Med DHL får du hjälp med distributionen från början

Vår huvuduppgift här på Paket.se är att hjälpa våra kunder att få en så enkel och effektiv last som möjligt. Oavsett om det är en enkel paketpost eller mer krävande transportuppgifter.

I och med att vi i Danmark har börjat exportera mer och mer utomlands, blir vi mer än någonsin tillfrågade om möjligheter till effektivare distribution. Att skicka utomlands kan ofta resultera i långa leveranstider om du måste skicka från Danmark till andra sidan av världen. I värsta fall kan det kosta en kund, och på sin bästa kommer det att ge en medioker upplevelse.

DHL skicka paket

Lyckligtvis finns det en lösning för att se till att dina sändningar anländer snabbt – vart de än går.

Få lageranläggningar runt om i världen med DHL

Ett av de snabbaste och enklaste sätten att säkerställa snabb leverans till utländska kunder är att se till att du har varorna närmare dem. men istället för att köpa lager runt om i världen kan du använda DHL: s lagerlösningar, som i princip innebär Du kan ha ett lokalt lagerställe, i ett område där det finns en stor efterfrågan på din produkt.

Detta innebär att dina kunder kommer att få sina sändningar snabbare och samtidigt kan du spara pengar på frakt. Det är också ett bra sätt att skapa en mer CO2-neutral verksamhet, eftersom du inte behöver få transporteras delar över gränserna individuellt.

Princip är principen ganska enkel. Antag att du vet att du säljer en hel del T-shirts till kunder i Paris. Istället för att skicka varorna till Paris varje gång, kan du istället hyra plats på ett av DHL: s lager i området. När en kund gör en beställning kommer artikeln att tas från det lokala lagret. Detta säkerställer extremt snabba leveranstider, och samtidigt innebär det att du kan spara pengar på gods på lång sikt.

Världsomspännande nätverk – precis vid dina fingertoppar

Oavsett om du vill utnyttja lagringsanläggningarna eller inte, kan det visa sig vara användbart med en erfaren partner. På DHL har de över 50 års erfarenhet i branschen, vilket garanterar att du alltid får en kunnig rådgivning.

I synnerhet kan det vara användbart om du inte känner till tullagstiftningen i ett visst land – eller om du är osäker på om produkten måste uppfylla särskilda krav. Här kommer du alltid att kunna få hjälp av DHL, som har mångårig erfarenhet av frakt över hela världen.

När du behöver beställa frakt för dina utländska sändningar, är det också alltid en bra idé att kontrollera priset efter en extra tid. Det är inte ovanligt att det kan finnas stora svängningar i priset – även inom samma företag. Så oavsett om du vill använda DHL eller några andra, skulle det vara en bra idé att köra din leverans genom vår priskalkylator, så du kan snabbt och enkelt få en överblick som passar exakt vad du behöver. På så sätt ser du till att de priser du får är det bästa möjliga och att de passar vad du behöver.

Undvik kostsamma förseningar med erfarna medarbetare

Ett av de största problemen som människor ofta har med internationell sjöfart är att de väljer en medarbetare som inte har någon erfarenhet inom området. Detta kan leda till problem med kör-/vilotider, lokal lagstiftning eller liknande. Detta kan orsaka förseningar som kan vara mycket kostsamma för dig och ditt företag, men kan också resultera i negativa kundupplevelser.

Genom att välja en erfaren affärspartner med ett gott rykte, kan du i de allra flesta fall undvika dessa misstag. Det är värt att överväga om du skickar varor av en särskilt viktig natur, eller kommer att föras från en plats till en annan, vid speciella tidpunkter när leveranstiden är kritisk.

Ett annat exempel kan vara om du måste skicka något internt. Här kommer det vanligtvis inte vara en negativ kundupplevelse du bör vara nervös över, men det kan fortfarande finnas problem om dina sändningar är försenade. Det kan resultera i driftstopp i ditt företag som så småningom kan hamna kostar en massa pengar.

Det kan också finnas en stor skillnad mellan vilken typ av leverans du behöver. Vi kontaktas ofta av kunder som är osäkra på vilka leverantörer som ska användas om de har specifika krav för en given försändelse. Det kan vara i form av form, vikt eller annan karaktär av produkten. Här kan det vara svårt att räkna ut vilka företag som kan ta paketet. hos DHL kan du vara någorlunda säker på att de kan ta hand om det mesta. De har levererat praktiskt taget allt från brev till fraktcontainrar, så det finns också en garanti för att du kan få dina sändningar.

Oavsett om du skickar hela containrar åt gången eller bara ett fåtal sändningar då och då kan det vara en stor fördel att välja en större spelare, till exempel DHL Express. De har vanligtvis flera försändelser till samma plats, vilket är anledningen till att du ofta kan få ett bra pris om du har tur. Om det är ett fast leveransavtal du letar efter, kan du också förhandla bra priser här. Under de senaste åren har vi hjälpt många kunder att få attraktiva och effektiva fraktlösningar för både land och land. Om du har några frågor om vad som bäst att betala för dig och ditt företag, vi vill höra från dig så vi kan prata om dina alternativ.