Så här hittar du rätt fraktpriser

Vill du också betala för mycket? Det är knappast något värre än att ta reda på att genom åren har du betalat för dyrt för en produkt eller tjänst. Och så småningom finns det många saker där du kan spara betydande summor. Leasingavtal om bilar, fastigheter, mobiltelefoni, försäkring – och nu även frakt.Postnord priser

Frakt har länge varit ett nödvändigt ont för många företag, vilket innebär att det idag finns ett hav av företag som kanske inte nödvändigtvis får de bästa priserna på frakten. Därför valde vi att göra en tjänst här på pakke.dk, där vi gör det enkelt att jämföra priserna på dina leveranser. Oavsett om det är postnordpriser eller om det finns andra fraktföretag som du vill jämföra, gör vi det enkelt, enkelt och snabbt. Allt du behöver göra är att ange din fraktinformation, och vi ska försöka jämföra priser bland de bästa fraktbolagen på marknaden.

Det är så lätt att hitta rätt postnord priser

Om du har ett paket som du borde ha skickat, har det vanligtvis varit nödvändigt att gå direkt till varje enskild webbplats för varje fraktföretag och sedan granska de irreversibla tabellerna. Och då var det fortfarande en prognos – till exempel varierar priset mycket beroende på om det ska levereras direkt till kunden eller i en paketförpackning.

Skicka paket Postnord

Med oss skriver du helt enkelt vad dina behov är för frakten, och vårt system kommer automatiskt hitta de bästa priserna. Och här relaterar du inte bara till postnord priser. Vårt system är jämfört med de 6 största och mest välrenommerade fraktbolagen i Sverige – så om du kan få din leverans gjort billigare någon annanstans kommer du också automatiskt att veta det.

Kvalitet och pris måste hänga ihop

Nu tror kanske någon att vi bara är intresserade av att få dumpade fraktpriser. Det är definitivt inte korrekt. Och därför jämför vi till exempel endast priser från de mest välrenommerade företagen.

Vi har arbetat med frakt i många år och vet vikten och vikten av att få en bra och effektiv leverans. Vi är medvetna om att några dollar du har sparat på en frakt kan snabbt kosta mer pengar om rätt tjänst inte levereras. Med det sagt tror vi fortfarande att det måste finnas en korrelation mellan pris och kvalitet. Och vi tror att det finns mycket pengar att spara, genom att jämföra priserna om och om igen – utan att kompromissa med kvaliteten. Det är lite det bästa av båda världarna.Skærmbillede 2018-10-08 kl. 17.08.46

Postnord priser
Vi har försökt göra det så intuitivt och användarvänligt som möjligt att jämföra priser. Därför har vi också skapat en tydlig plattform där vi som avsändare helt enkelt anger paketinformationen. Men vi vet också att vi aldrig kan skapa en plattform där alla behöver tillgodoses. Därför är vi också mycket glada över att vara där för våra kunder – om behovet borde vara lite mer avancerat än vår räknare kan hantera. Och om räknaren inte spelar någon roll, är du välkommen att kontakta oss för en mer personlig guide.

Här kan du vara säker på att vi alltid är i fokus. Vi föredrar inte bland de olika fraktbolagen och har ingen anknytning till dem. Det enda vi är intresserade av är att hjälpa dig som avsändare för att få bättre och billigare frakt. Ha kul