Är lasten tråkig? Låt oss hjälpa!

Vi brinner för frakt – så du behöver inte oroa dig för det! Vi vet väl. Det är sällsynt att hitta någon som är jämn bränder för frakt. Och om du gör det har du förmodligen en tendens att tro att personen är lite galen. Men det gör vi. Således brinner för frakt.

Och vi bryr oss inte om att folk tycker att vi är galen så länge vi fortsätter att kunna leverera svenskarna med de absoluta bästa fraktlösningarna.

Vi tar allt!
Här på Billigtpaket.se bryr vi oss inte om var, när och varför du borde ha skickat dina saker. Det enda vi går in är att hjälpa dig att hitta de bästa priserna för dina behov. Så om du behöver skicka ett paket till England, eller om du bara behöver byta till Funen, kan du vara säker på att vi alltid kommer att vara redo att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Skicka paket englandOch hur kan vi garantera det? Helt enkelt. Vi har inte vårt eget fraktbolag, men vi ständigt jämför det bästa på marknaden. Därför kan du också vara säker på att du alltid får opartisk rådgivning, så det blir lättare för dig att göra rätt val.

Att ta tidigare exempel; Som företagsägare spenderar du nog inte mycket länge på vad det kostar att skicka paket till England. Men om du använder samma fraktbolag hela tiden – helt enkelt för att det är enkelt, kan du riskera att betala överprissättning och slutligen lägga mer pengar än nödvändigt. Du är fri att gå med oss!

Vi gör det enkelt att skicka paket
När vi började tanken på sidan här kom det verkligen från en filosofi att det ska vara lätt att skicka sina saker. Vi tittade lite och tyckte inte riktigt att det fanns platser där du snabbt och enkelt kunde få en överblick. Vid den tiden tog det lång tid att hitta de bästa priserna på frakten, att du skulle behöva tid och resurser för att förhandla och få erbjudanden – och vi trodde att det borde vara enklare.
Därför har vi gjort vårt system som hjälper dig snabbt och enkelt att få en överblick över vad det ska kosta – till exempel att skicka ett paket till England. Välj bara typ och storlek på paketet, skriv in adressen – och sedan har du några sekunder efter en enkel och tydlig prislista. Det är enkelt.

Och i slutändan kan det innebära att du som företag kommer att spara mycket pengar på din frakt.

Även om vi är otroligt nöjda med vårt system och mycket stolt över hur många operatörer som använder det varje dag, vet vi också att frakt inte alltid är en lösning som passar alla storlekar.

Du kan behöva något som vår räknare inte kan ta hänsyn till – eller du kanske bara vill ha mer personlig rådgivning. Och det måste finnas plats för det. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig på den här sidan, skräddarsy en lösning som passar dig exakt.