det viktigt att din vanliga medarbetare har lösningar som passar alla behov du kan ha. Här har du möjlighet att få frakten nästan vad som helst. Oavsett om det är last av paket, fraktpallar, kurir körning eller något helt fjärde-det finns en hög sannolikhet att du kan lösa ditt problem med Bring.

Självklart får du också tillgång till deras avancerade men funktionella spårning, så att du alltid kan hålla koll på dina sändningar. Med andra ord, det finns inte många saker som inte kan ta hand om – och det innebär att du inte behöver hålla koll på flera olika rederier. I allmänhet är de också prissatta ganska förnuftigt i förhållande till konkurrenterna, och en del av det våra kunder belyser är att i det långa loppet kan du spara mycket pengar på din frakt, eftersom du är fri att välja mellan de olika lösningarna i dem. Året rätt pris för dina behov.

Service i framkant

Något annat som ofta betonas är deras självbetjäningsplattform. Här kan du hantera allt du behöver i relation till din frakt – och det inkluderar både spårning, bokning av bud, betalning med mera. Detta är särskilt användbart i småföretag, där du ofta måste hantera dessa saker utanför normal kontorstid.

Allt som allt ser vi Bring som en stark aktör inom frakt och transporter – särskilt på den skandinaviska marknaden. Om du ofta skickar varor till andra länder än Skandinavien finns det andra spelare som kan ha lite mer skräddarsydda lösningar. Men i 99% av fallen kommer du sannolikt att ha uppfyllt dina behov.

Det är uppfriskande med en större skandinavisk aktör på marknaden och vi ser tydligt Bring som ett av de mer innovativa företagen i branschen. Det visar sig i deras lösningar, deras fokus på hållbarhet och god service, och är alla goda egenskaper för en potentiell partner.

Dessutom är det ofta också lätt att hitta bra priser på Bring – speciellt om du fångar bud i större kvantiteter i taget. Här kan du använda vår kalkylator för att se till att du får rätt produkt så att du kan komma undan så billigt som möjligt. Oroa dig inte-kvaliteten är densamma hela vägen runt!

Särskilt intressant är att föra är ett stort företag-men ändå inte så stor att du inte kan få personlig service. Det är även möjligt att få Bring att köra ärenden för dig om det behövs, vilket innebär att du kan få din kostym till städarna medan de plockar upp paketen i din butik-eller kanske till och med komma med lunch för ditt möte? Hursomhelst, Bring är en rolig verksamhet i en pressad industri, och det är ingen tvekan om att mer av deras slag behövs.

Med DHL får du hjälp med distributionen från början

Vår huvuduppgift här på Paket.se är att hjälpa våra kunder att få en så enkel och effektiv last som möjligt. Oavsett om det är en enkel paketpost eller mer krävande transportuppgifter.

I och med att vi i Danmark har börjat exportera mer och mer utomlands, blir vi mer än någonsin tillfrågade om möjligheter till effektivare distribution. Att skicka utomlands kan ofta resultera i långa leveranstider om du måste skicka från Danmark till andra sidan av världen. I värsta fall kan det kosta en kund, och på sin bästa kommer det att ge en medioker upplevelse.

DHL skicka paket

Lyckligtvis finns det en lösning för att se till att dina sändningar anländer snabbt – vart de än går.

Få lageranläggningar runt om i världen med DHL

Ett av de snabbaste och enklaste sätten att säkerställa snabb leverans till utländska kunder är att se till att du har varorna närmare dem. men istället för att köpa lager runt om i världen kan du använda DHL: s lagerlösningar, som i princip innebär Du kan ha ett lokalt lagerställe, i ett område där det finns en stor efterfrågan på din produkt.

Detta innebär att dina kunder kommer att få sina sändningar snabbare och samtidigt kan du spara pengar på frakt. Det är också ett bra sätt att skapa en mer CO2-neutral verksamhet, eftersom du inte behöver få transporteras delar över gränserna individuellt.

Princip är principen ganska enkel. Antag att du vet att du säljer en hel del T-shirts till kunder i Paris. Istället för att skicka varorna till Paris varje gång, kan du istället hyra plats på ett av DHL: s lager i området. När en kund gör en beställning kommer artikeln att tas från det lokala lagret. Detta säkerställer extremt snabba leveranstider, och samtidigt innebär det att du kan spara pengar på gods på lång sikt.

Världsomspännande nätverk – precis vid dina fingertoppar

Oavsett om du vill utnyttja lagringsanläggningarna eller inte, kan det visa sig vara användbart med en erfaren partner. På DHL har de över 50 års erfarenhet i branschen, vilket garanterar att du alltid får en kunnig rådgivning.

I synnerhet kan det vara användbart om du inte känner till tullagstiftningen i ett visst land – eller om du är osäker på om produkten måste uppfylla särskilda krav. Här kommer du alltid att kunna få hjälp av DHL, som har mångårig erfarenhet av frakt över hela världen.

När du behöver beställa frakt för dina utländska sändningar, är det också alltid en bra idé att kontrollera priset efter en extra tid. Det är inte ovanligt att det kan finnas stora svängningar i priset – även inom samma företag. Så oavsett om du vill använda DHL eller några andra, skulle det vara en bra idé att köra din leverans genom vår priskalkylator, så du kan snabbt och enkelt få en överblick som passar exakt vad du behöver. På så sätt ser du till att de priser du får är det bästa möjliga och att de passar vad du behöver.

Undvik kostsamma förseningar med erfarna medarbetare

Ett av de största problemen som människor ofta har med internationell sjöfart är att de väljer en medarbetare som inte har någon erfarenhet inom området. Detta kan leda till problem med kör-/vilotider, lokal lagstiftning eller liknande. Detta kan orsaka förseningar som kan vara mycket kostsamma för dig och ditt företag, men kan också resultera i negativa kundupplevelser.

