Fedex – vem, vad och varför?

Den stora majoriteten vet om kurirfirmaet Fedex. De har länge varit bland de största på den amerikanska marknaden – men vet du verkligen varför de är så populära? Här på pakke.dk gör vi alltid mycket för att berätta för våra kunder om möjligheterna – både bra och dåliga. Det är därför vi har gjort detta korta brev om Fedex, så det blir lättare att se om det här företaget är det rätta valet för ditt företag.


Vem är Fedex Sverige?

Fedex är ett armeniskt företag men har ett världsomspännande nätverk. Därför har de också en danska avdelning så att de kan betjäna kunder i landet. Fedex är ett av de största kurirbolagen på marknaden. De blev notoriska och uppfattas av många som pionjärer i branschen, eftersom de uppfann det första spårningssystemet. Egentligen gjorde de det för att kunna spåra paket som gick förlorade under vägen men det har successivt förfinats för att ge både avsändare och mottagare en större inblick i sina paket och anses nu vara en form av tjänst – En tjänst som många andra företag har tagit om.

En annan sak som fedex är känd för är att de i många år har kunnat erbjuda den dagliga leveransen över nationsgränserna. De kan göra detta eftersom de har sina ena transportvägar inom både frakt och frakt. På så sätt kan de snabbt komma från land till land, vilket ger sina användare och kunder exceptionell service.

Var kan jag hitta de bästa FEDEX-priserna?

När du behöver skicka paket med Fedex är det naturligtvis alltid en bra idé att se noga så att du är säker på att få de bästa priserna. Här på vår sida är du säker på att du alltid får rätt priser. Vi arbetar inte med föråldrade prislistor, men jämför priserna från tid till annan. På så sätt kan du som kund med oss ​​vara säker på att du alltid har aktuella priser – så du har rätt information för att kunna göra det bästa beslutet för dig och ditt företag.

Vi gör alltid en stor insats för våra kunder för att få bästa behandling och de bästa priserna. Därför kommer du också att märka att vi är opartiska i vår prissättning. Allt du behöver göra är att ange vad dina behov är. Då står vi förmodligen resten. Det betyder att du alltid är säker på att få en riktig jämförelse som du faktiskt kan använda för något.

Vilka fördelar får du från Fedex?

Som nämnts ovan får du vid Fedex ett stort antal olika tjänster. Du får ett genialt spårningssystem, och här kan du vara säker på att kvaliteten är ok. Den kommer direkt från pionjärerna i branschen och har bara förbättrats under många års utveckling. Dessutom får du många års kompetens inom ett brett spektrum av discipliner. Du kan bland annat alltid få snabb och billig hushållstjänst och leverans, men om behovet är för en bredare publik, så är det också möjligt att få den dagliga leveransen inom Europas gränser – eller hur man levererar varor till din kunder i Kina och resten av Asien – om bara 2 dagar?

En av de saker som kännetecknas av Fedex är att de är snabba. Mycket snabbt. Och det kan stärka ditt företags image när dina varor når snabbt. Både mot kunder och leverantörer betyder det allt mer och mer när du snabbt får dokument och packar ihop i tid.