Saker värda att veta om UPS-sändningar

I dagens Sverige finns nu ett hav av olika företag som erbjuder gods. Detta innebär att du som näringsidkare ofta kan vara osäker på om du har valt rätt. På Paket.se försöker vi göra saker lite mer hanterbara, och med våra många år i branschen vet vi nästan allt om försändelser – och viktigast av allt; Hur man hittar de bästa priserna på dem. Vi delar gärna denna information med våra kunder för att säkerställa att människor får rätt lösningar för sina behov.

UPS i Sverige

Ett av företagen vi får fler och fler förfrågningar om är UPS. Det amerikanska fraktbolaget tog Sverige på 80-talet och har sedan dess levererat en effektiv och billig frakt för både privat och affärsverksamhet.

Skicka UPS

Så småningom finns det inte många hörn av landet som UPS inte täcker, så du kan vara helt säker på att dina varor kommer förmodligen att komma ut till kunder. Som utgångspunkt kommer dina kunder att förses med paketet på hemadressen, men det är också möjligt att få sändningar till närmaste UPS Accesspunkt.

Principen är ganska enkel, och fungerar som med många andra fraktföretag. Du kan få plockade upp dina UPS sändningar eller så kan du ta dem i derasåtkomstpunkter. Detta gör det enkelt för dig att välja vad som passar dig bäst, beroende på hur många paket du måste ha skickat.

Under hela processen kan paketet alltid följas via UPS spårningssystem, vilket säkerställer att både du och dina kunder alltid kan känna sig trygga i vetskap om att försändelsen hanteras professionellt.

Billig frakt – överallt, när som helst

När du väljer UPS för att stå för dina sändningar får du automatiskt ett antal skalfördelar. För att uttrycka det på ett annat sätt kan du ofta Spara pengar genom att välja en större affärspartner, eftersom de sannolikt har en aktiv rutt som du kan använda.

Det innebär att de inte behöver sätta en extra förare i, de ofta inte behöver köra omväg-och det innebär att din frakt kommer att bli billigare. Ett litet företag kan behöva sätta en extra förare på, eller köra en lång omtid för att få dina sändningar levererade. Detta kommer sannolikt att resultera i extra kostnader för dig som kund.

Detta gäller förstås också om du ska skicka utomlands. Det är en stor skillnad mellan att få den lokala transportföretag att köra ditt paketpost till Barcelona, när det gäller att välja en speditör som redan går på det sättet. Detta är en av de främsta anledningarna till att UPS har varit extremt konkurrenskraftigt på priset i många år – trots att marknaden pressas till gränsen.

Om du använder UPS , kommer du också att njuta av många års internationell sjöfart erfarenhet. Här du inte röra runt i flera olikaspårningssystem, som du har allt på ett ställe. Detta gördet mer hanterbart för både dig och dina kunder och minskar risken för missförstånd som uppstår på vägen.

Oavsett var du behöver skicka din paketpost, finns det en hög sannolikhet att UPS har rutten täckt. Detta kan vara en fördel om du ofta skickar utomlands, eftersom du är säker på att dina sändningar inte kommer att vara strandsatta med en mellanhand eller underleverantör. Genom att använda ett företag med ett etablerat, globalt nätverk, är du alltid säker på den bästa möjliga lösningen.

Om du har sändningar som åker utomlands behöver du bara ange destinationen på vår kalkylator så får du en överblick över de bästa lösningarna för dina behov. Här har du möjlighet att välja om det ska vara med expressleverans eller om du är intresserad av så billig en lösning som möjligt. Kort sagt, det är upp till dig – vi är bara glada över att kunna hjälpa till.

Se till att du får rätt priser för dina sändningar

Oavsett om du använder UPS eller något annat företag för din sändning är det alltid viktigt att se till att du får bästa möjliga pris.

Tyvärr är det ofta ganska tidskrävande att läsa prislistor, prata med försäljningsavdelningar, besöka webbplatser och liknande-men lyckligtvis kan vi spara besväret. Vi har utvecklat en plattform som automatiskt samlar in priser från de största rederierna, baserat på de specifikationer du har gett oss. Detta säkerställer att du bara kommer att presenteras med de lösningar som passar dina behov, vilket minimerar felbeställningar. Dessutom garanterar det också att du alltid har de mest up-to-date priser.

Hos oss ser vi alltid till att du får en så tydlig prislista som möjligt, med specifika erbjudanden på just din frakt. Så du kan enkelt och enkelt göra rätt val i förhållande till dina sändningar – utan att behöva oroa dig för om priset är i ordning.

Vi ägnar mycket tid åt att vägleda och ge råd till våra kunder på rätt sätt så att de snabbt kan gå vidare i processen. Och det bästa med allt är att vi inte arbetar för ett enda företag. Således är du garanterad en 100% opartisk guide, oavsett om du letar efter UPS Sverige eller någon av våra andra medarbetare.

Vi kan också hjälpa till att skapa fasta avtal, beställa paket etiketter i större kvantiteter, ge stora rabatter med mera. Ofta kan det finnas en massa pengar att spara genom att köpa fler etiketter i taget, så tveka inte att kontakta oss om det skulle finnas några frågor.

Ett bra råd är att se om du kan hitta en standardstorlek som passar så många av dina objekt som möjligt. På så sätt kan du både köpa paket till större partier och beställa paket etiketter med bra rabatter. Det garanterar också att du inte behöver spendera så mycket tid packning av försändelser, så du har mer tid för andra saker.