Genom att välja en erfaren affärspartner med ett gott rykte, kan du i de allra flesta fall undvika dessa misstag. Det är värt att överväga om du skickar varor av en särskilt viktig natur, eller kommer att föras från en plats till en annan, vid speciella tidpunkter när leveranstiden är kritisk.

Ett annat exempel kan vara om du måste skicka något internt. Här kommer det vanligtvis inte vara en negativ kundupplevelse du bör vara nervös över, men det kan fortfarande finnas problem om dina sändningar är försenade. Det kan resultera i driftstopp i ditt företag som så småningom kan hamna kostar en massa pengar.

Det kan också finnas en stor skillnad mellan vilken typ av leverans du behöver. Vi kontaktas ofta av kunder som är osäkra på vilka leverantörer som ska användas om de har specifika krav för en given försändelse. Det kan vara i form av form, vikt eller annan karaktär av produkten. Här kan det vara svårt att räkna ut vilka företag som kan ta paketet. hos DHL kan du vara någorlunda säker på att de kan ta hand om det mesta. De har levererat praktiskt taget allt från brev till fraktcontainrar, så det finns också en garanti för att du kan få dina sändningar.

Oavsett om du skickar hela containrar åt gången eller bara ett fåtal sändningar då och då kan det vara en stor fördel att välja en större spelare, till exempel DHL Express. De har vanligtvis flera försändelser till samma plats, vilket är anledningen till att du ofta kan få ett bra pris om du har tur. Om det är ett fast leveransavtal du letar efter, kan du också förhandla bra priser här. Under de senaste åren har vi hjälpt många kunder att få attraktiva och effektiva fraktlösningar för både land och land. Om du har några frågor om vad som bäst att betala för dig och ditt företag, vi vill höra från dig så vi kan prata om dina alternativ.

Skicka enkelt utomlands med UPS

Om du ofta skickar paket utomlands vet du att det inte alltid är lätt att få tag på dina sändningar. Vi har valt att förändra det på pakke.dk genom att göra det enkelt för alla att skicka paket internationellt – direkt från vår hemsida.

Många olika företag finns

Vid beställning av internationella sändningar upptäcker du snabbt att det finns några extra länkar i kedjan. Inte alla företag levererar till alla länder, vissa erbjuder sjöfart, andra flygfrakt-och vissa erbjuder båda. Och vad betyder allt för dig?

UPS skicka paket utomlands

I princip behöver du inte oroa dig för det. När du använder vår priskalkylator  får du automatiskt de rätta lösningarna som presenteras för din exakta frakt. Du kommer bara in i landet du behöver skicka till, och vi gör resten. Men bli inte förvånad om du ser UPS poppar upp nästan varje gång. Det är inte för att vi gynnar dem framför andra, utan snarare för att de har en av de bäst täckande logistik näten i branschen.

Det är just därför som många av våra kunder upprepade gånger väljer UPS att stå för sina sändningar – både nationellt och internationellt. De har också många års erfarenhet av internationell sjöfart, vilket innebär att de kan vara till hjälp i tullfrågor, skatter och liknande. På så sätt är du alltid säker på att dina sändningar kommer att nå din destination på ett säkert sätt.

Alltid få de bästa priserna på internationell sjöfart

Oavsett om du skickar paket inrikes eller utländska, är det alltid en bra idé att leta efter de bästa priserna. Särskilt i internationella sändningar kan det finnas betydande skillnader i både priser och tjänster. Hos oss är du säker på enkel och hanterbar överblick, så du är så väl förberedd som möjligt när du behöver jämföra priser.

Vi jämför priser på praktiskt taget alla typer av last, och därför kan du välja vad som passar dig-och i prisklass du tycker är mest tilltalande. Är det brådskande? Då kan vi enkelt hantera flygfrakt. Är du mer ekonomiskt medveten? Då hittar vi ett bra pris på frakt frakt till dig. Oavsett om du skickar dokument eller fraktcontainrar, kommer vi att vara din föredragna sparringpartner när det gäller frakt och leverans.

Din garanti för de bästa priserna är att vi arbetar för dig. I det här fallet har vi valt att lyfta fram UPS, men det finns även andra artiklar där vi fokuserar på andra företag. Vi har inget intresse av att lyfta fram några av våra medarbetare snarare än andra, men i stället är besatt av att hjälpa dig att få de lösningar som passar dina exakta behov. Därför kan du alltid vara säker på att få en opartisk och personlig rådgivning om du kontaktar oss – och med vår priskalkylator har du alltid de senaste priserna till hands.

Skicka med ett tydligt samvete med CO2 neutral frakt

Som något nytt har vi valt att satsa mer på att hitta miljömedvetna sändningsalternativ. Vi gör detta av flera anledningar. Först av allt, eftersom vi anser att alla bör tänka mer på miljön, men också att belöna några av de företag som gör det bra och som kämpar för att anpassa sig till en grönare verksamhet. Detta gäller särskilt internationella transporter, där flygplan och fartyg ofta är svårare att göra miljövänliga än landtransporter.

UPS är ett av de företag som har haft klimatet på agendan i många år. De har länge varit medvetna om att de är i en bransch som, minst sagt, inte bidrar positivt till klimatet och därför har valt att vara en del av lösningen.

Om du använder UPS för dina sändningar hjälper du till att stödja en hållbarare utveckling av transportbranschen. De har redan gjort stora ansträngningar för att bli mer CO2-neutrala, inklusive en Hardline optimering av deras rutter, genomförandet av mer miljövänliga bilar-och, generellt sett, klimatet är av största vikt.

För att bara ta ett exempel har UPS börjat använda elbilar mer än tidigare, vilket minskar deras koldioxidavtryck avsevärt. Särskilt i stadsmiljön har de flyttat till mer miljövänliga transportmedel, som både ger en bättre och renare luft i staden, men också sträcker sig bortom det, och positivt påverka klimatet.

