Nå ut till de tyska kunderna – enkelt och smidigt

Det är fart på handeln i Sverige. Både i butiker och framförallt på nätet. Vi är faktiskt ett av de länder som är flitigast med att använda internet för att shoppa. Och det betyder att man som företagare kan få riktigt mycket ut av sin verksamhet genom att öppna upp för distansförsäljning. Skicka till tysklandMen om man verkligen ska tänka stort, varför då inte gå efter det störta? Om du gärna vill vidga kundkretsen så kan det vara bra att vidga vyerna till nya länder. I EU har vi en stor fördel eftersom handel mellan länder är relativt överskådligt.

Därför har många företag i dag blivit mer och mer fokuserade på våra närliggande länder. Tyskland är ett bra exempel, som har näst flest invånare i hela Europa och som generellt sätt visar stort intresse för Sverige och svenska produkter. Om du ännu inte har Tyskland på marknaden så bör du ställa dig själv dessa frågor:

Skulle det vara bra att omsätta 5-10 varor mer om året? Månaden? Veckan?

Tycker du att det är svårt att stå ut ur mängden på den svenska marknaden?

Säljer du ofta små beställningar och satsar på volymen istället?

Om du kunde svara ja på bara en av ovanstående frågor så bör du överväga att vidga dina vyer en smula. Ofta är produkter billigare i Tyskland (se bara på deras gränshandel), men vi kan inte undvika det faktum att det finns stora volymer att hämta i Tyskland.

Skicka paket till Tyskland – utan överpriser

När du ska skicka varor till Tyskland så är det viktigt att du får de bästa priserna på din frakt. Det gäller oavsett om det är först nu som du överväger den tyska marknaden eller om du har funnits där i åratal. Det är svårt för företagare att hänga med i vad som sker på transportmarknaden och med alla andra uppgifter man står inför som företagare så är det sällan en prioritet. Och det kan i slutändan betyda att du betalar allt för mycket för försändelserna. Och om du skicka paket till Tyskland så är det som tidigare nämnt ofta volymen och inte värdet som du ska gå efter. Det betyder mer frakt och potentiellt en större besparing för dig och ditt företag.

Öppna upp för 82 miljoner kunder och skicka paket till Tyskland

Det är lätt att hitta bäst fraktpriser – det handlar bara om att hitta den första och bästa aktören som finns på marknaden. Men det är samtidigt viktigt att kvalitén är som den ska. Därför jämför vi bara priserna hos de absolut mest kända fraktföretagen, så slipper du bekymmer och får en bra upplevelse – varje gång. Det enda du egentligen ska förhålla dig till är att välja rätt paketetikett till just ditt paket – och det har vi lyckligtvis gjort så enkelt som möjligt direkt på vår hemsida. Du skriver helt enkelt in lite information om ditt paket så får du snabbt och enkelt en överblick över de billigaste fraktföretagen som levererar till de områden som är relevanta för dig. På så viss blir det busenkelt att vidga vyerna!