Spara pengar på frakt – jämför idag

Det kan vara riktigt bra pengar att driva en webbshop. Det finns många fördelar förknippade med det mot fysiska butiker. Den enda omedelbara fördelen är att du sparar mycket på hyran. Dessutom har du en webbshop öppen 24/7.

Det är därför inte förvånande att det nyligen har funnits många fler nya butiker. Men med en webshop finns det en enda utmaning, nämligen frakten.Postnord Priser
Alla handlare behöver frakt, men ingen har lika mycket behov av en stabil (och billig) frakt som webshops har. På många sätt är det livsnerven i din butik, så det är viktigt att du väljer rätt affärspartner.

Vem ska jag välja?
Här på pakke.dk serverar vi som oberoende rådgivare när svenska näringslivet har skickat paket runt. Vi skickar inte oss själva, men istället hjälper företag att få den bästa och billigaste frakten. Hela fördelen är att vi har DIG som kund och är därför intresserade av att hitta den bästa lösningen för dig. Därför gynnar vi inte någon av våra partners eftersom vi i slutändan tror att det är upp till dig. Därför hittar du båda Postnordpriserna sida vid sida med andra rederier som GLS och DB Schenker. Det är vår skyldighet att informera dig om vilka alternativ du har, eftersom du kan fatta rätt beslut.

Spara tid på frakt
Ofta kan det vara en ganska tidskrävande process att få beställd frakt. Åtminstone om du vill jämföra priser på samma gång. Eftersom det är relativt enkelt att läsa postnordpriser direkt på deras hemsida – men vad händer om DSV är 10 kronor billigare? Eller dyrare? Vad händer om leveransen endast är för att paketera post som är möjligt, men du behöver dörr till dörr?
I stället för att spendera tidernas tid framför datorn, sitta och jämföra erbjudanden och studera de olika fraktföretags fördelar och nackdelar – kan du spara lite tid och pengar genom att låta oss jämföra. Vi har utvecklat ett system som går in och jämförs över de 6 mest använda fraktbolagen i Danmark, och då får du en enkel och tydlig lista över vilka tjänster som är inblandade. På så sätt kan du snabbt och enkelt räkna ut vad du behöver.

Var hittar jag de bästa postnordpriserna för min webshop?
Det är ingen tvekan om att det mest kända fraktföretaget i Sverige är Postnord. De har funnits i många år (men i andra flikar tidigare), och det gör dem säkra på gatuplatsen. Det är en viktig faktor för din kund att de känner sig säkra vid leverans när fraktbäraren kommer fram. Och det kan i sig vara värt ett par dollar, jämfört med konkurrenten.

Med detta sagt är det också viktigt att hitta de bästa priserna på postnoten – precis som det är viktigt med alla andra leverantörer. Det finns inget behov av att betala för dyrt, bara för att tjänsten är okej. Du kan antingen jämföra priser på egen sida, men annars kan du snabbt och enkelt ange exakt vad du behöver och vårt system hittar automatiskt det billigaste priset för dig. Det är snabbt och enkelt, och det betyder i slutändan att du sparar både tid och pengar.