Försändelser av alla former

Vi förstår att det inte finns en enda lösning som passar alla. Vissa måste ha transporterat hela containrar, där andra bara behöver skicka dokument. Oavsett försändelser kan du vara helt säker på att UPS har något som passar dig. Det är bara en av fördelarna med att välja en större spelare, för här kan du vara säker på att de har både kapacitet och utrustning för att hantera praktiskt taget alla uppgifter.

Speciellt för stora sändnings uppdrag International du behöver för att uppmärksamma. Du kan snabbt fastna i vissa särskilda regler, skatter och skatter som du kanske inte har varit medveten om. Om du väljer UPS är du åtminstone säker på att du handlar med ett företag som har många års erfarenhet-och du kan snabbt uppskatta att när du sitter med en extra tullavgift för behållaren du levereras till Kina.

Om mindre företag inte nödvändigtvis har samma sakkunskap eller bemanning för att hjälpa dig, kan du vara säker på att UPS kan se till att dina sändningar når din destination säkert – oavsett hur stor den är och vart den är på väg.

Billig frakt med Bring

Om du letar efter några särskilt skarpa priser på frakt, är det en bra idé att ta en titt på Bring. Det skandinaviska företaget har alltid bra priser för sina lösningar, och har en uppsjö av olika alternativ för att säkerställa att dina sändningar anländer på ett säkert sätt.

Bring kan utföra många olika uppgifter – inklusive transport av paket och pallar. Själva förfarandet är ganska enkelt, och paketen plockas upp direkt från dig. På så sätt behöver du inte köra dinabeställningar till en packbox, så du kan se till att du spenderar din tid så effektivt som möjligt. Paketen tillhandahålls som utgångspunkt till mottagaren inom ordinarie kontorstid, vilket säkerställer att yrket-to-Business löper så smidigt som möjligt.

Bring skicka paket

Utan att vara alltför sentimental, det finns också något romantiskt om att välja en nordisk partner. Den nordiska marknaden är helt klart ett starkt fäste, och framförallt i Sverige växer utvecklingen i bolaget. Men det betyder inte att du behöver begränsa dig till Skandinavien. Med Bring kan du få hanterade sändningar i många länder både inom och utanför EU. De 6000 engagerade medarbetarna på Bring kommer alltid att göra sitt bästa för att få dina varor säkert och effektivt till mottagaren.

Lastpallstransport från Bring

Om du behöver lite mer än bara vanlig paketpost, kan du också få bra priser på lastpallstransport på Bring. Här får du alltid snabb leverans på 1-3 arbetsdagar i Danmark och som standard får du en mängdrabatt om du skickar flera pallar på samma gång.

Lastpallstransporten är en av de mest populära typerna av sändningar i Danmark. Det är effektivt, Billigt och säkert. Samtidigt är lösningen tillräckligt flexibel för att laddas på de flesta bilar, vilket innebär att du inte hindras av flottan av Hauman. Men på Bring kommer detta inte att vara något problem, eftersom de alltid gör en dygd av att kunna hjälpa till med effektiva transporter via lastpallstransport.

Lastpallstransport gör det möjligt för dig att effektivisera dina egna interna vägar, eftersom du kan montera artiklar som ska levereras till samma område. Detta innebär att du kan planera din rutt mycket mer och se till att spara pengar på samma gång. Lastpallstransporten har i åratal varit ett viktigt sätt att hantera transporter till hela världen. På grund av flexibiliteten och den höga lastkapaciteten är du garanterad att inte kompromissa med något här.

Fraktgods med Bring

Ordet ”bit av varor” är ofta orsaken till frossa bland även de mest erfarna Hauman. Det är manuellt arbete, det är svårt att effektivisera, och det är typiskt i mindre portioner, och i olika storlekar. Men det är verkligheten i många danska företag. I synnerhet företag som säljer reservdelar är medvetna om ovanstående problem. Från tid till tid, ditt objekt bara inte passar i pappkartong, så du behöver en förare som kan tänka själv, och se till att få även de mest krävande transporter snabbt och effektivt till kunden.

Om du väljer ta för att hantera din frakt, du får en av de bästa lösningarna på marknaden. Här behandlas dina varor som om de vore Bring egna produkter-och föraren är känd för att göra det med ett leende på läpparna. Detta manuella förhållningssätt till sjöfarten ger något djupt inom oss-ett hopp om att det inte alla måste rationaliseras och att det fortfarande finns utrymme för god gammaldags hantverk och livsmedel skåp.

Den största utmaningen i lasten är vanligtvis att sätta ett pris på den. vikten är inte ett problem, men det kan vara svårt för föraren att ta reda på hur mycket din produkt fyller upp och hur många andra saker han kan få på rutten. Detta kan ha en stor inverkan på priset på din leverans. Om du ofta arbetar med frakt av bulkgods, rekommenderar vi att du ser till att du har en personlig kontakt och en form av fast avtal som du kan hänvisa till. Om det är möjligt, det är en bra idé att jämföra priser via vår hemsida, men om det finns några lite mer speciella sändningar, vi är glada att höra från dig-så vi kan se till att du får rätt lösning.

Lufttransport – när transporterna är särskilt viktiga

Ibland är landtransporterna bara inte tillräckligt snabba. Här kan det vara nödvändigt att rensa dina sändningar i luften, och få en form av flygtransport arrangerade. På Bring kan du beställa lufttransport för alla behov när det verkligen brinner. Till exempel kan det vara av ömtåliga varor, fysiska artefakter som behöver transporteras snabbt över stora avstånd-eller i andra fall där tiden är viktigare än priset.

Som utgångspunkt bör du räkna med att betala extra för flygtransporten, jämfört med till exempel  fartygs-och landtransporter. Det är dock inte alltid säkert att du har ett val. Och om du måste få dina varor transporteras via flygplan, sedan ta kan också vara till hjälp här-naturligtvis, med samma effektiva pickup serivce, och avancerade spårnings system -så att du kan hålla ett öga på din försändelse till Land, hav och luft.

