Bring kommer att vara din favorit e-handelspartner

Nätet fylls till brädden med möjligheter. Webbshoppar skjuter upp som aldrig förr, och fler och fler affärer på webben. Speciellt i Skandinavien är vi stora konsumenter av Internet shopping, och detta skapar tuffa krav på rederierna. Här kommer Bring att vara din föredragna partner inom e-handel, och kommer att göra allt för att hjälpa dig med dina sändningar.

Vi är nu inte förbipasserande Webshops. Men många är förvånade över hur hög en servicenivå väntas från en webshop. Förr i tiden var det acceptabelt att vänta över en vecka för sina transporter, men idag bör de helst komma samma dag – eller senast dagen efter. Så hur ser du till att du kan ge en tillfredsställande service utan att behöva förstöras i Last?

Detta kan ge svaret. De har i alla fall gjort det till ett av sina största affärsområden,att serva webbutiker med enkel och billig frakt till sina kunder.

Bring levererar leverans till dina kunder – där de är

Eftersom de allra flesta människor arbetar i dag, har det blivit mer populärt att plocka upp sina paket själva. För många är det tidsbesparande att kunna plocka upp ditt paket medan du handlar. Därför arbetar flytten också hårt för att utöka sitt leveransnätverk för att hålla jämna steg med konsumentens önskemål.

bring skicka paket

På Bring, kommer dina objekt inte nödvändigtvis levereras i den närmaste förpackningen, eftersom Bring har förstått att det inte automatiskt innebär att det är lättast för mottagaren. Istället har kunden alltid fritt val, och kan sedan välja att få paketen levererade till en stormarknads låda där de handlas, på S-Train på arbetsplatsen – eller något helt tredje. Det ger flexibilitet på en helt ny nivå, och är en av de saker som kan bidra till att skapa en extra tjänst för även de mest krävande köpare.

Det finns över 1000 utlämningsställen i Danmark, varav 375 av dessa är varuautomater. Detta innebär att paketen kan hämtas på i stort sett alla tider på dygnet, vilket i sin tur skapar mer flexibilitet. Och om du har svenska och norska kunder så stiger utlämnings tjänsterna till ungefär 6500 i Skandinavien.

En annan fördel med Bring är att du inte behöver betala för att få API implementerad på din webshop. Det är inte heller ett krav att du har ett API alls-så när det gäller att få den lösning som genomförs, det fungerar också ganska smärtfritt.

Leverans av försändelser till dörren – och lite

Som ett nytt initiativ har Bring börjat testa ”inomhus” leverans, där paket levereras inom kunden-även om de inte är hemma. Av goda skäl, det kräver lite extra utrustning och är endast tillgänglig för kunder med digitala lås. För närvarande är detbara i Norge och Sverige, men det förväntas att tjänsten snabbt kan sättas in i Danmark. På så sätt garanteras både du och din kund att leveranserna kommer att levereras på ett säkert sätt.

Vi kommer sannolikt att vänta ett tag på denna lösning i Danmark, men det råder ingen tvekan om att det kommer att bli en populär lösning för dem som kommer att vara helt säkra på att paketet kommer att levereras på rätt sätt. Det kan också bidra till att skapa extra trygghet för människor som köper online-vilket i sin tur kommer att resultera i bättre köp upplevelser.

Returnera försändelser vid dörren

En av de stora tankarna på e-handel är returer. All statistik pekar på samma; Komplexa returer är en av de främsta anledningarna till att en webshop avmarkeras bland konsumenterna.

Om du har en effektiv returpolicy kommer dina kunder att känna sig bekväma med att handla med dig, vilket resulterar i fler beställningar.

Om en kund upplever en bra returupplevelse, är chansen stor att de kommer att handla med dig igen – samtidigt som du kan vara säker på att förlora kunden om det finns ett problem här. En bra idé här är att förse kunden med förfylldareturetiketter i förpackningen så att de enkelt och enkelt kan skicka alla returnerade artiklar. Samtidigt är det också ett tecken på god service och indikerar att du verkligen vill att kunden ska vara nöjd med sitt köp.

Många webbshoppar är för dåliga för att avslöja returer, och generellt sett är processen ofta långsam och besvärlig. Här har du möjlighet att sticka ut och göra dig uppmärksammad på en konkurrensutsatt marknad.

Men tyvärr, returer är ofta förknippade med en hel del administrativa krångel för företaget. Det kommer att ge försöka minimera med ett nytt koncept. Om du har en kund som vill byta ett objekt, kan du be Bring att ta den returnerade artikeln när de lämna ut ersättningen. Detta gör det enkelt för både dig och kunden, och du är säker på att objektet kommer att anlända. Detta ger ökad säkerhet för kunden och säkerställer att inga missförstånd och dåliga erfarenheter uppstår eftersom paketet inte kan förloras längs vägen.

Oavsett hur du hanterar din webshop idag kan det aldrig skada med nya åtgärder. Och här är Bring bland de mest banbrytande på marknaden just nu. Det är tydligt att se att e-handel är en stor satsning, och här har du möjlighet att få några mycket specifika tjänster som kan hjälpa dig att effektivisera din leverans.

Samtidigt kommer du snabbt att hitta som tar ofta går med särskilt attraktiva priser på sina sändningar. Här på vår hemsida kan du alltid kontrollera priserna innan du beställer dina paket etiketter, så du är alltid säker på att få rätt pris på rätt paket. Detta säkerställer att du inte slösa pengar på fel inköp-och gör det enkelt och enkelt att få dina sändningar hanteras.