Postnord priser

Postkontoren i detta land har successivt flyttat in i andra butiker. På så sätt hittar du ofta ett postkontor, som en del av en närbutik, till exempel. När du behöver skicka ett paket med PostNord kan du klicka på deras hemsida och ta reda på var närmaste postkontor är, jämfört med var du bor, då kan du gå ner och skicka in ditt paket. Fördelen med att ha postkontoren flyttat in i andra butiker är bland annat att öppettiderna här är längre. Detta gör att du kan ha mer flexibilitet när du skickar ditt paket.

postnord priser

Men det finns också andra alternativ för att skicka paket med PostNord. På webbplatsen eller via PostNords app kan du köpa en paket etikett som du kan skriva ut och sätta på ditt paket. Då har du möjlighet att skicka paketet i en av PostNords många paket boxar. Detta innebär att du kan ta ditt paket dygnet runt.

Hur mycket kostar det att skicka ett paket med PostNord?

Priset på din försändelse bestäms av hur mycket ditt paket väger. Ett stort tungt paket är i startpunkten dyrare att skicka än ett mindre och lättare paket. Det påverkar också priset, om paketet måste tillhandahållas direkt till mottagarens adress eller om mottagaren måste hämta paketet på ett postkontor eller i en packbox.

Om du vill se vad det kostar att skicka ditt paket med PostNord priser samtidigt jämföra priset med frakt leverantörer, det finns en tjänst där du kan jämföra fraktpriserna på de flesta transportörer som är verksamma här på land. Denna tjänst kallas paket.se.

Hur fungerar Paket.se?

På paket.se kan du ange var du vill skicka paketet från och till. Välj sedan paketens mått och vikter och klicka på Sök. Nu kommer webbplatsen att se fram emot vad de olika flygbolagen måste ha för att leverera ditt paket. Här har du möjlighet att jämföra priser och leveranstider för företagen. När du har bestämt vem du vill använda kan du beställa en fraktsedel direkt på Paket.se och skriva ut den. Således, du bli av surfa runt alla leverantörers webbplatser och jämföra priser-Paket.se har gjort RÄNNANDE för dig.