Paket till Utomlands

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka paket utomlands billigt och snabbt

Ska du skicka ett paket utomlands? Då har du hittat till den rätta fraktleverantören!

I takt med att vår värld blir mer och mer global, så skickar vi fler och fler paket. Till jämförelse med detta går det dock inte så bra för postgången– vi har aldrig skickat så få brev eller så många paket som vi gör i dag.

 

 Världens största fraktföretag UPS skickade under förra året 4.700.000.000 paket. Det är med andra ord många paket, och med över 500 flyg och ca 100.000 fordon, är räckvidden i princip obegränsad. Hela världen kan nås på några få dagar.

 

Det är naturligvis platser utomlands som är svårare att hitta fram till än andra, men om infrastrukturen är bra, kan hanteringen gå väldigt snabbt. Visste du att du kan skicka ett paket från Stockholm till Hong Kong på under två dagar, för mindre än 500,- kronor? Bokstavligt talat från den ena sidan av jordklotet till den andra,  och ändå kan den hinna fram innan helgen för mindre än vad det kostar med en lastbil från Malmö till Köpenhamn. Det är nästan fascinerande vad som är möjligt i dag med hänsyn till frakt, och inget är nästan omöjligt.

 

Lätt att skicka paket utomlands

Att skicka paket utomlands kan både vara snabbt och billigt, men det är även lättare gjort än det någonsin har varit.  Ska ditt paket til UK? Då behöver du inte ens gå från ditt vardagsrum. Ska du skicka ett föremål på 30 kg i ett paket till Tyskland? Du behöver inte ens gå utanför dörren för att göra detta. Oavsett var du skickar ditt paket, kan Paket.se hämta paketet på din adress, eller annan önskad adress där paketet befinner sig – och transportera den till den önskade destinationen.

 

Det enda du behöver är att hitta ett pris (här) och trycka på beställ. Så får du ett mail med en adressetikett som skriver ut och fäster på ditt paket, resten ordnar Paket.se. Du kan skicka upp till 70 kg utomlands som paket. Enda kravet är att du har packat och emballerat ditt paket med hänsyn till innehållet, och att du öppnar dörren när chauffören kommer.

 

Om du inte är hemma kan du också få paketet hämtat hos en pålitlig person som din granne, din vän, på ditt jobb - eller varför inte på närmsta bensinstation. Bara Paket.se får en adress, så hämtas paketet från adressen.  När paketet ska levereras, görs alltid upp till tre leveransförsök med i priset. Detta gäller oavsett om du skickar ditt paket till Danmark eller till Kina. Det betyder att din mottagre kan få besök upp till tre gånger, innan chauffören lämnar en avi och ber att mottagaren kontaktar för att koordinera en lämplig utlämningsplats, eller leveransdag och tid.

 

Skicka paket från utlandet

Detta sätta att skicka paket betyder även att du kan skicka paket från utlandet och hem till dig. Om du kan få din avsändare att skriva ut din adressetikett och fästa på paketet, och ordna en lämplig dag som chauffören kan komma på, så kan du med fördel använda Paket.se. Därmed är import från utlandet också en möjlighet. Som vanligt är det dock viktigt att ha koll på hur dina föremål i paketet ska införtullas och vilka utgifter som kan tillkomma, och vilka regler som gäller i de länder som paketet ska transporteras från och till.

 

Få experthjälp när du ska skicka ditt paket utomlands

Det lätta är att boka och skicka paketet. Det som däremot kan vara lite svårare är att undersöka vilka föremål som kan vara en utmaning att att skicka, så att paketet kommer fram välbehållet och till tiden. Som tur är har Paket.se experter som är klara till att hjälpa dig med din försändelse, så tveka inte med att kontakta vår kundtjänst så att du, så ser vår kundtjänst till att du får en bra upplevelse med att skicka paket till utlandet.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+