Transport av container

Få en prisuppgift på containertransport på några sekunder.

sofragt-containere

En 20 fots container är ju egentligen ett jättestort paket (endast en 40 fots container är större) –  men oavsett storleken är det inte ett ovanligt uppdrag för Paket.se att frakta container. När det skickas så stora volymer med paket som Billigtpaket.se hanterar, är det ändå bilar, lastbilar och 20” container eller 40” container som paketen fraktas i över land och världsdelar.

Med andra ord – om du kan få ett bra pris på paket – kan du också få ett bra pris på containertransport. Och om du kan få ett bra pris på paket på endast några sekunder  – varför ska det ta längre tid att få pris på frakt av container? Hos Billigtpaket.se har vi bestämt oss för att ändra på detta, så att det blir en möjlighet att få ett pris på containertransport vid få knapptryck och utan väntetid.

Skicka container, både import och export

pris-sende-container

Den korta tiden för att få en prisuppgift gäller oavsett om det är en export eller import, och oavsett vilken värdsdel du ska skicka till eller från. Så oavsett om du ska skicka din container från USA, eller om din container ska till USA, så kan Billigtpaket.se hjälpa dig med ett pris på några få sekunder.

Själva frakten tar så lång tid som containerfrakten tar, och då Asien ju ligger på den andra sidan av jordklotet, kommer det att ta veckor och kanske månander att transportera en container från Kina, och därför skiljer det sig mot en vanlig pakettransport.

Du som är intresserad av containertransport vet det säkert redan, men är det första gång en du skickar en container till Kina är det bra att veta att den kinesiska tullen har några andra regler än svenska myndigheter. Därför bör intullningen av en container till Sverige inte vara mer än 5 dagar jämfört med tullens egna regler, där Kinas regler ger möjlighet för att det kan gå upp till 90 dagar innan en container till Kina ska vara hanterad av tullen.

Det ska dessutom nämnas att containertransport kan vara ett klokt val när större försändelser ska skickas till andra länder, både med hänsyn till pris men också på grund av säkerheten med att skicka samtliga försändelser i en ”låda av järn” – som är stängd och står stilla och stabilt under hela transporten från avsändaren till mottagaren.

Ring för speciella avtal.

När Billigtpaket.se kan ge ett pris på containertransport på några sekunder säger det av sig självt att det som utgångsläge baseras på generella villkor och liknande, så även om du har specifika behov så betyder det absolut inte att det är omöjligt.

Det kräver endast att du tar kontakt med oss och så kommer du få ett pris på förvånansvärt kort tid, jämfört med övriga aktörer i branchen. Detta på grund av att Billigtpaket.se har specialiserat sig på en bra  kundtjänst, som är mycket fokuserade på kundens behov, istället för övriga branchen som endast flyttar sig efter skeppets riktning som vanligtvis brukar avgöra allt.

Naturligvis är skeppets riktning också en faktor, men Billigtpaket.se’s fokus på att erbjuda service innebär att processer i kommunikationen mellan fraktföretag och liknande har förenklats och gjorts mer effektiva, för att skapa bättre villkor för dig som kund.

Billigtpaket.se’s priser på containerfrakt är konkurrenskraftiga, men kundtjänsten är likaså – vilket också kan ses på värderingsportaler såsom Trustpilot, där Billigtpaket.se tillhör de bästa i branchen.

Har du frågor omkring frakt eller transport av container, pris, kundtjänst eller liknande, är du naturligvis välkommen att ringa och fråga vår supportavdelning på telefonnummer +46 732 451 840 eller via vår online chatfunktion, eller på se_support@paket.se

Sök Priser:

beregn-priser-sverige