Skicka paket DHL

skicka paket DHL

För dig som behöver skicka paket är DHL ett bra alternativ. DHL grundades 1969 av Adrian Dalsey, Larry Hillblom och Robert Lynn, och har sedan dess växt till världens ledande logistikföretag. Med runt 350 000 anställda levererar de paket, gods och logistiklösningar till över 220 länder världen över. Tillsammans med Deutsche Post ingår de i Deutsche Post DHL Group, det största företaget för post och kurir i världen.

Hos DHL kan du skicka paket, post och dokument genom tre olika kategorier: Paket, Express och Internationell Post.

• Paket: Om du är ute efter vanlig paketleverans kan du smidigt beställa det hos DHL. Den maximala vikten för ett paket är 20 kg. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar för inrikes försändelser, och något längre för utrikes beroende på var du ska skicka. Är du företagskund finns dessutom en hel del extra tjänster såsom flera leveransalternativ, returhantering och spårning.

• Express: Med DHL Express får du förmånen att blixtsnabb leverera dina paket över hela världen. Med deras flygtransport ser de till att dina försändelser anländer destinationen redan nästa arbetsdag. Den maximala vikten på ett paket är 70 kg. Du blir kund hos DHL Express genom registrera ett konto, och på så vis få tillgång till denna premiumtjänst.

• Internationell Post: Företagskunder kan ta del av internationell postservice via Deutsche Post. Som andra halvan av Deutsche Post DHL Group är de Europas största postföretag. I samarbete med dem kan alltså ditt företag få alltifrån affärsbrev till tidningar till fakturor
smidigt skickade till alla sina kunder. Det finns alltså en hel del fördelar med att välja DHL. Vare sig du är privatkund eller företagskund
har de tjänsterna och lösningarna för alla dina behov vad gäller logistik och transport. Och genom Billigtpaket.se tar du enkelt reda på det billigaste alternativet för att skicka paket med DHL.