Om du vill undvika att betala för mycket för lufttransport, då kan det ofta vara en bra idé att föreslå ett annat datum-om möjligt. Detta kan öppna upp till plötsligt finns det fler som måste ha gjort flygtransporter-vilket kommer att sänka priset för dig. Men det kan också ibland vara möjligt att få kontanter rabtter på Bring-särskilt om du är van vid att använda sina andra tjänster. Hursomhelst, du är alltid välkommen att kontakta oss. Naturligtvis ser vi alltid till att hitta de mest up-to-date priser och skulle också vilja engagera sig med dem för dig-så du måste oroa dig så lite som möjligt.

FedEx och TNT

Internet har gjort oss närmare varandra än någonsin tidigare, även om det finns tusentalskilometer och gränser mellan våra länder. Internet har inneburit att vi snabbt kan kommunicera med varandra, utbyta information och inte minst handla med varandra. Detta gäller både privat-och företags handel. Det finns en special Deal genom nätverkets många webbshoppar som har gjort oss idag mer än någonsin på webben. Men det finns också en hel del av de stora internationella handelsplattformar som har gjort det enkelt att sälja varor och produkter över kontinenter. 

Fedex
Fedex sverige

Men den ökadehandeln mellan företag innebär också att vi behöver skickliga fraktföretag som kan hantera gods på ett tillförlitligt och snabbt sätt. Det finns många rederier att välja mellan och flera företag är numera stora och internationella företag. Ett av de mest välkända rederierna är FedEx.  Vad du än behöver göra är FedEX  ett tryggt val. I den här artikeln tar vi en närmare titt på den amerikanska frakt jätten FedEx.

Bagom FedEx

Det är många år sedan FedEx Shipping Company såg dagens ljus. Det världsomspännande företaget  grundades först på 1970-talet i  delstaten  arkansaS. sedan dess har det varit starkt. I 1984, FedEx etablerades i Europa och i 2001-2002, FedEx startar i Danmark. Idag fungerar FedEx  inte mindre än 220 länder och företaget har en stor flotta av flygplan på hela 657 flygplan. FedEx optimerar kontinuerligt sin verksamhet, vilket leder 2016 till övertagande av ett annat stort fraktföretag, nämligen det holländska företaget TNT. TNT är också en stor aktör på den globala fraktmarknaden med ett enormt leveransnät.

TNT priser
TNT SVERIGE

Frakt med FedEx eller TNT

FedEx och TNT har ett brett utbud av frakttjänster, så oavsett vad du behöver, kan du definitivt hitta ett alternativ för att matcha dina sändningsbehov. Detta gäller oavsett om du behöver skicka något som måste vara snabb vidarebefordran eller mottagaren har möjlighet att vänta lite längre för sändningen. FedEx och TNT utför dock inte bara internationella sändningsuppgifter. Om du behöver skicka något inrikes i Danmark så är det förstås också möjligt. Om du vill veta mer om de olika frakt lösningarna klickar du på FedEx eller TNT webbplatsR. På webbplatserna har du också möjlighet att beställa fraktuppgifter – det är enkelt och enk

Skicka enkelt utomlands med UPS

Om du ofta skickar paket utomlands vet du att det inte alltid är lätt att få tag på dina sändningar. Vi har valt att förändra det på Paket.se genom att göra det enkelt för alla att skicka paket internationellt – direkt från vår hemsida.

Många olika företag finns

Vid beställning av internationella sändningar upptäcker du snabbt att det finns några extra länkar i kedjan. Inte alla företag levererar till alla länder, vissa erbjuder sjöfart, andra flygfrakt-och vissa erbjuder båda. Och vad betyder allt för dig?

I princip behöver du inte oroa dig för det. När du använder vår priskalkylator  får du automatiskt de rätta lösningarna som presenteras för din exakta frakt. Du kommer bara in i landet du behöver skicka till, och vi gör resten. Men bli inte förvånad om du ser UPS poppar upp nästan varje gång. Det är inte för att vi gynnar dem framför andra, utan snarare för att de har en av de bäst täckande logistik näten i branschen.

UPS skicka paket utomlands

Det är just därför som många av våra kunder upprepade gånger väljer UPS att stå för sina sändningar – både nationellt och internationellt. De har också många års erfarenhet av internationell sjöfart, vilket innebär att de kan vara till hjälp i tullfrågor, skatter och liknande. På så sätt är du alltid säker på att dina sändningar kommer att nå din destination på ett säkert sätt.

Alltid få de bästa priserna på internationell sjöfart

Oavsett om du skickar paket inrikes eller utländska, är det alltid en bra idé att leta efter de bästa priserna. Särskilt i internationella sändningar kan det finnas betydande skillnader i både priser och tjänster. Hos oss är du säker på enkel och hanterbar överblick, så du är så väl förberedd som möjligt när du behöver jämföra priser.

Vi jämför priser på praktiskt taget alla typer av last, och därför kan du välja vad som passar dig-och i prisklass du tycker är mest tilltalande. Är det brådskande? Då kan vi enkelt hantera flygfrakt. Är du mer ekonomiskt medveten? Då hittar vi ett bra pris på frakt frakt till dig. Oavsett om du skickar dokument eller fraktcontainrar, kommer vi att vara din föredragna sparringpartner när det gäller frakt och leverans.

Din garanti för de bästa priserna är att vi arbetar för dig. I det här fallet har vi valt att lyfta fram UPS, men det finns även andra artiklar där vi fokuserar på andra företag. Vi har inget intresse av att lyfta fram några av våra medarbetare snarare än andra, men i stället är besatt av att hjälpa dig att få de lösningar som passar dina exakta behov. Därför kan du alltid vara säker på att få en opartisk och personlig rådgivning om du kontaktar oss – och med vår priskalkylator har du alltid de senaste priserna till hands.

Skicka med ett tydligt samvete med CO2 neutral frakt

Som något nytt har vi valt att satsa mer på att hitta miljömedvetna sändningsalternativ. Vi gör detta av flera anledningar. Först av allt, eftersom vi anser att alla bör tänka mer på miljön, men också att belöna några av de företag som gör det bra och som kämpar för att anpassa sig till en grönare verksamhet. Detta gäller särskilt internationella transporter, där flygplan och fartyg ofta är svårare att göra miljövänliga än landtransporter.

