Posten frakt

Posten skickar frakt av alla dess slag. Utöver att stå för hela Sveriges postservice, har Posten – eller PostNord som de numera kallar sig – ett omfattande utbud lösningar för alla diverse transport- och logistikbehov. I detta utbud ingår inte minst en mängd frakttjänster. Posten fraktar alltifrån pallar till containrar via lastbil, flyg och sjöfart.

En pall kan du skicka på upp till 1 000 kg inrikes och utrikes. Med ett omfattande transportnätverk som täcker hela Norden fraktas pallarna smidigt och säkert till Sveriges alla kanter samt till dess grannländer. Skickar du till inrikes privatpersoner kan du välja tilläggstjänsten Privat mottagare, och då kommer Posten att kommunicera med mottagaren gällande leveransens tid och plats. Även för frakt till och från Europa är resan minst lika trygg, då PostNord har ett nära samarbete med
starka och omsorgsfullt utvalda partners som alla besitter utmärkt kännedom om deras respektive inhemska marknader.

För globala fraktförsändelser erbjuder Posten både sjöfrakt och flygfrakt. Med deras sjötransporter kan du frakta gods i samlast eller fulla containrar. Som samarbetspartners med flera rederier kan de erbjuda mer eller mindre dagliga avgångar från världens flesta hamnar. Är du ute efter snabbare leveranser kan du istället vända dig till deras flygtransporter. Här finns två olika alternativ utifrån varuflöde; antingen kan du välja samlastad frakt och få din frakt transporterad tillsammans med
annat gods, eller så kan du välja prioriterad frakt och direkt få iväg din frakt med första bästa flyg. Det ena av dessa är ett mer ekonomiskt alternativ, medan det andra lämpar sig till viktigare försändelser.

Därutöver erbjuder Posten frakt också en del specialtjänster. Till exempel kan du med PostNord Groupage kombinera flera paket och pallar till en gemensam försändelse, som sedan levereras dörr till dörr över hela Norden.

En annan dörr till dörr-tjänst är PostNord Part Loads, som levererar partigods med en vikt på över 2 500 kg inom Sverige. För temperaturkänsliga försändelser finns tjänsten PostNord Termo, med särskilt utformade termobilar som transporterar säkert över hela
landet.

Oavsett vad du behöver frakta finns en lösning för dig hos Posten. Genom Billigtpaket.se kan du smidigt hitta och boka den tjänst som är mest fördelaktig för just ditt fraktbehov. Ange bara uppgifter om din försändelse i vår prisräknare och de bästa alternativen filtreras automatiskt.

Därefter är det bara att klicka på det erbjudande du föredrar och boka din leverans. Billigtpaket.se gör din frakt med Posten enkel.