Hur man kan bli billigast när du behöver skicka till USA

Eftersom tekniken blir mer sofistikerade, är världens också mindre. Många svenskarna företag upplever en ökad efterfrågan på sina produkter på andra platser i världen, inklusive USA och Kina. Därför är det en god idé att undersöka hur man får en last du kan lita på – och inte alltför dyr.

Hur man hittar de bästa priserna när du behöver skicka paket till USA
Många företag är förbryllad och förvirrad när de måste sända till USA för första gången. Där den inhemska är mycket enklare, vilket är fallet med internationella transporter många fler alternativ, både när det gäller typ av transport, transittider och paketets vikt.Skicka paket till USA

Vill du veta mer, är det viktigt att du känner till dina behov. Därför måste du veta:

1. Transit
Det är inte riktigt oavsett vilken transit tid du behöver. Om du har ett fast avtal med en kund i USA, så du kanske vill lägga mer strukturerade och planerade transporter upp. Men om du arbetar ofta från ”här och nu” -principen, så det är viktigt att din frakt företag kan leverera en kort transit tid – till ett överkomligt pris. Här är det viktigt att du som ett företag är större än vad du är villig att betala.

2. Förpackningsvikt
Många företag ger rabatter om du kan hålla dina paket inom en viss viktgräns. Detta kanske vill använda om du vet att du har en generisk intervall. Om du ofta göra skräddarsydda produkter, kan det vara att leta efter ett företag där det finns en mer individuell vikt pris.
Vissa kan hävda att det finns fler saker att hålla reda på, och vi kommer att ge dem helt rätt. Men de två ovanstående saker definitivt en av de viktigaste när du behöver skicka utomlands. Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt för att bekanta sig med vad man ska leta efter – men om du har frågor som vi vill höra från dig så att vi tillsammans kan hitta den bästa lösningen för dina behov.