Skicka paket till Norge billigt

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

skicka paket till norge

Du måste ha last till Norge och saknas är en erfaren leverantör och en skarp pris? Så börja här.

Paket.se har skickat så mycket post till Norge, har vi nu öppnat en filial i landet, och både säljare gods till Norge och norrmän - och kvinnor. Vi har därför en hel del erfarenhet av att skicka paket till Norge med framgång för dig som kund. Oavsett om du har skickat 10.000 paket eller skicka din första, då vi hjälper dig gärna med de fördelar som kommer av att veta branschen inifrån, som vi gör. Ring vår hyllade kundtjänst omedelbart på +46 10 884 81 31

HUR MAN SKICKA ett paket till ett land utanför EU?

Det finns många som får en överraskning när de först sänder frakt till Norge. Landet är så nära, och ändå är det samma krav som när du skickar ett paket till Nya Zeeland. Det är därför viktigt att du är väl förberedd, så hur du skickar ett paket till Norge - eller Nya Zeeland?

Det finns tre saker som kräver särskild uppmärksamhet:

 

1. Tull och moms

Vi sparar du avgiften

När du skickar gods till Norge eller andra länder utanför EU, måste sändningen rensas. Det är oftast det rederi som "har fysisk paket" för att förklara ditt paket och det ger företaget rätt att ta ut en avgift för det arbete de utför. Postnord tar till exempel 160, - i tullavgift. När du skickar med Paket.se sparar pengar, som vi ser tullklarering som en tjänst. Var dock medveten om att du som avsändare, är ansvariga för eventuella tullavgifter och moms om utstationering. Det kan därför vara en god idé att kontrollera det innan du skickar paket.

 

2. Toldokumenter

Vi har gjort det enkelt för dig

Ett spel kräver att det finns en tulldokument med paketet. När du har bokat din försändelse till Norge, har vi etablerat en mall i din beställning under "mina sidor" - här helt enkelt fylla i tomrummen, så vi fyller automatiskt allt annat. Kom ihåg att syftet med tulldokumentet är att ge tulltjänstemän möjlighet att relatera till ditt paket måste importeras utan att behöva stanna för att öppna den, så om du vill få ditt paket till Norge utan tull förseningar, är det viktigt att du är korrekta i din beskrivning av vad du skickar. Läs mer om tullhandlingar här.

 

3. Indhold och förpackning

Låt oss guida dig till en bra upplevelse

Det finns saker som kan skickas, och saker som inte kan skickas till Norge - både när det gäller innehåll och förpackning. Detta är roligare när ditt paket till Norge nå och fortfarande i ett stycke. Vi kan njuta av när det är roligt, vilket är anledningen till att vi vill hjälpa dig innan du skickar ditt paket, så vi är säkra på att det är lämpligt, till exempel, luft och maskinsortering. Du kan läsa mer om här och här, eller ännu bättre, kontakta oss omedelbart, och lära sig att skicka paket till Norge säkert.

 

NÄR PAKET.SE HJÄLP?

Vi kan hjälpa dig om du behöver dokument, paket, pallar, containrar, möbler van eller fulloads skickas till / exporteras till Norge, eller skickas från / importeras från Norge, oavsett om du är ett hem eller företag. Men det hela börjar här.

 

paket till norge
skicka paket norge
skicka paket till Norge
skicka paket till norge
skicka till norge

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+