Försändelser till USA

Värt att veta om att skicka paket till USA

Konkurrenskraftiga priser även på enstaka försändelser

Ska du skicka ett viktigt paket tskicka-till-usaill USA? Kan du tänka dig att få samma pris som endast företag med speciella fördelsavtal kan uppnå? Och kundservice, om det skulle hända något längs vägen – eller om du behöver ändra något, eller hålla extra koll på din försändelse?

Billigtpaket.se skickar dagligen stora mängder med paket till USA – både för privatpersoner och företag. Men Billigtpaket.se har inte bråttom med att tjäna pengar till  lastbilar och flyg för att kunna skicka frakt till USA – istället används lastbilar och flyg som ändå skulle samma väg, på uppdrag av de största fraktföretagen som UPS, DHL, TNT, FedEx, Bussgods och så vidare. Transporten till USA är därför lika kvalitetsmässigt som endast de största fraktföretagen kan erbjuda.

Samtidig skickar Billigtpaket.se för så många människor och organisationer, att rabatterna är extra fördelaktiga,. Med andra ord kan  Billigtpaket.se erbjuda det som kallas för storkundspriser hos stora fraktföretag. Det är dock inte endast på grund av mängden att priserna är så konkurrenskraftiga, men även eftersom att Billigtpaket.se har fokuseret på att bli de bästa till att erbjuda en kundttjänst inriktad på frakt och porto till USA och 180 andra länder i världen. Och eftersom att Billigtpaket.se tar ansvaret för kundtjänsten, blir inköpspriset lägre, då de stora globala fraktfirmorna inte ska spendera pengar på att upprätta svenska call-center och liknande. Slutsatsen är alltså att du kan få billig frakt till USA med samma kvalitet, som endast de bästa i branchen kan erbjuda.

Tull mellan USA och Sverigefragt-forsendelser-til-usa

Normalt sett är det inte billig frakt som USA är känt för, och de flesta svenskar har provat att skicka ett paket billigt från USA till Sverige för att inse att priset blev väsentligt högre än vad som tänkts när tullavgifter tillkommit.

Men innan du trycker på ”Skicka til USA” är det en bra idé att vara uppmärksam på några detaljer. Tullomkostningar är en global avgift som ingen kan undvika enligt lagar, men dessa avgifter har Billigtpaket.se valt att hjälpa med. Det betyder att du i de flesta tillfällen kan skicka ett paket till USA – eller från USA till Sverige – utan att betala för den välkända hanteringsavgiften som PostNord brukar att ta ut med minimum 160,- kronor. Så med storkundsrabatter, svensktalande kundservice och utan  extra avgifter, kan det kanske bli billig frakt som USA är känt för trots allt. I alla fall om du väljer att använda Billigtpaket.se.

 Lätt att beställa online – skicka utan att lämna hemmet.

Billigtpaket.se har utvecklat hemsidan sedan vår första kund. Med ett stort fokus på att göra det lätt, och genom att regelbundet fråga kunderna om ris och ros för att göra Billigtpaket.se bättre, har hemsidan nu blivit den lättaste att arbetea med i hela branchen och på få sekunder kan du se priser och leveranstider på försändelser till USA. Dessutom inkluderas gratis upphämtning på din adress i priset.

 Kvalitetsmässig kundtjänst är en avgörande faktor

När du vill skicka paket till länder utanför EU – som  exempelvis  USA – är det många regler som kan vara svåra att förutse, och många sätt att göra sakerna på, som antingen kan förvärra upplevelsen eller underlätta processen för att paketet är framme i välbehållet skick på få dagar.

Hos Billigtpaket.se är kundtjänsten den viktigaste faktorn  till att säkra en succéupplevelse för dig som kund. På www.trustpilot.se har våra kunder bedömt oss och gett oss en topplacering i branchen. Det är den topplaceringen som visar, att du tryggt kan skicka ditt paket till USA med oss.  Felgraden på ”Frakt till USA” är i stort sett samma för alla i branchen, speciellt eftersom att de flesta stora företagen använder sig av varandra, då det ökar effektiviteten av vart företag. De fraktföretag vi använder levererar omkring 99,3% succéfyllda försändelser. När det skickas flera miljoner paket dagligen, så säger det dock sig självt, att det kan hända olyckor och fel, även i de bästa systemen.

Det som skapar den största risken för fel är när folk som aldrig har skickat förut, glömmer att tala med Billigtpaket.se innan de skickar deras paket till USA. Der är en rad saker som inte får skickas, och sättet som sakerna paketeras in på är den viktigaste faktorn för att paketet ska komma fram välbehållet och till tiden.

https://paket.se/faq.php?faq_id=23 kan du läsa mer, och utnyttja dig av den stora erfarenheten som Billigtpaket.se har med att hantera frakt till USA.

Du är naturligvis även välkommen att ringa på +46 732 451 840 eller skriva ett mail till se_support@billigtpaket.se eller på vår online chat.