Letar du efter skalbar frakt för ditt företag

Oavsett om du startade ett företag i går eller för en livstid sedan, det finns alltid goda skäl att kontrollera din operatör efter ett tag. På pakke.dk har vi hjälpt ett hav av företag att hitta rätt bärare för sina behov-oavsett om du levererar sändningar en gång i veckan, eller flera gånger om dagen. Ett av de företag vi har känt i många år är oss UPS. Ett unikt företag med stark kompetens som vi kommer att få mer in på här.

UPS som rederiet för småföretag

En av de största utmaningarna med att starta ett företag är att hitta billiga erbjudanden när du inte har så mycket volym än. Detta gör det svårt för dig att förhandla om pris, och du ofta måste kompromissa om antingen kvalitet, tjänster eller finanser.

UPS frakt

En av de största fördelarna med att använda UPS är att du, trots en relativt liten mängd gods, kan få tillgång till ett brett utbud av tjänster. Faktum är att för en hel del pengar kan du få tillgång till allt från frakt till fakturering via UPS.

Som några av de få, UPS erbjuder, bland annat, att du kan få både Express och standardleverans-oavsett hur många paket du skickar. Det gör att du kan ge en flexibel för dina kunder (och dig själv), och ser till att de som vill betala extra för att få sina sändningar snabbare har möjlighet, och att de som är bra med att vänta lite, i sin tur, kan få billig frakt varje gång.

En annan fördel är att UPS är ett stort internationellt företag. Detta innebär att du kommer att ha tillgång till ett brett utbud av internationella tjänster så att du inte längre är begränsad till den danska marknaden. Något som är till stor del skalbart för både stora och små företag.

Försändelser till den något större

För de något större företagen finns det en extra lott att plocka upp från UPS. Förutom, naturligtvis, är lönsamt inom internationella och nationella sändningar, du kan också effektivisera din verksamhet med hjälp av deras programvara och IT-system.

Här har du gott om möjligheter att få en lösning som passar den stora webbshoppen och ser till att din frakt alltid går smidigt – och med så minimalt arbete som möjligt. Det ger dig luft och utrymme att fokusera på andra saker.

En av de största utmaningarna företag har med sjöfarten är om kunder av en eller annan anledning vill skicka en post RETUR. Om ditt företag har ett rykte om att ha en besvärlig returprocess, kan det drastiskt minska din försäljning. Returförsändelser är dock besvärliga för dig som företag, vilket förstör ditt kassaflöde, vilket resulterar i ökade kostnader, extra administrationstid – och cirka 100 andra mindre njutbara utmaningar.

Om du har haft problem med detta, kanske du vill välja UPS som de hanterar nästan allt i förhållande till avkastningen. De gör det enkelt för dina kunder att returnera sina varor på sina införselorter, vilket ger dina kunder – och därmed du – sinnesfrid. Det finns också flera olika typer av lösningar när det gäller returer, så du kan välja den som passar din verksamhet bäst.

Få snabbare, effektivare internationell leverans med UPS

Ju närmare dina varor är för kunderna, desto snabbare leverans kan du erbjuda dem. men om du inte är en miljardföretag med filialer runt om i världen, kan det vara svårt att erbjuda en snabb leveransservice till andra länder.

Där kan du dra nytta av UPS och deras internationella nätverk av lager, där du kan ha fjärrlager på de platser där du vet att du har en hög produkt omsättning. Detta innebär i princip att du kan spara på kostnader utan att behöva Spara på tjänsten.

Samtidigt kan det också göra det lättare för dig att öppna upp internationell försäljning, eftersom UPS ofta kan hjälpa dig med lokala tull-och handelsregler för att undvika kostsamma misstag.

Det är inte heller något du behöver en avancerad plattform för att hålla koll på. Här har UPS redan gjort programvara för dig, vilket är både användarvänligt och samtidigt extremt funktionellt.

För att inte vara tillräckligt, kan de också hjälpa dig att göra leverantörsavtal, så du är säker på att allt är också i ordning när du är mottagare.

Generellt sett är det ovanligt att hitta ett företag med så många olika skalbara lösningar och villiga att göra allt tillgängligt för alla-utan att behöva kosta dig en förmögenhet.

Naturligtvis är UPS inte den enda aktören på marknaden för gods, men det är en av dem som vi ofta lyfter fram för deras innovation, bra priser och effektiv service. Naturligtvis finns det också andra företag som är välkända för att tillhandahålla en bra service och även har många av de fördelar som UPS har – och vi har också skrivit om dem på denna sida. Men vi tycker att UPS förtjänar att tas upp igen eftersom det är helt klart en av spelarna där vi alltid kan vara säkra på att få bra respons från våra kunder. Och med de olika lösningarna som finns tillgängliga garanterar de också en som passar din verksamhet.

Glöm inte att du också kan alltid snabbt beräkna priserna på din frakt av UPS och många andra genom att använda vår webbplats. Då är du dubbel säker på att du får både service och värde med hem i påsen.