Hur man hittar rätt fraktsatser


Hatar du att betala för mycket? Det är nästan inget värre än att ta reda på att i åratal har du betalt för dyrt för en produkt eller tjänst. Och så småningom finns det många saker där du kan spara stora summor. Hyresavtal på bilar, fastigheter, mobiltelefoni, försäkring – och nu även frakt.

Frakt har länge varit ett nödvändigt ont för många företag, vilket har inneburit att det idag finns ett hav av affärsmän som inte nödvändigtvis får de bästa priserna på frakten. Därför valde vi att göra en tjänst här på pakke.dk, där vi gör det enkelt att jämföra priserna på dina leveranser. Oavsett om det är postmailpriser, eller om det är andra fraktföretag du vill jämföra, gör vi det enkelt, enkelt och snabbt. Allt du behöver göra är att ange din fraktinformation och vi kommer att jämföra priser bland de bästa transportörerna på marknaden.

Postnord priser

Att hitta rätt postpriser är så enkelt

Om du har ett paket måste du ha skickat, så har det vanligtvis varit nödvändigt att gå direkt till varje hemsida för varje fraktföretag och sedan gå igenom de oförutsägbara tabellerna. Och då var det fortfarande en uppskattning – till exempel varierar priset mycket beroende på om det ska levereras direkt till kunden eller i en förpackning.

Med oss ​​skriver du bara vad du behöver för frakten, och då hittar vårt system automatiskt de bästa priserna. Och här behöver du inte bara relatera till postpriser. Vårt system jämför bland de 6 största och mest erkända fraktbolagen i Sverige – så om du kan få din leverans gjort billigare någon annanstans, får du automatiskt det här.

Kvalitet och pris måste vara ansluten

Nu kan det finnas någon som tycker att vi bara är intresserade av att dumpa fraktpriserna. Det är absolut inte korrekt. Och det är också därför vi bara jämför priser från de mest ansedda företagen.

Vi har arbetat med frakt i många år och vet vikten och vikten av att få en bra och effektiv leverans. Vi är medvetna om att några dollar du har sparat på en fraktkostnad snabbt kan kosta mer pengar om rätt tjänst inte tillhandahålls. Med detta sagt tror vi fortfarande att det måste finnas en koppling mellan pris och kvalitet. Och vi tror att det finns mycket pengar att spara, genom att jämföra priserna om och om igen – utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Det är lite det bästa av båda världarna.

Vi har försökt att göra det så intuitivt och användarvänligt som möjligt att jämföra priserna. Därför har vi också skapat en tydlig plattform där du som avsändare helt enkelt anger paketinformationen. Men vi vet också väl att vi aldrig kan skapa en plattform där alla behov beaktas fullt ut. Det är därför vi är mycket angelägna om att vara där för våra kunder – om det behövs vara en