För med sig vad som behövs i en konkurrenskraftig frakt industri?

Det är långt ifrån någon hemlighet att det finns extremt hög konkurrens inom godstrafik. Det är naturligtvis en tävling som för kunderna till Good-og som tvingar företag till innovativa lösningar.

Detta innebär dock också att det för många företag kan vara svårt att följa. och i en värld som nästan absorberas av en handfull stora aktörer i lasten, få en fräsch och dynamisk slag mot scenen.

Bring – ett skandinaviskt varumärke

Där Bring inte sticker ut lite från de större konkurrenterna, är att du har att göra med ett lokalt företag. Åtminstone när man tittar på helheten. Bring är ett skandinaviskt företag och har en stor närvaro i Sverige. Det innebär att du alltid kommer att ha en ”lokal” tjänst som förstår den nordiska marknaden och vet vilka utmaningar det kan vara.

bring sverige

Detta innebär också att man inte ska kämpa med internationella kulturella skillnader, som till exempel av tyska och amerikanska fraktföretag. Vi vet inte om det kan vara en av anledningarna till att våra kunder är så nöjda med Bring. Det kan naturligtvis också vara tjänsten, men kanske också för att vi ofta tänker ungefär en?

Ta vid första anblicken

En av de mest anmärkningsvärda sakerna med företaget här är att bakom de gröna bilarna det döljer en affärspraxis utan lika. Det finns alltid möjlighet att få kompetent rådgivning, och förarna har i allmänhet också en särskilt hög grad av tillfredsställelse med kunderna. Detta är kanske därför, i skrivande stund, de har en imponerande 6: e plats på Trustpilot, över mest rankade kurir företag.

Som företag ägare, kanske du tror att det kommer att bli lite för söt för socker. Men det kommer knappast som en överraskning att dina kunder märker den tjänst du tillhandahåller-och tjänsten stannar bara när kunden har fått paketet i handen. Därför är det viktigt att du håller koll på din sändning och att de medarbetare du väljer behandlar dina kunder som om de vore deras egna.

Särskilt fokus på tempererad transport

Om du har objekt som kräver speciella temperaturer-antingen frost eller köl, kan det ofta vara svårt att hitta ett rederi som kan ge en ständig service. Vid Bring Express finns det alltid möjlighet att få både kyld och frys transporteras, och de kan också lagras i lager och terminaler runt om i Skandinavien. Det ger dig extremt hög flexibilitet i en särskilt krävande bransch, och ser till att dina artiklar är fräscha när dina kunder får dem.

Förutom det faktum att dina varor transporteras vid rätt temperatur, är det också värt att notera att alla bilar, terminaler och lager på Bring (som bär denna typ av last) är godkända i förhållande till alla regler för konst. Då behöver du inte oroa dig för det!

Flexibilitet runt

Oavsett om dina varor kommer att svalna eller inte, är det viktigt att din vanliga medarbetare har lösningar som passar alla behov du kan ha. Här har du möjlighet att få frakten nästan vad som helst. Oavsett om det är last av paket, fraktpallar, kurir körning eller något helt fjärde-det finns en hög sannolikhet att du kan lösa ditt problem med Bring.

Självklart får du också tillgång till deras avancerade men funktionella spårning, så att du alltid kan hålla koll på dina sändningar. Med andra ord, det finns inte många saker som inte kan ta hand om – och det innebär att du inte behöver hålla koll på flera olika rederier. I allmänhet är de också prissatta ganska förnuftigt i förhållande till konkurrenterna, och en del av det våra kunder belyser är att i det långa loppet kan du spara mycket pengar på din frakt, eftersom du är fri att välja mellan de olika lösningarna i dem. Året rätt pris för dina behov.

Service i framkant

Något annat som ofta betonas är deras självbetjäningsplattform. Här kan du hantera allt du behöver i relation till din frakt – och det inkluderar både spårning, bokning av bud, betalning med mera. Detta är särskilt användbart i småföretag, där du ofta måste hantera dessa saker utanför normal kontorstid.

Allt som allt ser vi Bring som en stark aktör inom frakt och transporter – särskilt på den skandinaviska marknaden. Om du ofta skickar varor till andra länder än Skandinavien finns det andra spelare som kan ha lite mer skräddarsydda lösningar. Men i 99% av fallen kommer du sannolikt att ha uppfyllt dina behov.

Det är uppfriskande med en större skandinavisk aktör på marknaden och vi ser tydligt Bring som ett av de mer innovativa företagen i branschen. Det visar sig i deras lösningar, deras fokus på hållbarhet och god service, och är alla goda egenskaper för en potentiell partner.

Dessutom är det ofta också lätt att hitta bra priser på Bring – speciellt om du fångar bud i större kvantiteter i taget. Här kan du använda vår kalkylator för att se till att du får rätt produkt så att du kan komma undan så billigt som möjligt. Oroa dig inte-kvaliteten är densamma hela vägen runt!

Särskilt intressant är att föra är ett stort företag-men ändå inte så stor att du inte kan få personlig service. Det är även möjligt att få Bring att köra ärenden för dig om det behövs, vilket innebär att du kan få din kostym till städarna medan de plockar upp paketen i din butik-eller kanske till och med komma med lunch för ditt möte? Hursomhelst, Bring är en rolig verksamhet i en pressad industri, och det är ingen tvekan om att mer av deras slag behövs.