UPS är ett av de företag som har haft klimatet på agendan i många år. De har länge varit medvetna om att de är i en bransch som, minst sagt, inte bidrar positivt till klimatet och därför har valt att vara en del av lösningen.

Om du använder UPS för dina sändningar hjälper du till att stödja en hållbarare utveckling av transportbranschen. De har redan gjort stora ansträngningar för att bli mer CO2-neutrala, inklusive en Hardline optimering av deras rutter, genomförandet av mer miljövänliga bilar-och, generellt sett, klimatet är av största vikt.

För att bara ta ett exempel har UPS börjat använda elbilar mer än tidigare, vilket minskar deras koldioxidavtryck avsevärt. Särskilt i stadsmiljön har de flyttat till mer miljövänliga transportmedel, som både ger en bättre och renare luft i staden, men också sträcker sig bortom det, och positivt påverka klimatet.

Försändelser av alla former

Vi förstår att det inte finns en enda lösning som passar alla. Vissa måste ha transporterat hela containrar, där andra bara behöver skicka dokument. Oavsett försändelser kan du vara helt säker på att UPS har något som passar dig. Det är bara en av fördelarna med att välja en större spelare, för här kan du vara säker på att de har både kapacitet och utrustning för att hantera praktiskt taget alla uppgifter.

Speciellt för stora sändnings uppdrag International du behöver för att uppmärksamma. Du kan snabbt fastna i vissa särskilda regler, skatter och skatter som du kanske inte har varit medveten om. Om du väljer UPS är du åtminstone säker på att du handlar med ett företag som har många års erfarenhet-och du kan snabbt uppskatta att när du sitter med en extra tullavgift för behållaren du levereras till Kina.

Om mindre företag inte nödvändigtvis har samma sakkunskap eller bemanning för att hjälpa dig, kan du vara säker på att UPS kan se till att dina sändningar når din destination säkert – oavsett hur stor den är och vart den är på väg.

Accelerera dina sändningar med DHL

Det kan finnas många årsfall för att undersöka marknaden för expressleveranser. En av de största orsakerna till den ökande efterfrågan på expressleveranser är utan tvekan den dramatiska ökningen av online shopping hemma.

I 2018, e-handel genererade över 140 000 000 000 i intäkter, och det råder ingen tvekan om att denna siffra kommer bara att öka i framtiden. Det ställer strikta krav på webbutiker och fraktföretag, eftersom konsumenterna blir alltmer krävande när det gäller priser och leverans.

DHL skicka paket

Som om det inte vore nog för konsumenterna att få sina paket nästa dag, måste webbshoppar nu också ta uppfattningen att fri frakt blir allt vanligare. Det innebär att du måste tänka på när du väljer en partner för att hantera dina sändningar.

Prismedveten frakt för e-handel med DHL

DHL har under lång tid varit bland de mest föredragna rederierna inom e-handel – både för konsumenter och företag. Detta beror på , med sina många bilar och effektiva rutter, de har alltid varit garanten för snabb och billig leverans.

Med DHL Express  är du alltid säker på att paketen för dina kunder anländer snabbt. Och i en värld där budet skulle behöva knacka innan kortinformationen matas in, kan det vara skillnaden mellan en bra och en dålig köpupplevelse.

Danska konsumenter tittar särskilt på tre saker när de handlar på nätet, enligt dansk industri. Leveranstid, fraktpris och möjlighet till retur.

Kort-lead sändningar leverera nöjda kunder

Ju snabbare du kan få dina paket levererade till dina kunder, desto lyckligare blir de. Så småningom, de allra flesta förväntar sig att kunna få ett paket dagen efter det är beställt. Det kan vara svårt att få gå upp, men lyckligtvis, på DHL kan du få flera olika typer av expressleverans, så att du alltid kan möta de höga kraven från dina kunder.

Många handlare har uppgett att leveranstiden är direkt relaterad till hur mycket man vill köpa i en butik igen. Det betyder förstås att du måste säkerställa snabb leverans – men det innebär också att du har en unik chans att leverera en exceptionellt bra service. För om kunden är nöjd med varorna, leveransen och priset, finns det en hög sannolikhet att de väljer att handla med dig igen.

Fri frakt väntas mer än tidigare

87% av danskarna berättar att de förväntar sig fri frakt till viss del. Antingen som en del av en beställning över en viss storlek, eller helt enkelt fri frakt utan några krav. Det är tydligt att det sätter några extra krav för både dig och din operatör, eftersom du måste korrigera för priset på frakten. Därför är det viktigt att du alltid ser till att du får de bästa priserna – varje gång. Här kan det vara en idé att hålla koll på vilka objekt som säljer bäst på din webshop. Se om du kan gruppera dem och om du kan skapa någon form av standardlösning i form av förpackningar och paket etiketter. Om du kan ha 3-4 standardstorlekar, kommer du plötsligt att kunna köpa förpackningar till större partier till billigare priser, precis som du kan få en rabatt om du köper fler etiketter i taget-eller så kan du få en fast uppgörelse med en transportör. På DHL finns det många möjligheter att sätta ihop några fasta avtal som passar dina behov, så att du kan få så billiga sändningar som möjligt.

Returen måste vara slät

Några av de saker som kan göra människor lite tveksamma till att handla på nätet är rädslan för att beställa något i fel färg, storlek-eller alls, bara för att ångra ett köp. En hel del platser återvänder en lång och komplicerad process och det finns många saker som kan gå fel. Här är det viktigt att du ser till att hjälpa kunden så mycket som möjligt.

Om en kund har en dålig upplevelse när du returnerar sändningar, är chansen att de aldrig kommer att handla med dig igen. Omvänt kan en positiv och lyckad återgång resultera i förtroende för din webshop stiger och kunden kommer att handla med dig igen.

