Skicka paket från ombud eller dörren

Det finns många alternativ för att hämta och ladda ner ditt paket, det vanligaste är att gradvis packa butiker, eftersom du kan ladda ner eller skicka paket till din bekvämlighet.
Om du vill skicka ett paket från en servicepoint eller förpackning finns det några bra påminnelser att komma ihåg innan du beställer och går. Paketet måste hanteras för personalen och de olika fraktbolagen har därför en vikt- och storleksbegränsning på levererade paket. Om ditt paket är större eller tyngre eller du vill skicka en pall, måste du beställa för att sändningen ska hämtas vid din dörr istället.

Erkännande med Postnord

Postnord erbjuder alla typer av leveranser från butik till butik eller från paketbutiken och hela vägen till dörren, oavsett om du är privat eller företag. Du kan enkelt och enkelt hitta priserna här, skriva ut ditt paketetikett och leverera det i närmaste Postnord ombud.
Postnord har olika krav på storleken på ditt paket beroende på var du ska skicka det till. Finnare får i Danmark, Sverige, Finland eller Norge maximal längd på förpackningen vara 150 cm och längden och omkretsen får vara högst 300 cm, förpackningens vikt får inte överstiga 20 kg. Observera att max längd och vikt är olika om du behöver skicka till andra länder.

Bring har din bästa affärslösning

Även om Bring erbjuder leverans till privata kunder, hittar du sin kompetens inom affärstransitering, där de bland annat erbjuder matlagring så att din beställning hanteras på lämpligt sätt. De erbjuder snabb frakt från sina paketaffärer till receptionen både till affären eller direkt till dörren.
Om du vill leverera ditt brev i en förpackningsbutik måste den väga högst 2 kg. Om däremot ett paket som du vill skicka måste det mäta högst 300 cm i längd och omkrets och högst 150 cm. Dessutom får paketet inte väga mer än 35 kg om du måste skicka det till de skandinaviska länderna och 30 kg om du måste skicka paket utomlands. Du kan hitta priser och skriva ut din paketetikett här och lämna in paketet i din närmaste Bring ombud.

Bra lösningar med DHL

DHL erbjuder en bra fraktlösning till dina behov, oavsett om du behöver skicka ett affärspaket eller paket till ditt barnbarn. DHL låter dig köpa din porto online, skriva ut din etikett och leverera den i din närmaste DHL Servicepoint eller i en swipebox, du hittar dem här.
Innan du beställer är det en bra idé att väga ditt paket först, det måste väga högst 70 kg eller 30 kg om du vill ha det skickat med DHL express, dessutom måste det mäta max 120x80x80 cm.

UPS hanterar din speciella försändelse

Du kan hitta precis rätt pris och frakt typ med UPS, om du behöver skicka in för läkemedelsindustrin, som ett stort eller litet företag eller som privat. När du har kontrollerat att din leverans inte väger mer än 70 kg och max har en längd och bredd på totalt 400 cm och en maximal längd på 274 cm. Då kan du beställa din leverans online, skriva ut din paketetikett och leverera paketet i närmaste UPS access point.

Instabox

Instabox erbjuder olika priser beroende på servicetyp och paketstorlek i Sverige. För standardleveranser till Instabox Paketskåp kostar det 49 SEK, med fri frakt för beställningar över 699 SEK. Denna tjänst levererar vanligtvis paket inom 2-4 dagar. För Instabox Home, som erbjuder hemleveranser, är avgiften 99 SEK, med fri frakt för beställningar över 899 SEK, och paket levereras inom 2-3 arbetsdagar.

Instabox erbjuder också alternativ för olika paketstorlekar och typer. Grundpriset börjar från 59 SEK, och du kan välja olika dimensioner och vikter för ditt paket. Priserna varierar beroende på paketets storlek och vikt, och tjänsten inkluderar alternativ för små paket, standardpaket, större lådor som flyttkartonger och även cylindriska paket som rör.

Det är viktigt att notera att specifika priser kan variera beroende på återförsäljaren eller själva försändelsen. Instabox prismodell är utformad för att vara användarvänlig och bekväm och tillgodose en mängd olika fraktbehov.