Bussgods Sverige

Bussgods

Om du har vuxit upp i vårt avlånga land Sverige, så har du säkert skickat ett paket med Bussgods. Våra långa avstånd gör det ofta svårt att besöka släktingar och vänner med presenter när de fyller år, eller hämta varor som vi har köpt från en annan del av landet. Som tur är kan man skicka prylarna i ett paket istället, oavsett om det handlar om presenter eller bara transport av varor. Bussgods har alltid varit en enkel lösning, oavsett anledningen till att du skickar ditt paket. Men det finns även fler viktiga anledningar till att välja Bussgods. 

Bussgods fungerar på det sättet att passagerare och paket körs i samma fordon. Bortsett från att det är punktligt och praktiskt, är det även ett miljövänligare alternativ till vanlig frakt. I dagsläget där klimatsnacket och oron för vår jord tycks eskalera har Bussgods därmed återtagit platsen som en av Sveriges mest populära logistiklösningar.

En annan anledning till Bussgods popularitet hos privatpersoner är att det är möjligt att välja att skicka mot postförskott, ett så kallat efterkrav. Bussgods efterkrav fungerar på samma sätt som Postnord postförskott. Med andra ord kan du därmed skapa en trygg internethandel, så mottagaren betalar för paketet och paketets innehåll vid avhämtning hos ombudet. Detta alternativ är perfekt för dig som handlar via Tradera, Blocket.se, Trendsales eller liknande sidor med begagnade prylar.

Som hos de flesta andra finns det även mindre bra egenskaper hos fraktjätten. Bussgods nackdel är att Bussgods endast fraktar inrikes. Något annat som knappast heller inte kan kallas för en fördel är att Bussgods inte transporterar paketen från dörr till dörr.  Men det finns dock samarbetspartners till Bussgods som kan hämta upp paketet från avsändaren i utlandet till Bussgods för vidare inrikes transport. Eller hämta upp paketet hos avsändaren i Sverige och transportera paketet vidare fram Bussgods och därefter till mottagarens dörr för att undvika avhämtning från ombud.

Billigtpaket.se är det största och mest populära alternativet för vidare transport till och från Bussgods. Bussgods priser kan jämföras innan bokning så att du kan se priset för hela transporten, innan du bestämmer dig för en bokning.

Du kan även få hjälp av vår erfarna kundservice till att boka just din frakt eller frågor omkring priser eller bokning. Vi hittar en lösning till dig som skickar helt eller delvis med Bussgods, oavsett om du skicka paket som företag eller privatperson. Välkommen hos oss.