Här är det fördelaktigt att välja ett företag som gör det enkelt för dina kunder att göra en retur. Om du använder DHL kommer dina kunder att ha tillgång till ett brett utbud av paket affärer, så det är enkelt för dem att returnera inköpta försändelser. Och om du vill göra det ännu enklare för kunden, rekommenderar vi att skicka en returetikett i förpackningen. Detta ökar förtroendet för ditt varumärke, och handlar om att säkerställa en bra upplevelse.

Ofta kan du få returetiketter till bra priser hos DHL, så att du kan hantera din avkastning för relativt blygsamma belopp -utan att orsaka några orimliga kostnader för dig, och utan problem för kunden.

Om du uppfyller dessa tre krav, är du nu väl-Run och har stora möjligheter att skapa långvariga kundrelationer. Men det går som om du måste se till att din last är i ordning. Du måste tänka på frakt som en förlängning av din webshop. Därför är det naturligtvis viktigt att dina kunder möts av en professionell och leende medarbetare som levererar paketen från dem. den goda (eller dåliga) upplevelsen slutar inte när köpet har gått igenom-det slutar bara när kunden har fått varorna i handen. Med DHL är du säker på ett erfaret företag som i allmänhet gör bra kommentarer på vägen, och ser till att behandla dina kunder som om de vore deras egna.

Bring förenar gamla dygder med modern effektivitet

Om du driver ett företag där kataloger och nyhetstidningar är en viktig del av din marknadsföring, har du garanterat att märka att det finns färre och färre rederier som kan erbjuda sin leverans till ett överkomligt pris. Vi tror faktiskt att det är en tråkig utveckling som du med tryckta kataloger är garanterat att göra ett intryck. I vår digitala värld är det svårt att göra sig uppmärksammad, och när nyhetsbreven hamnar i ett engagemang kan det vara en idé att gå tillbaka till rötterna. För en sak är säker; Om du skickar en potentiell kund ett affärsdokument i en vackert presenterad broschyr kommer du inte att arkiveras i spam.

Ett av de företag som specialiserat sig på denna typ av leverans är Bring. Trots att många anses vara bland de mest innovativa inom transportindustrin, har de också respekt för den gamla Virtua. Det är därför de har ett skräddarsytt program för dig som vill leverera tryckta medier, post och material – över hela världen. På så sätt kan du göra dig själv uppmärksammad – och förhoppningsvis bygga starka och unika relationer med företag runt omkring dig.

Bring kostar

Konsten är att förena detta med en värld som inte längre respekterar landgränser. Internet har en fördel i att det är gränslöst-men med ger väl utvecklade distributionsnät, kan du fortfarande vara säker på att du kan träffa de allra flesta kunder runt om i världen.

En av de absolut mest sensationella inslagen i denna typ av transport är att du är garanterad en snabb leverans. Om du skickar i Sverige kan du få ditt material levererat på mindre än 2 timmar i större städer. Och om det är en speciell VIP-kund , kan du få ett direktbud som levererar direkt till dörren-utan att stanna på vägen. Om det inte är ett sätt att märkas, vet vi inte vad som är.

På utvalda platser är det också möjligt att få levererat via cykel bud, vilket garanterar en extremt snabb leverans i pressade storstäder – och bidrar till att stärka bilden som ett grönt företag.

Det är ingen hemlighet att de allra flesta transportörer har försvunnit från denna typ av leverans, helt enkelt därför att den är för ineffektiv i jämförelse med andra intäktsmöjligheter. Men det är just därför vi anser att Bring bör tillämpas för sina handlingar. Det är modigt, det är unikt – och det är åtminstone något som känns personligt från början till.

… Men fungerar det i praktiken?

Okej. Om vi ska försöka ta det i ett helikopterperspektiv, kan det lätt låta som en gimmick, snarare än en fungerande lösning för dina sändningar. Men det har sin försörjning när det gäller expressleverans. Det kan till exempel vara viktiga dokument som måste anlända före styrelsemötet, rättegången eller förhandlingarna. Men mest av allt, kan det vara lite en gimmick. – Men det är också helt okej.

Om du bortser från det faktum att det är en frakt lösning, kan du med fördel titta på det som en form av marknadsföring. Föreställ dig att du arbetar som säljare och har precis bokat ett möte med en potentiell köpare. Hellre än att skicka ett mail till dem, de får 2 timmar efter ett personligt brev levererat. det är garanterat något som kommer att märkas och kommer att bli ihågkommen-och om du är ihågkommen, kan det, trots allt, inte gå helt fel.

Så kanske detta är bara dela marknadsföring som frakt? I varje fall är det en modig åtgärd och en mycket unik produkt som du inte hittar på många ställen än Bring. Det är också lämpligt för paketpost till VIP-köpare i din webshop, där det återigen kommer att bidra till att sprida ryktet att shopping med dig är en mycket speciell upplevelse.

Naturligtvis kommer med ett högre pris än om du väntade tålmodigt att få lastas en lastbil-men trots allt, det är något om en personlig, direktleverans som vägtransport kommer aldrig att kunna imitera-oavsett hur bra tjänsten kan vara.

Det unika med detta koncept är att Bring är ett företag som försöker ta täten i den tekniska utvecklingen. Bland annat med eldrivna lastbilar, vätebilar och många andra saker – och ändå välja att hålla livet i denna gamla tjänst. Om man tittar på många andra lösningar, är det inte lönsamt-men det märks-och det fungerar. Så i slutändan kan du mycket väl få tjäna pengar på det i slutändan. Tänk dig att du av misstag skickat ett felaktigt objekt till en kund. Kunden kommer att födelsedag i 4 timmar och det ser ut som allt hopp är ute. Gåvan är borta och festen förstörs. Men runt hörnet, en Bring kurirer kommer med räddning-rätt objekt som skickas av dig-för några timmar sedan. Det råder ingen tvekan om att detta kommer att skapa positiva svar, och en kund för livet.

