5 goda skäl att välja UPS

Tycker du också att det är svårt att välja rätt att hantera dina sändningar?

Varje dag hjälper vi många kunder att få en bättre överblick över sin Last. Och på en mycket konkurrensutsatt marknad, med många leverantörer som alla har unika fördelar, kan det ofta vara lätt att känna sig överväldigad. Vi har varit i dialog med våra kunder och har samlat 5 anledningar till varför de ofta väljer UPS för att klara av sina sändningar.

En leverans som du kan lita på

UPS startade upp i USA redan 1907, där de debuterade som kurir företag. Idag är de en av de största aktörerna på marknaden, och detta beror främst på deras önskan att alltid växa sig större. Det har alltid varit klart för UPS att ju fler rutter de kunde etablera, desto billigare kunde de göra. på UPS finns det inga öppettider heller, vilket garanterar en snabb leverans av alla typer av försändelser. De många års erfarenhet rita en bild av ett företag som har genomgått de flesta av de prövningar, och har kommit ut starkare på andra sidan.

Den många års erfarenhet, kombinerat med ett välkänt varumärke, i slutändan resulterar i en god magkänsla när den svarta bilen lämnar din butik. Detta säkerställer att du kan gå vidare och fokusera på andra saker i ditt företag, att veta att din kund kommer att få sin leverans på bara några timmar.

Mot ett CO2-neutralt logistiknätverk

Eftersom UPS får fler och fler rutter kan de också leverera mer och mer effektivt, vilket i sig är klimatvänligt. Dessutom uppgraderas hela tiden flottan med ny teknik, effektivare GPS och ytterligare utbildning för förarna, för att öka medvetenheten om en mer hållbar körstil. UPS distribuerar också i allt större utsträckning elfordon i flottan, vilket bidrar till att minska deras koldioxidavtryck, samt att ständigt försöka optimera i distributionscentralerna. Fler och fler av deras bilar är också förvandlas för att kunna köra på biobränslen för att göra den bästa användningen av jordens resurser. Sammantaget får du en extremt effektiv verksamhet som binds samman av ett väl genomtänkt logistiknätverk som syftar till att säkerställa snabba och effektiva sändningar med så lite CO2-utsläpp som möjligt. Men det är inte bara landet som kan göras mer effektivt. UPS-flottan genomgår också frekventa optimeringar och konverteringar för att säkerställa en så hög effektivitet som möjligt.

UPS CO2

I ett nötskal är UPS ständigt optimerat för att vara så nära CO2-neutralt som möjligt. De har till exempel implementerat ett system som säkerställer att varje container fylls på bästa möjliga sätt genom att hjälpa kunderna att hitta rätt dimensioner på förpackningen.

Stabila priser med valuta för pengarna

Som nämnts ovan är det ingen hemlighet att UPS kan leverera bra priser för frakt och försändelser på grund av sin storlek. Men också över 100 år av erfarenhet spela i. dessa 100 års erfarenhet innebär att distributionscentralerna är mer effektiva, att rutterna planeras bättre och att tekniska framsteg är lättare att genomföra. Till exempel, UPS var några av de första att införa monterings länkar i sina centra för att säkerställa en effektivare hantering av paket. Ju mer effektiv hela kedjan är, desto bättre blir det för dig som kund.

En av fördelarna med att välja ett stort rederi som UPS är att de är mest benägna att vara på samma sätt som ditt paket. Detta säkerställer att du alltid får skarpa priser på dina leveranser, och med möjligheten att skräddarsy din lösning efter dina behov, är du också alltid garanterad att få ut det mesta av varenda öre. Du kan till exempel välja hur ofta du vill skicka paket, precis som det finns en möjlighet att få bra rabatter om du förbeställa försändelser i större kvantiteter.

Ett exempel på detta är att du på UPS kan få både frakt och flygfrakt. Detta innebär att du har möjlighet att välja flygfrakt om du har objekt som måste vara snabb, men om det inte är brådskande du också har ett billigare alternativ via fartyg. Detta är bara ett exempel på flexibilitet att kunna betala.

Alltid lätt att hålla koll på försändelser

Det har tagit flera år att utveckla och förfina UPS affärsmodell. Detta innebär också att de vet hur man bäst kan hålla koll på sändningar – och detta kommer att gynna dig i form av ett enkelt och hanterbart spårningssystem, så att du alltid vet var dina sändningar är.

Spårningssystem är uppenbarligen obligatoriskt när det gäller sjöfart, men det finns ändå några detaljer som är värda att lyfta fram på UPS. Mottagaren får till exempel mer flexibilitet och kan välja hur de vill ta emot paketet – och ändra sina val längs vägen. Det innebär att den goda kundservicen alltid är garanterad – utan att du behöver göra något alls!

Snabb och enkel paket inmatning

UPS rutter täcker något nära 100% av landet. Det innebär att allt från brev till postpaket levereras snabbt, effektivt och överallt. Inga fler dina kunder ska känna sig utanför, eller måste gå långt efter den närmaste förpackningen låda. Här kan de levereras direkt till dörren, vilket garanterar en enkel och enkel handel-och som kan vara avgörande för deras kommer att handla med dig om och om igen.

Om, i väntan, något går fel längs vägen, har du också alltid ett starkt team på telefonen som är redo att hjälpa både dig och dina kunder få leveransen klar till brevet. Det skapar trygghet hos kunden, Frigör dyrbar tid för dig och hjälper ditt företag att bli effektivare.

Vi på Paket.se är fullt medvetna om att det inte finns några ”One-lösning-fits-all” produkter, och därför är vi alltid redo att fördjupa fördelarna med UPS om du betonar något annat än dessa fem punkter. Alternativt kan vi hjälpa dig att hitta en annan leverantör att stå för dina sändningar – och vi kommer också alltid att kunna få de bästa priserna för dig.