Skickar du paket med PostNord? Då ska du läsa följande råd

Ibland kan det vara mycket att stå i när man driver ett eget företag. Därför är det heller inte alltid man har tid eller resurser till att sätta sig ner och undersöka om man får mest för pengarna. Och det är egentligen inte så konstigt, för när man ser på de utgifter som man har när man driver ett företag så är listan lång.

Marknadsföring ska betalas. Internet, telefoni, försäkringar, löner, revisorer och mycket mer. Och så har vi ju då frakten som ska klaras av med jämna mellanrum. Ofta kan det vara tidskrävande nog i sig att sätta sig in i vilka utgifter man har i verksamheten – men när man ska jämföra Postnord paket priser direkt hos leverantörerna blir det ännu mer tidskrävande. Därför har vi gjort det enkelt att jämföra priser hos olika fraktföretag här på billigtpaket.se – så slipper du åtminstone ett av huvudverksmomenten.

Ett av de största fraktföretagen härhemma är såklart gamla goda PostNord. Varje dag förlitar sig många företag på att PostNord ska leverera deras paket i tid, och till ett rimligt pris. Men är du säker på att du får de bästa PostNord-priserna? Ofta är det inte en ”one size fits all”-lösning, och skillnaderna kan vara stora på om du behöver containertransport, pakettransport, dörr-till-dörr-leverans, och så vidare.Postnord

Hitta de bästa PostNord-priserna

Ofta kan det vara svårt och tidskrävande att hitta rätt priser på frakten. Men här hos oss har vi gjort det extremt enkelt att ta reda på vad det ska kosta. Och det spelar faktiskt ingen roll om det bara är en enkel leverans du ska hitta priset på eller om du letar efter större och mer långsiktiga avtal. Ett bra ställe att börja på är med vårt eget jämförelsesystem. Om du bara ska Postnord skicka paket, eller om du har flera paket med samma dimensioner, så kan du skriva in paketets uppgifter – då hittar vi de bästa priserna åt dig. Här är du också säkrad att de PostNord-priser som du hittar är de billigaste.

Jämför priserna ofta

Ju oftare du jämför priser, desto säkrare kan du vara på att du får de bästa. Vi förstår absolut att det innebär mer arbete för dig, men lyckligtvis kan du lätta på arbetsbördan genom att använda vår plattform. Ett alternativ kan vara att låsa sig fast vid ett bra avtal, men det kräver oftast att man köper flera paketetiketter åt gången. Det behöver dock inte vara ett problem även om det kräver lite tillvänjning. Du kan med fördel gå igenom dina beställningar och se vilka paketstorlekar du tidigare har haft mest behov av – och sedan skriva ett fördelaktigt avtal med en storlek som passar din genomsnittsbeställning. På så vis kan du exempelvis få billigare PostNord priser eftersom du förhandsbeställer flera etiketter – och du slipper samtidigt att använda mer tid än nödvändigt.

Om du är osäker på vilken lösning som är bäst för dig, eller om du vill höra mer om dina möjligheter och alternativ för att få en ännu billigare lösning för ditt företag, kom ihåg att vi gör mycket för att ge alla våra kunder rätt rådgivning – och det innebär i slutändan att du får en så bra lösning som möjligt, med fokus på dig och dina behov.