Postnord Scandinavia

Postnord Danmark erbjuder många lösningar avseende paket, brev, kvitto och frakt. De erbjuder också mycket digital service, inklusive appar som Eye Shadow, Omnichannel, som är ett verktyg som samlar in data från kunden och kommunicerar med kunden genom att använda digitala portaler som e-post, då finns postnord-appen och pacsoft som är en onlineportal där Du kan skriva ut / skapa etiketter för paket.

Postnord Danmark erbjuder givetvis många lösningar för paket och brev. Detta ger kunden en stor frihet när det gäller pris och förpackning. Postnord Danmark har faktiskt 6 typer av brev, som sträcker sig från 50 gr till en hel 2000 gr. Som går något högre än bokstavstyperna i vikt. Härifrån kan det vara 2 kg. till 35 kg. Även destinationsmöjligheterna för paket och bokstäver är stora, eftersom det finns 193 länder som man kan skicka till. Och i själva verket har Postnord 5 800 brevlådor utspridda runt om i världen, liksom ca. 1 100 postkontor. Det bör dock sägas att du endast kan skicka paket under 2 kg. med postnummer utomlands. Postnord erbjuder även att skicka in rullar, vilket ger kunden möjlighet att skicka stora affischer, kort och dokument. Rulla får dock inte innehålla mer än 2 kg. även om de transporteras till en annan plats i landet.

Postnord Sverige

PostNord-appen bidrar också till att ge en bra känsla i kundens mage, eftersom man kan spåra paketet / brev på väg över hela världen. Postnord-appen erbjuder också enkel retur, liksom en detaljerad karta över alla platser där du kan få dina paket, brev och rullar levererade.

PostNord Norge

Postnord Norge erbjuder också många lösningar på paket, brev, rullar, mottagnings-, frakt- och kommunikationsverktyg.

Postnord Norge lägger också stor del av sitt arbete i att fokusera på den enskilda kundens behov och därigenom ge ett gott kundnöjdhet bakom de norska konsumenterna. MyPack Collect och MyPack Go är två bra exempel på saker som de andra nordiska länderna har som vi inte har i Danmark. MyPack Collect och Mypack Go är också ett utmärkt exempel på tjänster som fungerar tillsammans och inkluderar kunden och leverantören.

MyPack Collect är en PostNord-tjänst som tillåter (Net) butiksägare att skicka paket till kunden utan problem. För paketet hämtas från leverantören och skickas sedan till en av de många leveranspunkterna nära kunden. Så i princip är MyPack Collect faktiskt en tjänst som gör det enklare för leverantören att skicka paket, liksom andra produkter.

PostNord Sverige


Som vi tidigare sett är PostNord Denmark och PostNord Norway mycket likartade, med några undantag förstås. Samma sak kommer när vi pratar om PostNord Sverige. Postnord Sweden, som Postnord Denmark lägger också en stor del av sina resurser på företag. De gör det till exempel genom att tillhandahålla ytterligare tjänster som kampanjverktyg, tempererade leveranser, logistik för projektledare, Pacsoft, paket för paket och pallar och API-valfri servicepunkt. Som nämnts finns det många möjligheter för företag i PostNord Sverige, och bland dem finns också en stor del som går tillbaka till PostNord, t.ex. Pacsoft och Track & Trace.

Postnord Spåra är en lösning som mycket liknar vad som erbjuds i PostNord App.