Vad kostar det att skicka ett paket till USA?

Vad kostar det egentligen att skicka ett paket till USA? Svaren på den frågan är många. Det skiljer sig nämligen, på grund av flera olika faktorer. Att skicka paket, speciellt utomlands, kan därför kännas som en hel djungel. Men, finns det ett ljus i slutet av tunneln? Läs här om hur du snabbt och enkelt kan få svar på vad din försändelse kommer att kosta!

Att skicka paket utomlands
Att försöka klura ut vad det kostar att skicka ett paket utomlands är minst sagt knepigt. För att inte börja tala om vilken tid det tar om du ska undersöka alla olika alternativ. De är nämligen många. I Sverige har vi tillgång till riktigt bra leverantörer, som är både snabba och ordentliga. Men tydlighet är inte alltid lika lätt att få tag på. Raka svar på kostnader för bestämda sträckor och turer är en ovanlighet. Det gör att många känner sig uppgivna och förvirrade när de ska ge sig hän och skicka ett paket utomlands. Men, det finns en smidig lösning på det här problemet…Skicka paket till USAJämför priser på Paket.se
Billigtpaket.se är en jämförelsesajt för olika frakalternativ. De använder samma princip som Momondo och Expedia, fast jämför priser hos olika leverantörer som kan frakta ditt paket. Hos Billigtpaket.se hittar du prisalternativ för leverantörer som till exempel DHL, UPS, Postnord och Schenker. Du får också direkt upp information om hur lång tid frakten kommer att ta. För att få exakt prisförslag kan du använda sökfunktionen på hemsidan. Där fyller du i postnummer på avsändelse- och mottagarort, och vilket typ av paket du ska skicka. Efter det får du upp alternativ på olika leverantörer, tider och priser.

Om du bara vill ha ett hum om vad det kan kosta och hur lång tid det tar att skicka ett paket till USA, kan du titta få en snabb överblick i pristabellerna. Där kan du till exempel avläsa att ett paket upp till 5 kg kan skickas till USA på två dagar, för cirka 600 kr. Smidigt va?

Vill du veta mer om dina olika fraktalternativ? Jämför priser på Billigt Paket här.