Hur mycket kostar direktsändningar?

Som nämnts, som utgångspunkt, måste du räkna med ett högre pris jämfört med andra former av transport. Men det behöver inte nödvändigtvis vara något som varken lekar dig, ditt företag eller dina kunder. Men ekvationen blir lite mer komplicerad eftersom priset och tillgängligheten beror på var mottagaren och avsändaren är placerade (till exempel är det inte mycket smart att skicka ett cykelerbjudande från Stockholm till Malmö), hur snabbt du kommer att få leveransen gjord-och Så om hundra andra saker.

Vårt bästa råd är att använda vår priskalkylator – och om du har några frågor på vägen kan du alltid kontakta oss. Här kan vi vara hjälpsamma med sparring och assistans oavsett vad du behöver.

Om du vet att detta är en tjänst som du kommer att använda ofta, kan det vara en bra idé att upprätta ett fast ramavtal för att säkerställa bästa möjliga priser. Här, naturligtvis, vi kan också vara till hjälp – så du behöver inte oroa dig för det.

Saker värda att veta om UPS-sändningar

I dagens Sverige finns nu ett hav av olika företag som erbjuder gods. Detta innebär att du som näringsidkare ofta kan vara osäker på om du har valt rätt. På Paket.se försöker vi göra saker lite mer hanterbara, och med våra många år i branschen vet vi nästan allt om försändelser – och viktigast av allt; Hur man hittar de bästa priserna på dem. Vi delar gärna denna information med våra kunder för att säkerställa att människor får rätt lösningar för sina behov.

UPS i Sverige

Ett av företagen vi får fler och fler förfrågningar om är UPS. Det amerikanska fraktbolaget tog Sverige på 80-talet och har sedan dess levererat en effektiv och billig frakt för både privat och affärsverksamhet.

Skicka UPS

Så småningom finns det inte många hörn av landet som UPS inte täcker, så du kan vara helt säker på att dina varor kommer förmodligen att komma ut till kunder. Som utgångspunkt kommer dina kunder att förses med paketet på hemadressen, men det är också möjligt att få sändningar till närmaste Accesspunkt.

Principen är ganska enkel, och fungerar som med många andra fraktföretag. Du kan få plockade upp dina sändningar eller så kan du ta dem i derasåtkomstpunkter. Detta gör det enkelt för dig att välja vad som passar dig bäst, beroende på hur många paket du måste ha skickat.

Under hela processen kan paketet alltid följas via UPS spårningssystem, vilket säkerställer att både du och dina kunder alltid kan känna sig trygga i vetskap om att försändelsen hanteras professionellt.

Billig frakt – överallt, när som helst

När du väljer UPS för att stå för dina sändningar får du automatiskt ett antal skalfördelar. För att uttrycka det på ett annat sätt kan du ofta Spara pengar genom att välja en större affärspartner, eftersom de sannolikt har en aktiv rutt som du kan använda.

Det innebär att de inte behöver sätta en extra förare i, de ofta inte behöver köra omväg-och det innebär att din frakt kommer att bli billigare. Ett litet företag kan behöva sätta en extra förare på, eller köra en lång omtid för att få dina sändningar levererade. Detta kommer sannolikt att resultera i extra kostnader för dig som kund.

Detta gäller förstås också om du ska skicka utomlands. Det är en stor skillnad mellan att få den lokala transportföretag att köra ditt paketpost till Barcelona, när det gäller att välja en speditör som redan går på det sättet. Detta är en av de främsta anledningarna till att UPS har varit extremt konkurrenskraftigt på priset i många år – trots att marknaden pressas till gränsen.

Om du använder UPS , kommer du också att njuta av många års internationell sjöfart erfarenhet. Här du inte röra runt i flera olikaspårningssystem, som du har allt på ett ställe. Detta gördet mer hanterbart för både dig och dina kunder och minskar risken för missförstånd som uppstår på vägen.

Oavsett var du behöver skicka din paketpost, finns det en hög sannolikhet att UPS har rutten täckt. Detta kan vara en fördel om du ofta skickar utomlands, eftersom du är säker på att dina sändningar inte kommer att vara strandsatta med en mellanhand eller underleverantör. Genom att använda ett företag med ett etablerat, globalt nätverk, är du alltid säker på den bästa möjliga lösningen.

Om du har sändningar som åker utomlands behöver du bara ange destinationen på vår kalkylator så får du en överblick över de bästa lösningarna för dina behov. Här har du möjlighet att välja om det ska vara med expressleverans eller om du är intresserad av så billig en lösning som möjligt. Kort sagt, det är upp till dig – vi är bara glada över att kunna hjälpa till.

Se till att du får rätt priser för dina sändningar

Oavsett om du använder UPS eller något annat företag för din sändning är det alltid viktigt att se till att du får bästa möjliga pris.

Tyvärr är det ofta ganska tidskrävande att läsa prislistor, prata med försäljningsavdelningar, besöka webbplatser och liknande-men lyckligtvis kan vi spara besväret. Vi har utvecklat en plattform som automatiskt samlar in priser från de största rederierna, baserat på de specifikationer du har gett oss. Detta säkerställer att du bara kommer att presenteras med de lösningar som passar dina behov, vilket minimerar felbeställningar. Dessutom garanterar det också att du alltid har de mest up-to-date priser.

Hos oss ser vi alltid till att du får en så tydlig prislista som möjligt, med specifika erbjudanden på just din frakt. Så du kan enkelt och enkelt göra rätt val i förhållande till dina sändningar – utan att behöva oroa dig för om priset är i ordning.

Vi ägnar mycket tid åt att vägleda och ge råd till våra kunder på rätt sätt så att de snabbt kan gå vidare i processen. Och det bästa med allt är att vi inte arbetar för ett enda företag. Således är du garanterad en 100% opartisk guide, oavsett om du letar efter UPS Sverige eller någon av våra andra medarbetare.

