Hur skicka man tillbaka ett UPS paket?

För att returnera ett paket med UPS finns det några enkla steg du kan följa:

  1. Kolla om du har en returetikett: Om avsändaren inkluderade en returetikett i ditt paket, behöver du bara fästa den på paketet. Om du inte har en returetikett kan du behöva kontakta avsändaren för att få en skickad till dig eller skapa en online.
  2. Förbered ditt paket: Se till att ditt paket är ordentligt förpackat i en stabil låda. Ta bort alla gamla fraktetiketter om du använder en låda från en tidigare sändning. Försegla lådan med plast- eller nylonband.
  3. Skapa en returetikett: Om du inte har en returetikett kan du enkelt skapa en online via Paket.se eller UPS hemsida. Du kan välja hur snabbt du vill att ditt paket ska anlända, se hur mycket det kommer att kosta och betala med kort eller PayPal, eller betala i butiken på en UPS-plats.
  4. Skriva ut etiketten: Om du inte har en skrivare, kan du skanna och skriva ut med mobil streckkod på en UPS-plats, eller e-posta etiketten till dig själv (eller en vän) för att skriva ut senare.
  5. Skicka tillbaka ditt paket: Du har tre alternativ för att få ditt paket till UPS. De kan komma till dig (mot en extra avgift) om du schemalägger en UPS upphämtning, du kan lämna det på en UPS-plats, eller du kan överlämna det märkta paketet till din vänliga grannskapsförare.

Kom ihåg att följa alla returinstruktioner som tillhandahålls av företaget eller återförsäljaren, eftersom dessa hjälper till att säkerställa att returen behandlas korrekt. Du kan också spåra din returförsändelse i realtid med hjälp av spårningsnumret på din etikett