Accelerera dina sändningar med DHL

Det kan finnas många årsfall för att undersöka marknaden för expressleveranser. En av de största orsakerna till den ökande efterfrågan på expressleveranser är utan tvekan den dramatiska ökningen av online shopping hemma.

I 2018, e-handel genererade över 140 000 000 000 i intäkter, och det råder ingen tvekan om att denna siffra kommer bara att öka i framtiden. Det ställer strikta krav på webbutiker och fraktföretag, eftersom konsumenterna blir alltmer krävande när det gäller priser och leverans.

DHL skicka paket

Som om det inte vore nog för konsumenterna att få sina paket nästa dag, måste webbshoppar nu också ta uppfattningen att fri frakt blir allt vanligare. Det innebär att du måste tänka på när du väljer en partner för att hantera dina sändningar.

Prismedveten frakt för e-handel med DHL

DHL har under lång tid varit bland de mest föredragna rederierna inom e-handel – både för konsumenter och företag. Detta beror på , med sina många bilar och effektiva rutter, de har alltid varit garanten för snabb och billig leverans.

Med DHL Express  är du alltid säker på att paketen för dina kunder anländer snabbt. Och i en värld där budet skulle behöva knacka innan kortinformationen matas in, kan det vara skillnaden mellan en bra och en dålig köpupplevelse.

Danska konsumenter tittar särskilt på tre saker när de handlar på nätet, enligt dansk industri. Leveranstid, fraktpris och möjlighet till retur.

Kort-lead sändningar leverera nöjda kunder

Ju snabbare du kan få dina paket levererade till dina kunder, desto lyckligare blir de. Så småningom, de allra flesta förväntar sig att kunna få ett paket dagen efter det är beställt. Det kan vara svårt att få gå upp, men lyckligtvis, på DHL kan du få flera olika typer av expressleverans, så att du alltid kan möta de höga kraven från dina kunder.

Många handlare har uppgett att leveranstiden är direkt relaterad till hur mycket man vill köpa i en butik igen. Det betyder förstås att du måste säkerställa snabb leverans – men det innebär också att du har en unik chans att leverera en exceptionellt bra service. För om kunden är nöjd med varorna, leveransen och priset, finns det en hög sannolikhet att de väljer att handla med dig igen.

Fri frakt väntas mer än tidigare

87% av danskarna berättar att de förväntar sig fri frakt till viss del. Antingen som en del av en beställning över en viss storlek, eller helt enkelt fri frakt utan några krav. Det är tydligt att det sätter några extra krav för både dig och din operatör, eftersom du måste korrigera för priset på frakten. Därför är det viktigt att du alltid ser till att du får de bästa priserna – varje gång. Här kan det vara en idé att hålla koll på vilka objekt som säljer bäst på din webshop. Se om du kan gruppera dem och om du kan skapa någon form av standardlösning i form av förpackningar och paket etiketter. Om du kan ha 3-4 standardstorlekar, kommer du plötsligt att kunna köpa förpackningar till större partier till billigare priser, precis som du kan få en rabatt om du köper fler etiketter i taget-eller så kan du få en fast uppgörelse med en transportör. På DHL finns det många möjligheter att sätta ihop några fasta avtal som passar dina behov, så att du kan få så billiga sändningar som möjligt.

Returen måste vara slät

Några av de saker som kan göra människor lite tveksamma till att handla på nätet är rädslan för att beställa något i fel färg, storlek-eller alls, bara för att ångra ett köp. En hel del platser återvänder en lång och komplicerad process och det finns många saker som kan gå fel. Här är det viktigt att du ser till att hjälpa kunden så mycket som möjligt.

Om en kund har en dålig upplevelse när du returnerar sändningar, är chansen att de aldrig kommer att handla med dig igen. Omvänt kan en positiv och lyckad återgång resultera i förtroende för din webshop stiger och kunden kommer att handla med dig igen.

Här är det fördelaktigt att välja ett företag som gör det enkelt för dina kunder att göra en retur. Om du använder DHL kommer dina kunder att ha tillgång till ett brett utbud av paket affärer, så det är enkelt för dem att returnera inköpta försändelser. Och om du vill göra det ännu enklare för kunden, rekommenderar vi att skicka en returetikett i förpackningen. Detta ökar förtroendet för ditt varumärke, och handlar om att säkerställa en bra upplevelse.

Ofta kan du få returetiketter till bra priser hos DHL, så att du kan hantera din avkastning för relativt blygsamma belopp -utan att orsaka några orimliga kostnader för dig, och utan problem för kunden.

Om du uppfyller dessa tre krav, är du nu väl-Run och har stora möjligheter att skapa långvariga kundrelationer. Men det går som om du måste se till att din last är i ordning. Du måste tänka på frakt som en förlängning av din webshop. Därför är det naturligtvis viktigt att dina kunder möts av en professionell och leende medarbetare som levererar paketen från dem. den goda (eller dåliga) upplevelsen slutar inte när köpet har gått igenom-det slutar bara när kunden har fått varorna i handen. Med DHL är du säker på ett erfaret företag som i allmänhet gör bra kommentarer på vägen, och ser till att behandla dina kunder som om de vore deras egna.