Bring förenar gamla dygder med modern effektivitet

Om du driver ett företag där kataloger och nyhetstidningar är en viktig del av din marknadsföring, har du garanterat att märka att det finns färre och färre rederier som kan erbjuda sin leverans till ett överkomligt pris. Vi tror faktiskt att det är en tråkig utveckling som du med tryckta kataloger är garanterat att göra ett intryck. I vår digitala värld är det svårt att göra sig uppmärksammad, och när nyhetsbreven hamnar i ett engagemang kan det vara en idé att gå tillbaka till rötterna. För en sak är säker; Om du skickar en potentiell kund ett affärsdokument i en vackert presenterad broschyr kommer du inte att arkiveras i spam.

Ett av de företag som specialiserat sig på denna typ av leverans är Bring. Trots att många anses vara bland de mest innovativa inom transportindustrin, har de också respekt för den gamla Virtua. Det är därför de har ett skräddarsytt program för dig som vill leverera tryckta medier, post och material – över hela världen. På så sätt kan du göra dig själv uppmärksammad – och förhoppningsvis bygga starka och unika relationer med företag runt omkring dig.

Bring kostar

Konsten är att förena detta med en värld som inte längre respekterar landgränser. Internet har en fördel i att det är gränslöst-men med ger väl utvecklade distributionsnät, kan du fortfarande vara säker på att du kan träffa de allra flesta kunder runt om i världen.

En av de absolut mest sensationella inslagen i denna typ av transport är att du är garanterad en snabb leverans. Om du skickar i Sverige kan du få ditt material levererat på mindre än 2 timmar i större städer. Och om det är en speciell VIP-kund , kan du få ett direktbud som levererar direkt till dörren-utan att stanna på vägen. Om det inte är ett sätt att märkas, vet vi inte vad som är.

På utvalda platser är det också möjligt att få levererat via cykel bud, vilket garanterar en extremt snabb leverans i pressade storstäder – och bidrar till att stärka bilden som ett grönt företag.

Det är ingen hemlighet att de allra flesta transportörer har försvunnit från denna typ av leverans, helt enkelt därför att den är för ineffektiv i jämförelse med andra intäktsmöjligheter. Men det är just därför vi anser att Bring bör tillämpas för sina handlingar. Det är modigt, det är unikt – och det är åtminstone något som känns personligt från början till.

… Men fungerar det i praktiken?

Okej. Om vi ska försöka ta det i ett helikopterperspektiv, kan det lätt låta som en gimmick, snarare än en fungerande lösning för dina sändningar. Men det har sin försörjning när det gäller expressleverans. Det kan till exempel vara viktiga dokument som måste anlända före styrelsemötet, rättegången eller förhandlingarna. Men mest av allt, kan det vara lite en gimmick. – Men det är också helt okej.

Om du bortser från det faktum att det är en frakt lösning, kan du med fördel titta på det som en form av marknadsföring. Föreställ dig att du arbetar som säljare och har precis bokat ett möte med en potentiell köpare. Hellre än att skicka ett mail till dem, de får 2 timmar efter ett personligt brev levererat. det är garanterat något som kommer att märkas och kommer att bli ihågkommen-och om du är ihågkommen, kan det, trots allt, inte gå helt fel.

Så kanske detta är bara dela marknadsföring som frakt? I varje fall är det en modig åtgärd och en mycket unik produkt som du inte hittar på många ställen än Bring. Det är också lämpligt för paketpost till VIP-köpare i din webshop, där det återigen kommer att bidra till att sprida ryktet att shopping med dig är en mycket speciell upplevelse.

Naturligtvis kommer med ett högre pris än om du väntade tålmodigt att få lastas en lastbil-men trots allt, det är något om en personlig, direktleverans som vägtransport kommer aldrig att kunna imitera-oavsett hur bra tjänsten kan vara.

Det unika med detta koncept är att Bring är ett företag som försöker ta täten i den tekniska utvecklingen. Bland annat med eldrivna lastbilar, vätebilar och många andra saker – och ändå välja att hålla livet i denna gamla tjänst. Om man tittar på många andra lösningar, är det inte lönsamt-men det märks-och det fungerar. Så i slutändan kan du mycket väl få tjäna pengar på det i slutändan. Tänk dig att du av misstag skickat ett felaktigt objekt till en kund. Kunden kommer att födelsedag i 4 timmar och det ser ut som allt hopp är ute. Gåvan är borta och festen förstörs. Men runt hörnet, en Bring kurirer kommer med räddning-rätt objekt som skickas av dig-för några timmar sedan. Det råder ingen tvekan om att detta kommer att skapa positiva svar, och en kund för livet.

Hur mycket kostar direktsändningar?

Som nämnts, som utgångspunkt, måste du räkna med ett högre pris jämfört med andra former av transport. Men det behöver inte nödvändigtvis vara något som varken lekar dig, ditt företag eller dina kunder. Men ekvationen blir lite mer komplicerad eftersom priset och tillgängligheten beror på var mottagaren och avsändaren är placerade (till exempel är det inte mycket smart att skicka ett cykelerbjudande från Stockholm till Malmö), hur snabbt du kommer att få leveransen gjord-och Så om hundra andra saker.

Vårt bästa råd är att använda vår priskalkylator – och om du har några frågor på vägen kan du alltid kontakta oss. Här kan vi vara hjälpsamma med sparring och assistans oavsett vad du behöver.

Om du vet att detta är en tjänst som du kommer att använda ofta, kan det vara en bra idé att upprätta ett fast ramavtal för att säkerställa bästa möjliga priser. Här, naturligtvis, vi kan också vara till hjälp – så du behöver inte oroa dig för det.