Vi kan också hjälpa till att skapa fasta avtal, beställa paket etiketter i större kvantiteter, ge stora rabatter med mera. Ofta kan det finnas en massa pengar att spara genom att köpa fler etiketter i taget, så tveka inte att kontakta oss om det skulle finnas några frågor.

Ett bra råd är att se om du kan hitta en standardstorlek som passar så många av dina objekt som möjligt. På så sätt kan du både köpa paket till större partier och beställa paket etiketter med bra rabatter. Det garanterar också att du inte behöver spendera så mycket tid packning av försändelser, så du har mer tid för andra saker.

DHL kommer att ge dig grön frakt i gula bilar

I dag används successivt termer som ”grön övergång”, ”hållbarhet” och ”CO2-neutralitet”. Dessa är termer som inte längre är begränsade till forskare och politiker, men en termsom alltmer används som en USP av företag över hela landet.Precis som du nästan kräver att mjölken i din latte är ekologisk, det förväntas också att företagen gör sig CO2 neutrale – eller åtminstone ha programmets miljö och hållbarhet under styrelsemötena.

En av de platser där man har möjlighet att ta det största steget mot ett CO2-neutralt företag är tydligt när det gäller frakt. Och det är inte meningen att du ska bära dina varor till dina kunder i en Tesla, men mer som ett råd att hitta en transportör som försöker minska sitt koldioxidavtryck.

Låt DHL hjälpa dig med CO2 neutral Shipping

DHL har satt som mål att minska CO2-utsläppen på transporterna ner till noll med 2050. Och eftersom miljön fylls mer och mer med både företag och privatpersoner, kan detta visa sig vara en mycket effektiv strategi.

DHL grön frakt

Förutom det faktum att DHL naturligtvis bidrar till att bevara miljön, gör det det också möjligt för den att differentiera sig på en konkurrensutsatt marknad, vilket gör att man kan överklaga till en mycket speciell konsumentgrupp.

Tänk om din webshop var den mest föredragna bland miljömedvetna svenskar? Eller om bara din butik var markerad i media, Bloggar eller liknande? Här har du möjlighet att sätta ditt varumärke på kartan över Sverige. Genom att vädja till miljömedvetna kunder, du se till att du har en lojal publik där det inte längre bara det pris som är viktigt.

Naturligtvis kan enbart frakt inte utgöra ett CO2-neutralt företag – men det kan vara ett mycket stort steg på vägen. Utan att behöva göra något, kan du helt enkelt minska din klimatpåverkan genom att helt enkelt byta bärare. På så sätt kan du relativt snabbt få profilerade dig och ditt varumärke som ett företag som går upp i miljön och samhället runt omkring dig.

Förutom de taktiska fördelarna med att röra sig i en mer CO2 neutral riktning, du kommer sannolikt att uppnå mer långsiktiga fördelar samt. I och med att städerna blir alltmer förorenade finns det också flera städer som överväger att införa miljözoner. Om du har kunder i en miljö zon, kommer det att krävas ytterligare resurser för att leverera till dem. det kan vara föraren måste ta en avgrund, byta bil, välja en annan drop-off plats-eller något helt fjärde. Genom att säkra CO2-neutrala sändningar kan du kringgå problemet, eftersom du kan leverera direkt i Miljözonerna. Till exempel har DHL börjat använda fler och fler elbilar och andra fordon med alternativt T-bränsle, vilket innebär att de är undantagna från Miljözonerna. På så sätt har du redan en enorm fördel. En annan unikförsäljningsargumentär att DHL har en vision att plantera 1 000 000 träd om året, för att säkerställa ett bättre klimat. 

Använd klimatet som försäljningsställe i ditt företag

När vi talar om att använda klimatet som ett försäljningsargument, kan det snabbt låta kallt och cyniskt. Detta kan dock inte vara längre från sanningen. Alla företag har element som gör dem unika, och om dina unika Poäng matchar en given publik, har du en nischmarknad.

Fördelen med en nischmarknad är att du ofta kommer att uppleva en högre lojalitet, precis som dina kunder kommer att finna det lättare att försvara ett eventuellt högre pris av företaget ”att vara en match” i förhållande till deras tro. Klimatmedvetna konsumenter är också en nisch-om än en mycket stor en.

Detta innebär i princip att du kan försvara ett högre fraktpris med dig som levererar hållbart. Detta kan skapa mer försäljning i din butik, det kan göra det lättare för dig att säkra ditt kassaflöde-och det kommer utan tvekan att bidra till att stärka ditt varumärke.

Kostar CO2 neutral fraktkostnad extra?

Eftersom fraktpriserna ofta varierar dramatiskt kan det vara svårt att förutsäga om CO2-neutral frakt kostar extra. Som utgångspunkt är detta inte vad som gör uttalandet, utan snarare ett antal andra omständigheter.

Det är dock viktigt att tänka på vad du ser som ”extra”. Det kommer säkerligen att bli dyrare att välja en mer miljövänlig distributör, såsom DHL Express, snarare än en lokaltransport företag med en mindre klimatvänlig strategi. Vi vet inte att det kostar pengar att skapa en grön övergång, men att pengarna skulle vara glada att göra det tillbaka på lång sikt. Så om du planerar att fortsätta att driva ditt företag i många år, kommer du utan tvekan att kunna spara pengar på lång sikt.

För närvarande arbetar många stora transportörer hårt för att bli självförsörjande – eller åtminstone omvandla sitt bränsle till alternativa bränsle typer. Det är tydligt att det kostar lite i uppstartsfasen, men på lång sikt bör det ge besparingar – vilket kan gynna dig.

Dessutom finns det naturligtvis den mänskliga aspekten av det, där man måste fråga sig själv om man kan sätta ett pris på miljön. Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för mycket om priset som vi alltid kan hjälpa dig att få förhandlat fram det skarpaste priset hem. Vi ser till att jämföra priser på flera olika villkor och kan också berätta vilka typer av lösningar som är CO2-neutrala. Kanske är skillnaden i verkligheten mindre än du tror?