Få de bästa priserna på leveranser till Tyskland

Tyskland har under lång tid varit en av Sveriges största exportmarknader. Varje dag skeppas tusentals varor från Sverige till Tyskland, och i 2016 uppgick det totala exportvärdet till cirka 145 000 000 000 kronor.

Om du inte redan har Tyskland som en del av din marknad, är det en bra idé att etablera ett nätverk där nere så snart som möjligt. Det finns många goda skäl att tänka Tyskland i din marknadsstrategi och det kan vara en solid källa till tillväxt i din fiRMA. Om du redan har en hel del handel med Tyskland, skulle vi vilja kunna hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för att skicka paket till Tyskland. Även på importdelen kan det ofta finnas mycket att spara på frakt – och här finns vi alltid tillgängliga.

De främsta fördelarna med att skicka till Tyskland

Fördelarna med att skicka paket till Tyskland kan vara mycket individuell. Det varierar från industri till industri, men totalt sett finns det många anledningar till att de allra flesta danska företag kan dra nytta av att etablera en marknad med våra grannar.

  1. Kompatibilitet

Danskarna och tyskarna är mycket lika, vilket garanterar en hög grad av kompatibilitet. För att uttrycka det på andra sätt, de använder samma kryddor som oss. De går i samma typ av kläder, har liknande livsstilsvanor-och mycket mer. Kort sagt, detta innebär att om din produkt fungerar i Sverige – det kommer sannolikt också att fungera i Tyskland.

  • Förordningar och förordningar

Eftersom både Sverige och Tyskland befinner sig i EU täcks många av våra produkter av den inre marknaden. Detta innebär att när du skickar paket till Tyskland, kommer du sällan få några problem i tullen. Det kan dock finnas vissa skillnader mellan vilka varor som är tillåtna från land till land – även inom EU: s gränser. Det är både lätt och enkelt att exportera till Tyskland, eftersom deras förordningar är mycket väl i linje med den danska.

  • Billiga transportkostnader

Eftersom vi är grannländer är det inte en vetenskap att skicka paket till Tyskland är också betydligt billigare än Rumänien. Det finns betydligt färre kilometer mellan dig och din kund, vilket innebär att du får en billigare försändelse

  • Hög servicenivå från dig till kund

När du skickar paket till Tyskland kan du ofta hålla en högre servicenivå än när du skickar paket till andra länder. Å ena sidan är det lättare för er att erbjuda en snabb frakt lösning eftersom det inte är så långt till Tyskland som det finns till andra länder. Detta innebär att du kan erbjuda leveranstider som i många fall matchar vad du kan få när du köper från tyska företag-utan att du behöver betala över priser för expressleverans. Och i de fall där du erbjuder expressleverans, kan du ofta få detta billigare-igen på grund av avståndet.

Förutom en snabbare leveranstid är det också relativt lätt att hitta kompetent arbetskraft i Sverige, för att hantera dina tyska kunder. De flesta människor har tyska i grundskolan, och därför är det inte en omöjlig uppgift att få en anställd att serva denna del av ditt segment-utan att du behöver betala för dyra specialister på andra språk.

Skicka paket till Tyskland – enkelt, Billigt och säkert – varje gång

För utländska försändelser är det alltid en god idé att använda ett väletablerat rederi. Detta säkerställer att det finns så få problem som möjligt. Det är en bra idé att välja ett företag som har erfarenhet av att köra i Tyskland, så de håller med lokala lagar och förordningar. Det kan vara allt från tullen till vilotider-och de påverkar alla de erfarenheter du ger till dina kunder.

Ibland kan det vara svårt att räkna ut de olika alternativ du har. Hos oss kan du alltid se vad det kostar att skicka ett paket till Tyskland – oavsett form och vikt. Du får en tydlig överblick över de olika företag som erbjuder exakt den typ av frakt du letar efter, och kan även se aktuella priser på varje enskild försändelse.

Även om det naturligtvis måste vara rent ekonomiskt till sin natur, är det inte en bra idé att bara ta hänsyn till priset. Det kan ofta kosta dig dyrt om paketet förloras eller försenas, eller om flygbolaget inte har kontroll över gällande regler i området. Det kan skapa dåliga upplevelser för kunden, som med garanti kommer att kosta dig mycket mer i tid än vad du sparar på din frakt. Det är just därför vi har valt att bara samarbeta med företag som har erfarenhet, ett gott rykte och som vi litar på. Vi avslöjar bara priser från leverantörer som vi själva kan gå i god för – så du behöver inte oroa dig för någonting.

Om du vill säkerställa de bästa priserna och leveranserna som möjligt, många av våra kunder väljer att köpa fler paket etiketter på en gång, och se till att skapa regelbundna upphämtningstider för att spara tid och pengar i vardagen. Om det fungerar i din typ av verksamhet detta kommer att vara en bra idé, eftersom du har 100% kontroll över när du behöver för att få försändelser redo för upphämtning. Samtidigt kan du ofta få bättre priser för att skicka paket till Tyskland när du köper fler etiketter åt gången.

Oavsett vilka behov du har kan du alltid få hjälp på vår webbplats. Du kan använda Kalkylatorn för att hitta de bästa priserna, läsa på våra sidor för att hitta information – och om du behöver ytterligare hjälp, eller bara vill ha en personlig dialog, kommer vi att vara på